25 / 04 / 2024

Kidstown Riva son durum

Kidstown Riva son durum

1 ay içinde satışa çıkacak olan Kidstown Riva 2. etap projesinde 40 konut inşa edilecek. 11 bin metrekare alanda yükselen Kidstown Riva 2. etap projesinde 2+1 ve dubleksler yer alıyor...

Galatasaray'da gündem Riva ve Florya projesi!

Galatasaray’ın haftalık yönetim kurulu toplantısı dün akşam gerçekleştirildi. Gündemde Emlak Konut GYO'nun iptal ettiği Riva ve Florya projesindeki son durum vardı...

Faruk Süren: Riva işini beceremedik!

Eski Galatasaray Kulübü Başkanı Faruk Süren, sarı-kırmızılı ekipte son günlerde en çok konuşulan konular arasında yer alan Riva ve Florya projeleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Düşler Vadisi Riva'da lansman fiyatları son gün 15 Ocak!

Beykoz'un sahil kasabası Riva'da hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva'da lansman fiyatları son gün 15 Ocak. Projede daire fiyatları 1 milyon 69 bin TL'den başlıyor...

Dursun Özbek Riva Ekoköy Projesi'ni anlattı!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek Riva projesinden son transferlere kadar merak edilen her konuda Sözcü Gazetesi'ne açıklamalar yaptı.

Emlak Konut’tan Riva ve Florya Projesi için 340 milyon TL!

Galatasaray'ın Mart Olağan Divan Kurulu Toplantısı gerçekleşti. Emlak Konut’tan Riva ve Florya Projesi için gelen 340 milyon TL ile borçların ödendiğini belirten Başkan Dursun salon projesiyle ilgili de son durumu anlattı.

Galatasaray, Florya ve Riva'dan 1,5 milyar bekliyor!

Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek: "Florya ve Riva arsaları bizim son kurşunumuz. Bu anlaşmanın orta vadede Galatasaray'a getireceği para yaklaşık 1,5 milyar lira civarındadır" dedi.

Kidstown Riva ve Hometown Şile projeleri kağıt üzerinde kaldı!

EYFEL Yapı’nın Beykoz Riva ve Şile’de yapmayı planladığı lüks konut projeleri kağıt üzeride kaldı. Bir milyon lirayı bulan fiyatlara satılan villaları alan mağdurlar arasında, ünlü bir holdingin ortağı ve yöneticileri ile avukat ve doktorlar da bulunuyor.

Riva’daki modern geçiş köprüsünde son durum!

Eskiyen köprüye alternatif olarak yenilemesi süren TFF Hasan Doğan Tesisleri ve Riva Spor Kulübü Tesisleri’nin hemen yanında inşa edilen köprü çalışması kapsamında kavşak, yol, meydan ve çevre düzenlemesi de sürüyor.

GS yönetimi, Ali Sami Yen Oteli ve Riva projelerini hayata geçirecek!

Son 3 sezon zararı şu an 106 milyon Euro olan Galatasaray'da yönetim; Ali Sami Yen Oteli, Riva projelerini hayata geçirmeyi planlıyor.

Kidstown Riva Beykoz fiyatları!

Kidstown Riva Beykoz Evleri Eyfel Yapı tarafından inşa ediliyor. Kidstown Riva Beykoz fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor.

Beykoz Kidstown Riva teslim tarihi!

Beykoz Kidstown Riva teslim tarihi 2016 yılı Mayıs ayı olarak belirlendi. Toplamda 180 konuttan oluşan proje 11 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Beykoz Riva'daki arsanın imar planındaki son durum ne?

Beykoz Riva'daki 49 bin 125 metrekarelik alanın imar planını askıda....Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Beykoz Riva'daki 49 bin 125 metrekarelik alanın imar planını askıya çıkardı.

Eyfel Yapı Kidstown Riva 2. Etap'ta yüzde 50 peşinatla! 0 faizle!

2016 yılının Mayıs ayında teslimlerin gerçekleşmesi planlanan projede Eyfel Yapı imzası bulunuyor. İlk etap teslimlerinin yapıldığı proje İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da inşa ediliyor.

Kidstown Riva son durum Haberi

Kidstown Riva son durum


Eyfel Yapı'nın Beykoz Riva'da hayata geçirdiği Kidstown Riva projesinin ikinci etabı geliyor. Çocuk kasabası konseptiyle tasarlanan Kidstown Riva projesinin ikinci etabı da aynı konseptte olacak.


Kidstown Riva projesinin arka tarafındaki 11 bin metrekare arazi Pak Holding'ten alındı. Bu arazide Kidstown Riva 2. etap inşa edilecek. 40 konutun yer alacağı Kidstown Riva 2. etap projesinde 20 adet dubleks daire, 20 adet 2+1 daire tipi olacak.


40 bin 500 metrekare alanda yükselen Kidstown Riva projesi 136 daireden meydana geliyor. Nisan ayının sonuna doğru teslim edilecek olan Kidstown Riva projesinde dairelerin fiyatları 279 bin TL'den başlıyor.


Beykoz Kidstown Riva projesinde spor alanları, mini golf sahası, temalı oyun alanı, kaydıraklı havuz, dinlenme alanları, amfi tiyatro, hobi bahçesi gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.



Kidstown Riva adres : Çayağzı...