19 / 04 / 2024

Kiğılı 16ıncı mağaza

Kiğılı 16ıncı mağaza

Erkek giyim markası Abdullah Kiğılı, 16’ıncı mağazasını Zorlu Center’da açtı. Toplam 270 metrekare alanı bulunan mağazanın açılış törenine markanın Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı ile şovmen Mehmet Ali Erbil de katıldı....

Kiğılı yurtdışında 11 mağaza açtı!

Ünlü giyim markası Kiğılı yurtdışında 11 mağazanın açılışı yaptı. Açılan mağazaların 6'sı İtalya'da gerçekleşti.

Lineadecor'dan ABD'ye üçüncü mağaza!

2017 yılında NewYork’ta Lineadecor USA LLC ismiyle şirket kurarak ABD pazarına adım atan Lineadecor, ABD'deki üçüncü mağazasını açtı.

Kiğılı Almanya'daki ilk mağazasını açtı!

Erkek hazır giyim sektörü markalarından Kiğılı, Almanya'daki ilk mağaza açılışını Krefeld şehrinde gerçekleştirdi. König caddesindeki açılışa Türklerin yanı sıra Almanlar da ilgi gösterdi.

Kiğılı Azerbaycan'da 2 yeni mağaza açtı!

Yurt dışında farklı noktalarda büyümeyi amaçlayan erkek hazır giyim sektörü markaları arasında yer alan Kiğılı, Azerbaycan'da 2 yeni mağaza açtı. 

Kiğılı, Azerbaycan'da 3 mağaza açacak!

Kiğılı, Sırbistan ve Romanya mağazalarından sonra ekim ayı sonuna kadar Azerbaycan’da 3 yeni mağaza birden açacağını duyurdu…

Bilge Çiftliği 5'inci yılında 5 mağaza açacak!

Bilge Çiftliği, franchise mağazalarla büyüyecek. 5'inci yılında 5 mağazaya ulaşmayı hedefliyor. Bilge Altınmakas Özgenoğlu, büyük şehirlerin yanı sıra yazlık bölgelerde de şubeler açmayı planladıklarını söylüyor.

Kiğılı yurt dışında beş mağaza açacak!

Erkek giyim markası Kiğılı'nın patronu Abdullah Kiğılı, 100 milyon Euro ciroya sahip şirketin yurt dışıyla hızlı büyüme planladığını belirtiyor. Şirket, bu yıl yurt dışında beş mağaza açacak. Kiğılı, hedeflerinin 2023'te yurtdışında en az 200 mağazaya ulaşmak olduğunu söylüyor…

Kiğılı'dan yurtdışında mağazacılık atağı!

Yurtiçinde 200 mağaza ile gidebilecekleri her yere gittiklerini ifade eden Kiğılı’nın patronu Abdullah Kiğılı, “Gücümüzü yüzde 100 yerli üretimden alıyoruz. Önceliğimiz Balkan ülkeleri olacak” diye açıklama yaptı. 

Şok ilk 9 ayda 851 yeni mağaza açtı!

Bu yıl 851 yeni mağaza açan Şok Marketler, 2018’in ilk 9 aylık sonuçlarını açıkladı. Firma, bu yıl 851 yeni mağazayı hizmete açtı. 

Migros 2018'de 150 yeni mağaza açacak!

Migros geçen sene 512.7 milyon TL net kar açıklarken, bu yıl 150 yeni mağaza açmayı hedefliyor.

Kiğılı 5 yılda 150 mağaza açacak!

Kiğılı CEO’su Hilal Suerdem yaptığı açıklamada, önümüzdeki 5 yıl içerisinde 150 yeni mağaza açacaklarını söyledi.

Kiğılı 25 yeni mağaza açacak!

Yurt dışındaki 26'ncı mağazasını modanın kalbi Paris'te açan Kiğılı, Türkiye'de 15, yurt dışında 10 olmak üzere toplam 25 yeni mağaza daha açmayı hedefliyor.

Gözde caddelerde boş mağaza sayısı artıyor!

Ünlü alışveriş caddelerinde mağazalar tek tek kapanıyor. Bağdat Caddesi’nde geçen yıl dolu olan 77 mağaza bu yıl boş. Dolu mağaza sayısında İstiklal Caddesi’nde 29, Nişantaşı’nda 21 azalma var.

Kiğılı 16ıncı mağaza Haberi

Kiğılı 16ıncı mağaza

Erkek giyim markası Abdullah Kiğılı, 16’ıncı mağazasını Zorlu Center’da açtı. Toplam 270 metrekare alanı bulunan mağazanın açılış törenine markanın Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı ile şovmen Mehmet Ali Erbil de katıldı.


Zorlu Center’da müşterilerine deneyimli kadroları ile hitap edeceklerini belirten Kiğılı, “Erkek giyimde kendini kanıtlamış bir markadır Kiğılı. Kiğılı’nın önem verdiği Abdullah Kiğılı markası ise 75 senelik deneyimin getirdiği ‘masterpiece’ bir marka olarak, pek çok erkeğin tercihidir. Bu bilinçle yeni mağazayı açtık; amacımız müşterilere rahat, huzurlu alışveriş imkanı sunmak.” dedi.Kiğılı, ürün adetlerini artırma, erkeklere yeni seçenekler sunmayı da temel aldıklarını ifade etti.Yeni ‘Limited Edition’ koleksiyonunu Zorlu Center’da görücüye çıkaran Abdullah Kiğılı, ‘Pure Cashmere’ ceketlerle de iddialı.2014 kış koleksiyonlarının özel olduğunu dile getiren Kiğılı, şunları kaydetti: “Bu sezon takım elbiselerimize bir...