25 / 04 / 2024

kil ocağı için halk toplantısı

kil ocağı için halk toplantısı

Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayi A.Ş tarafından, İR:74042 Ruhsat Numaralı Kil Ocağı projesi için 25 Aralık 2014 günü saat 14:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

Koza Altın Trabzon Araklı'da yeni maden ocağı açmak için start verdi!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Trabzon Araklı'da yeni bakır madeni açmak için start verdi. 

Koza Altın düğmeye bastı! 20 günde üçüncü altın ocağını açmak için başvurdu! 

Borsa İstanbul'da işlem gören Koza Altın İşletmeleri A.Ş. (KOZAL) cevher madeni sayısını artırıyor. Son olarak Erzurum ve Gümüşhane'de maden ocağı açmak için ÇED başvurusu yapan şirket, Nevşehir için harekete geçti.

Samsun Toybelen Sanayi Sitesi için başvurular başladı!

Samsun'da inşa edilecek ve tüm illere örnek teşkil edecek olan Toybelen Sanayi Sitesi için müracaatlar başladı. Çalışmalara yönelik açıklama yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Türkiye'de ilk defa sanayi kentsel dönüşüm projesi yapıldığını dile getirdi.

Tokat'ta yapılaması planlanan tesis için ÇED raporu TBMM'de!

Tokat ilinde yapılması planlanan bir kalker ocağı ve kırma eleme tesisi için ÇED gerekli değildir kararı verilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Durmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yeni nesil OSB’ler gelecek 50 yıl için önemli!

Daha nitelikli, verimli ve çevre dostu üretim için hayata geçirilecek olan yeni nesil  OSB'ler gelecek 50 yıl için önem teşkil ediyor. 

Rize-Artvin havalimanı için açılan taşocağına tepki!

Rize’nin Pazar ilçesi Yeşilköy köyünde inşa edilecek Rize - Artvin Havalimanı'nı için taş ocağı açılmasına tepki gösterildi.

Konut finansmanı sistemi vergi mükellefleri için risk teşkil ediyor!

Fed'in Yönetim Kurulu Üyesi Powell: "Konut finansmanındaki mevcut durum bugün rahat görünebilir ancak sürdürülebilir değil. Gelecek birkaç yılın, konut finansmanına ilişkin kritik reformları gerçekleştirmek için son fırsat olabilir. " dedi.

Ankara Lalahan'da okul yapımı için arsa bağışı!

Ankara Lalahanlı hayırsever Orhan Bahadır, 2 bin 195 metrekarelik arsasını okul ya da sağlık ocağı yapımı için bağışladı.

Çanakkale Helvacı Kömür Ocağı Projesi için ÇED raporu alınacak!

Çanakkale Çan'da yapılması planlanan Helvacı Kömür Ocağı Projesi için ''ÇED gerekli değildir'' kararından dönüldü. Proje için rapor alınacak.

Samsun Kavak'a kil ocağı inşa edilecek!

Samsun'un Kavak ilçesi'ne Üst Yapı İnşaat firması tarafından inşa edilen ve hakkında birçok dava açılan çimento fabrikasına ek olarak kil ocağı inşa edilmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na ÇED raporu sunuldu. İşte o haber...

Tekirdağ Saray’da 3. Havalimanı için maden ocağı izni çıktı!

Havalimanına malzeme üretmek için Tekirdağ Saray’da 100 hektarlık ormanlık alana maden ocağı izni çıktı. Saray Doğayı Koruma Derneği karara karşı dava açmaya hazırlanıyor.

Mersin kalker ocağı için ÇED süreci yürütüldü mü?

Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu Mersin'e kalker ocağı inşa edilmesine yönelik projenin ÇED raporuna ilişkin soru önergesi hazırladı. Kuyucuoğlu sorularını Çevre Ve Şehircilik Bakanı Sarı'ya iletti.

Malatya'ya sokak hayvanları için bakım evi inşa ediliyor!

Bugüne kadar yaptığı birçok projeyle Türkiye’de örnek teşkil eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, şimdi de sokak hayvanları için doğal ortamda ‘Geçici Hayvan Bakımevi ve Kısırlaştırma Merkezi’ yapıyor.

kil ocağı için halk toplantısı Haberi

kil ocağı için halk toplantısı

Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayi A.Ş tarafından, İzmir İli sınırları içerisinde '' İR:74042 Ruhsat Numaralı Kil Ocağı Projesi'' planlanmaktadır. Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.


Toplantı Yeri:Altıneller Düğün Salonu Buca/İzmir 

Toplantı Saati: 14:00

Toplantı  Tarihi: 25/12/2014

Proje Sahibi:Batıçim Batı Anadolu Çimento San....