29 / 03 / 2024

Kılıçoğlu İnşaat

Kılıçoğlu İnşaat

Mehmet Ali Kılıç: "Kılıçoğlu İnşaat olarak önümüzdeki süreçlerdeki projelerimiz ile; Çorlu'daki projelerimize nokta değil ama derin bir virgül koyarak; yüzümüzü İstanbul 'a dönmek istiyoruz" dedi.

Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunmaya başladı

Evlerimizde çatının uzun ömürlü ve sıkıntısız olması ve doğru bir ürün tercih edilmesi kadar uygulamanın doğru yapılması işe ilişkilidir. Bu kapsamda Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunuyor. İşte detaylar...

Aynacıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Aynacıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Kadıköy'de Serkan Aynacı tarafından kuruldu.

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Kılıç tarafından kuruldu.

Aşılıoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aşılıoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erba  Aşılıoğlu tarafından kuruldu. 

Nahhas Bakırcıoğlu İnşaat Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nahhas Bakırcıoğlu İnşaat Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Nahhas, Riham Nahhas ve Ghalıe Nahas ortaklığında kuruldu.

Kılıçoğlu Kiremit 90. yaşını kutladı!

Endel Şirketler Grubu’nda yer alan Kılıçoğlu geçtiğimiz günlerde Eskişehir Anemon Otel’de 90. yılına özel bir resepsiyon düzenledi.

Kılıçoğlu Kiremit yeni ürünlerini tanıttı!

Endel Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Kılıçoğlu Kiremit, Yapı Fuarı'nda yeni ürünlerini tanıttı

Kılıçoğlu Mikrokil Kiremit ile uzun ömürlü çatılar!

Bu yıl 90. kuruluş yılını kutlayan Kılıçoğlu, Mikrokil Kiremit üretiyor. Kılıçoğlu kiremitleri standartların çok üzerinde su geçirmezlik özelliğini de içinde barındırıyor.

Eskişehir Yalçın Kılıçoğlu Plaza tanıtıldı!

Eskişehir Tarihi Kılıçoğlu Sineması yıkıldı. Sinemanın yerine yapılması planlanan plaza için çalışmalarda sona yaklaşıldı.

Yüzbaşıoğlu İnşaatçılık Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzbaşıoğlu İnşaatçılık Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Güşhan Akbaş ve Yasin Doğansoy ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 24 Mayıs'ta Güngören, Sanayi Mahallesi'nde kuruldu.

Osman Gümrükçüoğlu: İnşaat, Türkiye’nin lokomotifi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Mustafa Yaylalı ve yönetim kurulunu makamında kabul etti. İşte Osman Gümrükçüoğlu'nun inşaat sektörü değerlendirmeleri...

Kılıçoğlu Konut Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğlu Konut Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cahit Kılıç tarafından 50 bin TL sermaye ile 11 Mayıs'ta Esenyurt, Sultaniye Mahallesi, Doğan Araslı Blok Han Plus İş Merkezi'nde kuruldu.

Deniz İstanbul Keleşoğlu İnşaat fiyatlar!

Deniz İstanbul Keleşoğlu İnşaat fiyatları 286 bin liradan başlayarak değişiyor. İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan Deniz İstanbul Mercan 2 Konakları Nisan 2018 yılında tamamlanacak...

Kılıçoğlu İnşaat Haberi

Kılıçoğlu İnşaat


İstanbul'da da Çorlu'daki güven ve kaliteyi hedefliyoruz" Bize öncelikle Kılıçoğlu Grup'un kurumsallaşma öyküsünü anlatır mısınız? 


Öncelikle Kılıçoğlu Grup'un kurumsallaşma öyküsünü; Kılıçoğlu 1960'lı yıllarda Merhum Babamız Hacı Bekir Kılıç tarafından kurulan bir firma. Kökü Kırşehir'e kadar dayanıyor. Sonrasında İstanbul, sonra Çorlu, sonra yine İstanbul... Büyük bir aile şirketiyiz. 

Yaptığımız işleri ön plana çıkarmak, taahhütlerini zamanında yapmak, proje teslimini zamanında yapmak, uygun ödeme planlan oluşturmak gibi de özelliklere de gerçek anlamda sahip olmak gerekiyor. 


Projelerinizden biri olan Vizyon Konutları'ndaki ödeme seçeneklerinde sunduğunuz farklılık ve ayrıcalıkları bize anlatır mısınız? Müşteriyle aranızdan bankaları çıkartmak nasıl avantajlar sunuyor? 

Çorlu'daki en son projemiz ise Vizyon Projemizdir. Vizyon Projemizdeki evlerimizin tamamı da satıldı ve hak sahiplerine teslim edildi. 

Müşterilerimize ödeme uygunlukları noktasında da Kılıçoğlu farkını ve kalitesini de yaşatmaya devam ediyoruz. 

60...