20 / 04 / 2024

Kimlikli Kent Mobilyaları yarışma ödül

Kimlikli Kent Mobilyaları yarışma ödül

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Mustafa Öztürk, "Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması"yla kimliği kaybolma tehlikesi içinde olan kentlere yeni kimlik kazandırmanın amaçlandığını belirtti.

Gölbaşı Belediyesi'nden Seğmenler Mahallesi'ne yeni bisiklet yolu!

Gölbaşı Belediyesi, Seğmenler Mahallesi Ahmet Özsoy Devlet Hastanesi arkasında yer alan boş arazide yeni yaşam alanı oluşturuyor. Proje kapsamında, ağaçlandırma alanı, bisiklet-koşu yolu, seyir terası ve kent mobilyaları yer alacak.

Sur Zemin Sistemleri Kent Mobilyaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sur Zemin Sistemleri Kent Mobilyaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Esat Oğuz tarafından kuruldu.

Mehmet Murat Çalık: İstanbul'u kimlikli bir kent haline getirmeliyiz!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, TMMOB Peyzaj Mimarları Odası tarafından gerçekleştirilen 2.Kentsel Tasarım Sempozyumu'na katıldı Başkan Çalık, "Kentlerimizde kent belleğini yaşatacağımız alanlara da ihtiyaç duyuyoruz." dedi.

Hedef Park Kent Mobilyaları ve Kauçuk Zemin Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hedef Park Kent Mobilyaları ve Kauçuk Zemin Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Karabacak ve Zafer Kapan tarafından kuruldu.

Atlantis Creatıve Kent Mobilyaları Anonim Şirketi kuruldu!

Atlantis Creatıve Kent Mobilyaları Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Bozkuş tarafından kuruldu.

Muhittin Böcek: Planlı, kimlikli ve kontrollü bir kent yaratacağım!

Millet İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek yaptığı açıklamada, planlı, kimlikli, kontrollü bir kent yaratacağını söyledi.

Narist Zemin Sistemleri ve Kent Mobilyaları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Narist Zemin Sistemleri ve Kent Mobilyaları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Selma Çevikoğlu, Fuat Çevikoğlu ve İsmail Zıvalı ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Şanlıurfa Büyükşehir'den kiralık kent mobilyaları işletme hakkı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haliliye, Eyyubiye ve Hilvan ilçeleri dahilinde kent mobilyalarının yerlerinin işletme hakkını 5 yıllığına kiraya veriyor. Kiralama ihalesi 28 Eylül'de yapılacak..

Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması ödül töreni düzenlendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Mustafa Öztürk, "Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması"yla kimliği kaybolma tehlikesi içinde olan kentlere yeni kimlik kazandırmanın amaçlandığını belirtti.

Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması ödülleri yarın verilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen "Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması"nda derece kazananlara ödülleri yarın verilecek.

Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması ödül töreni 27 Temmuz'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen 'Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması' ödül töreni 27 Temmuz'da Ankara'da gerçekleşecek. Yarışmada dereceye girenlere 150 Bin TL para ödülü verilecek.

Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı “Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması” için başvurular başladı.

Raif Tokel: Vezirköprü'ye Kimlikli Kent etiketi katacağız!

Samsun’un Vezirköprü ilçesine ÇEKÜL Vakfı tarafından "Tarihsel ve Kültürel Değerleriyle Yaşayan Sokaklar-Vezirköprü Sokak Sağlıklaştırma Projesi" kapsamında projenin uygulanması ve takibi için proje koordinatörü olarak Raif Tokel görevlendirdi.

Kimlikli Kent Mobilyaları yarışma ödül Haberi

Kimlikli Kent Mobilyaları yarışma ödül

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca düzenlenen "Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması"nda dereceye girenlere ödülleri Hilton Inn Garden Otel'de düzenlenen törenle verildi.


Müsteşar Öztürk, törende yaptığı konuşmada, Bakanlık olarak, sürdürülebilir, yaşanabilir ve kimlikli şehirler ile yaşam alanlarının nasıl oluşturulacağına yönelik çeşitli yarışmalar düzenlediklerini anımsattı. 


Yarışmanın önemini anlatan Öztürk, "Yarışmada, kimliği kaybolma tehlikesi içinde olan kentlerimize yeni kimlik kazandırmak ve bunun kent kimliğini oluşturan tüm kentsel öğelerin tasarımları ve çözüm önerilerinin kent kullanıcılarını merkez alan bir anlayışla çözülmesi amaçlanmaktadır." dedi.


Kentlerin kimliğini sahip olduğu coğrafyadaki kültürel değerlerin belirlediğini aktaran Öztürk, şöyle devam etti:


"Kentlerimize yönelik mekansal organizasyonun ortaya konmasını sağlayacak olan yarışmadaki temel amacımız fikir, düşünce ve yaşama dair bir dayatma değil, bu topraklara ait yaşam tecrübesi, tarih ve kültür süzgecinden geçip günümüze ulaşmış birikimi,...