18 / 04 / 2024

kınık İzmir elektrik kesintisi 4 Nisan 2015 saatleri

kınık İzmir elektrik kesintisi 4 Nisan 2015 saatleri

GEDİZ EDAŞ İl Müdürlüğü tarafından yapılacak altyapı çalışmaları nedeniyle, İzmir'in birçok ilçesinde 2 gün boyunca periyodik olarak elektrikler kesilecek. İşte İzmir elektrik kesintisi 4 Nisan son durum...

Kızılgül İnşaat Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılgül İnşaat Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çağlar tarafından kuruldu.

Karbağ Mimarlık İnşaat Ve Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Karbağ Mimarlık İnşaat Ve Elektrik Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Esra Karakaya tarafından kuruldu.

Tek 34 Mimarlık Mekanik Elektrik Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Tek 34 Mimarlık Mekanik Elektrik Taahhüt Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Yılmaz tarafından kuruldu.

İzmir'in artık yeni inşaatları taşıyacak gücü kalmadı: Kentsel dönüşüme değil, kentsel değişime ihtiyaç var!

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Koray Çetin Onalan, İzmir'in 30 ilçesi olduğunu ve  her yerde inşaat yapıldığını belirterek İzmir'in artık yeni inşaatları taşıyacak gücü kalmadığını söyledi. 

Tubam İnşaat Plastik Elektrik Oto Yedek Parça Petrol Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Tubam İnşaat Plastik Elektrik Oto Yedek Parça Petrol Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Arzuhan Eker tarafından kuruldu.

Sfa Hırdavat İnşaat Hafriyat Elektrik Orman Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu! 

Sfa Hırdavat İnşaat Hafriyat Elektrik Orman Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gülseren Kekeç tarafından kuruldu.

Osmancık Hırdavat İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmancık Hırdavat İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Osman Oldaç tarafından kuruldu.

Ekmek yemeden doymam diyenlere kötü haber! Ekmeğe korkunç zam! Duyanların iştahı kaçıyor!

İstanbul'da fiyatı 5 lira olan ekmeğe yeni ve korkunç bir zam daha geliyor. Önü alınamayan elektrik ve doğal gaz faturalarının ardından mayaya da yüzde 40 gibi dev bir zam geldi. Yoldaki zamla birlikte aralık ayı gelmeden İstanbul'da ekmek fiyatının 7,5 liraya çıkması bekleniyor.

Utopıan Mimarlık Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Utopıan Mimarlık Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Alican Yeşilbaş ve Muhammet Murat Özkan ortaklığında kuruldu.

Elektrikte büyük kriz kapıda! Zorunlu elektrik tüketimi masada...

Rusya’nın doğalgaz vanalarını kapatmasının ardından elektrik üretiminin büyük bölümünü doğalgaz ile karşılayan Avrupa, elektrik konusunda ağır tedbirler almaya hazırlanıyor. Avrupa ülkeleri tüketimi düşürmenin yollarını da arıyor.

Leydim İnşaat Metal Elektrik Mobilya Petrol Ürünleri Ve Taşımacılık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

LLeydim İnşaat Metal Elektrik Mobilya Petrol Ürünleri Ve Taşımacılık Sanayi Limited Şirketi Sancaktepe’de Murat Turan tarafından kuruldu. Sancaktepe’de Murat Turan tarafından kuruldu.

Leydim İnşaat Metal Elektrik Mobilya Petrol Ürünleri Ve Taşımacılık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Leydim İnşaat Metal Elektrik Mobilya Petrol Ürünleri Ve Taşımacılık Sanayi Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Murat Turan tarafından kuruldu.

Gürce İnşaat Metal Elektrik Soğutma Ve Havalandırma Sistemleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Gürce İnşaat Metal Elektrik Soğutma Ve Havalandırma Sistemleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde İsmail Ayan tarafından kuruldu.

kınık İzmir elektrik kesintisi 4 Nisan 2015 saatleri Haberi

kınık İzmir elektrik kesintisi 4 Nisan 2015 saatleri


GEDİZ EDAŞ İl Müdürlüğü tarafından yapılacak altyapı çalışmaları nedeniyle, İzmir'in birçok ilçesinde 2 gün boyunca periyodik olarak elektrikler kesilecek. İzmir'de Bakım ve yenileme çalışmaları nedeniyle dün başlayan kesintiler, iki gün daha devam edecek. 



İzmir elektrik kesintisi 4 Nisan 2015 son durum

BORNOVA 08.00 - 17.00

KEMALPAŞA 13:00-16:30

BUCA 09:30-13:00

KARABAĞLAR 08:00-17:00

ALİAĞA 08:00-17:00

MENEMEN 09:00-13:00

TİRE 09:00-11:00;

ÖDEMİŞ 09:00-17:00

KİRAZ 09:00-17:00

KINIK...