25 / 04 / 2024

KİPTAŞ 6 gayrimenkul müzayedesi

KİPTAŞ 6 gayrimenkul müzayedesi

İBB iştiraki KİPTAŞ'ın dün 6'ncısını gerçekleştirdiği KİPTAŞ Gayrimenkul Müzayedesi'nde, Locamahal Veliefendi Konutları’ndaki 36 konut 45 milyon 378 bin 345 TL'ye satıldı. Müzayede de 12 dükkan da 14 milyon 963 bin 985 TL'ye satıldı. Toplam 159 milyon 228 bin 330 TL'lik gayrimenkul satıldı.

KİPTAŞ 6. Gayrimenkul Müzayedesi bugün!

KİPTAŞ 6. Gayrimenkul Müzayedesi dahilinde 48 dükkan, 4 arsa, 36 konut ve 1 çekme karavanı satılıyor. Açık artırma bugün 2 oturum şeklinde yapılacak.

KİPTAŞ 6. Gayrimenkul Müzayedesi yarın!

KİPTAŞ 6. Gayrimenkul Müzayedesi dahilinde 48 dükkan, 4 arsa, 36 konut ve 1 çekme karavanı satışa çıkarıyor. Açık artırma yarın 2 oturum şeklinde yapılacak.

KİPTAŞ 6. Gayrimenkul Müzayedesi 15 Ekim'de!

KİPTAŞ 6. Gayrimenkul Müzayedesi kapsamında 48 dükkan, 4 arsa, 36 konut ve 1 çekme karavan satışa sunuluyor. Açık artırma 15 Ekim Cuma günü 2 oturum şeklinde düzenlenecek...

İstanbul'da kira artış rekoru kıran 6 ilçede mahalle mahalle rakamlar açıklandı! İşte en ucuz ve en pahalı kiralar...

İstanbul Planlama Ajansı'nın verilerine göre Megakent'te kira artış rekoru kıran 6 ilçe Üsküdar, Kağıthane, Beykoz, Başakşehir, Küçükçekmece ve Eyüpsultan olarak belirlendi. O 6 ilçede mahalle mahalle rakamlar açıklandı. İşte o kira bedelleri...

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 520 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Işık Property Expo Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Işık Property Expo Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Edanur Işık tarafından kuruldu.

Kırkgöz Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kırkgöz Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 3 milyon 837 bin 550 TL sermaye bedeli ile Sami Erbeş, Mordohay Ovadya ve Silven Salamon Ovadya ortaklığında kuruldu.

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Kahramanmaraş Pazarcık'ta 6 adet gayrimenkul kiraya veriliyor! İhalesi 24 Ekim'de! 

Kahramanmaraş Pazarcık Belediyesi, Kahramanmaraş ili, Pazarcık ilçesi, Menderes, 15 Temmuz, Evri Taşbiçme ve Bağdın-ı Sağır mahallelerinde yer alan 6 adet gayrimenkulü 3 ve 10 yıllık süreyle kiraya veriyor. Peki kiralama bedelleri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Hesaplara her ay tıkır tıkır 6 bin 886 TL yatırılacak! Bunu yapan parasını hemen alıyor!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, hesaplara her ay tıkır tıkır 6 bin 886 TL yatırılacak. Bunu yapan parasını hemen alıyor... Sakın kaçırmayın...

Düzel Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzel Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zülfü Geçer tarafından kuruldu.

Kök aylığı 6 bin, 7 bin TL olan emekliler ne kadar maaş alacak? Emekli maaş zammında flaş gelişme! 

'Emekliye ek zam var mı, yeni zam gelecek mi?' sorularının yanıtları merak edilirken, Kök aylığı 6 bin, 7 bin TL olan emekliler ne kadar maaş alacaklarını araştırıyor. İşte o rakamlar...

Dul ve yetim aylığında son dakika! Kök maaşı 6, 7, 8 bin olanların yeni ve zamlı dul yetim aylığı peş peşe belli oldu!

Dul ve yetim aylığında son dakika... Kök maaşı 6, 7, 8 bin olanların yeni ve zamlı dul yetim aylığı peş peşe belli oldu... Hemen bakın..

Dul ve yetim aylığında yeni zamlı rakamlar peş peşe geldi! Kök aylığı 6, 7, 8 bin TL olanlara ne kadar zam yapılacak?

Dul ve yetim aylıklarına Temmuz ayında da zam gelecek. Peki kök aylığı 6, 7, 8 bin TL olanlara ne kadar zam yapılacak? İşte yeni zamlı dul ve yetim aylığı hesaplama...

Profilo’da ankastre cam set alana seçili bulaşık makineleri 6.400 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı!

Beyaz eşya denildiği zaman akla ilk gelen markalardan biri olan Profilo, büyük bir kampanya düzenlediğini duyurdu. Profilo, ankastre cam set alana BMA5162EG Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi başta olmak üzere seçili bulaşık makinesinin 6.400 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğunu paylaştı.

KİPTAŞ 6 gayrimenkul müzayedesi Haberi

KİPTAŞ 6 gayrimenkul müzayedesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) iştiraki KİPTAŞ'ın dün 6'ncısını gerçekleştirdiği KİPTAŞ Gayrimenkul Müzayedesi'nde, İstanbul'un çeşitli yerlerinde bulunan 12 dükkan, 3 arsa, 36 konut ile 1 çekme karavanın satışı yapıldı.  

Szöcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; müzayede, Zeytinburnu’ndaki KİPTAŞ Genel Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirildi. KİPTAŞ’ın Halka Açık 6. Gayrimenkul Müzayedesi saat 11:00’de başladı. Müzayedenin birinci oturumunda Locamahal Veliefendi Konutları’ndaki 36 konut satışa çıkarıldı. 

İkinci oturum ise Bahçeşehir, Zeytinburnu ve Hadımköy’de yer alan toplam 44 dükkan ve 4 arsa ile Başakşehir’de 3, Silivri’de 1 olacak şekilde toplam 4 arsa, 1 çekme karavan da satışa çıkarıldı. Yoğun ilgi gören birinci oturumda 36 konut toplam 45 milyon 378 bin 345 Türk Lirası'na satıldı.  

İkinci oturumda ise 44 dükkan satışa sunulurken, 12 dükkanın 14...