19 / 04 / 2024

kiptaş borcunu sıfırladı mı

kiptaş borcunu sıfırladı mı

KİPTAŞ yeni yönetimi olarak, geçmişe ait 1 milyar liranın üzerinde borcu ödediklerini söyleyen KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı açıklamada "Tüm borcu sıfırladık" dedi.

2024 iftar menüleri resmen fırladı! Geçen sen 400 TL olan bir iftar menüsünün bu seneki fiyatı görenleri şok etti

Ramazan ayınına sayılı günler kala iftar menüleri paylaşılmaya başlandı. İftar menülerinin fiyatlarını görenler adeta şok oldu. Menüleri fiyatları resmen fırladı. İşte 2024 iftar menülerinin fiyatları...

Demir fiyatları rekor zam sonrası fırladı! Demir fiyatları ne kadar oldu? 6 Mart 2024 demir fiyat listesi

Dolar/TL kurunun 33 TL sınırına yaklaşması ile demir fiyatlarına okkalı zam geldi. Gelen zammın ardından demir fiyatları resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç TL? 6 Mart 2024 demir fiyat listesi.

Altın bilezik fiyatları fırladı! Bilezik borcu olanlar yandı! 8 Haziran 2023 altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları rekordan rekora koşuyor. Gram altın 1,500 TL sınırına kadar gelirken altın bilezik fiyatları fırladı. Bilezik borcu olanlar yandı. Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 8 Haziran 2023 altın bilezik fiyatları.

Yaş çay fiyatları fırladı! Üreticilere ''Acele etmeyin'' uyarısı geldi! 2023 yaş çay fiyatı ne kadar oldu?

Rize Ziraat Odası Başkanı Bünyamin Arslan, çay hasadında hava şartlarına bağlı  bir rekolte düşüklüğü olduğunu söyleyerek üreticilere'' acele etmeyin'' uyarısında bulundu. Yaş çay fiyatları fırladı! Yaş çay fiyatları ne kadar oldu? 2023 yaş çay fiyatı ne kadar oldu?

İnşaat demir fiyatlarına  büyük zam geldi! Demir fiyatları resmen fırladı! 31 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

Dolar kurunun yükselişe geçmesi demir fiyatlarını etkiledi. İnşaat demir fiyatlarına  büyük zam geldi! Demir fiyatları resmen fırladı! 1 ton demirin fiyatı ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 31 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

Altın fiyatları atağa geçti! Gram altın fırladı! Çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 31 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları bugün atağa geçti Gram altın fırladı. Altın fiyatları bugün en kadar oldu? Çeyrek altın, yarım altın kaç TL? 31 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları.

Çimento fiyatları fırladı! 1 kg çimento fiyatına zam geldi! 27 Mayıs 2023 çimento fiyat listesi

İnşaat sektörünün en önemli malzemelerinden biri olan çimento fiyatları resmen fırladı. 1 KG çimento fiyatına zam geldi. Çimento fiyatları ne kadar oldu? 27 Mayıs 2023 çimento fiyat listesi.

Demir fiyatlarına dev zam geldi! Fiyatlar resmen fırladı! Demir fiyatları ne kadar? 26 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün gözde yapı malzemeleri arasında yer alan demir fiyatlarına bugün dev zam geldi. Demir fiyatları resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 26 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatları atak yaptı! Fiyatlar resmen fırladı! İnce ve kalın demir fiyatı ne kadar? 25 Mayıs demir fiyatları

Demir fiyatları uzun bir aradan sonra atak yaptı. Demir fiyatlarına bugün zam geldi, fiyatlar resmen fırladı. İnce ve kalın demir fiyatları ne kadar? İnşaat demir fiyatları kaç TL? 25 Mayıs 2023 demir fiyat listesi. 

Altın bilezik fiyatları çakıldı! Bu rakamları görenler kuyumculara fırladı! 17 Mayıs Çarşamba altın bilezik fiyatları 

17 Mayıs Çarşamba altın fiyatları düşüşe geçerken, altın bilezik fiyatları çakıldı. Bu rakamı görenler  kuyumculara fırladı. Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? Güncel altın bilezik fiyatları kaç lira? 17 Mayıs 2023 altın bilezik fiyatları.

Demir fiyatlarına zam yağmuru başladı! Fiyatlar resmen fırladı! 16 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemelerinden olan demire bugün zam geldi. Gelen zamların ardından demir fiyatları resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 16 Mayıs 2023 demir fiyat listesi. 

Dolar bugün uçmadı resmen fırladı! Dövizciler doldu taştı! Kenarda 1 doları bile olan hemen şimdi baksın!

Milyonların heyecanla beklediği 14 Msyıs seçimleri sonrası piyasaların nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyordu. Dolar bugün uçmadı resmen fırladı! Dövizciler doldu taştı! Kenarda 1 doları bile olan hemen şimdi baksın!

Seçim sonrası altın fiyatları fırladı! Gram altın, çeyrek altın kaç lira oldu? Acil bakın! 15 Mayıs 2023 altın fiyatları

Cumhurbaşkanılığı seçimleri ve 28. dönem milletvekili seçimlerinin sonuçları netleşmek üzere. Piyasalarda hareketlilik görülüyor. Altın fiyatları fırladı. Gram altın, çeyrek altın kaç lira oldu? Acil bakın! 15 Mayıs 2023 altın fiyatları.

kiptaş borcunu sıfırladı mı Haberi

kiptaş borcunu sıfırladı mı

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ Gürpınar Siteler Bölgesi projesi için düğmeye basmıştı. 

Yıllardır çözülemeyen kentsel dönüşüm sorununu Beylikdüzü Belediyesi ile çözüme kavuşturan KİPTAŞ, kredi borcunu da sıfırladı. 

Konuyla ilgili önemli açıklamalar yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, KİPTAŞ yeni yönetimi olarak, geçmişe ait 1 milyar liranın üzerinde borcu ödediklerini söyledi.

Bankalara kalan 59 milyon 847 bin TL kredi borcunu da kapatarak, KİPTAŞ’ın tüm borcunu sıfırladıklarını söyleyen Ali Kurt, yeni projeler için çalıştıklarını da sözlerine ekledi.

Ali Kurt'un borç açıklaması şu şekilde: 

KİPTAŞ yeni yönetimi olarak, geçmişe ait 1 milyar liranın üzerinde borcu ödemiştik. 

Bugün itibarıyla bankalara kalan 59 milyon 847 bin TL kredi borcumuzu da kapatarak KİPTAŞ’ın tüm borcunu SIFIRLADIK!

72 milyon lira faiz ödemek zorunda kaldık

KİPTAŞ...