24 / 04 / 2024

Kiptaş Çatalca konut projesi satışları 2016

Kiptaş Çatalca konut projesi satışları 2016

Kiptaş Çatalca konut projesi satışları 4 Aralık'ta başladı. Kiptaş Çatalca Konutları projesinde ikamet etme ve konut alacak kişinin başka evi olmaması şartı aranıyor...

TOKİ Çatalca 2023 projesi için beklenen o tarih resmen geldi! Tam 648 yeni konut için bu tarihi sakın kaçırmayın!

TOKİ Çatalca 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi... Tam 648 yeni konut için bu tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ İstanbul Çatalca 2023 projesi için yeni tarih resmen açıklandı! Tam tamına 648 yeni konut için bu tarihi kaçırmayın

TOKİ İstanbul Çatalca 2023 projesi için yeni tarih resmen açıklandı... Tam tamına 648 yeni konut için bu tarihi kaçırmayın...

10 soruda TOKİ İstanbul Çatalca 2022 Sosyal Konut Projesi! TOKİ Çatalca Ucuz Konut Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün itibarıyla başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde İstanbul’da da 50.000 konut yer alacak. Peki, TOKİ İstanbul Çatalca Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

5 soruda KİPTAŞ 2020 konut kampanyası!

KİPTAŞ, Çatalca’dan, 5. Levent’e 6 farklı projedeki 272 daireyi 17 Şubat 2020 günü satıyor. İstanbul’da riskli yapı raporlu evde oturan ve başka evi olmayanlar için öncelik tanınıyor.

KİPTAŞ Çatalca Konutları'nın ticari alanları satışa sunuluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, 2.138 dairenin yer aldığı Çatalca Konutları meydanındaki 18 adet iş yerini teklif alma usulü ile satışa çıkarılıyor. Ticari alanlardan satın almak isteyenlerin 21 Aralık Cuma gününe kadar başvuru yapmaları gerekiyor. 

KİPTAŞ Çatalca Konutları'nın iş yerleri satışta!

Toplam 2 bin 138 adet konutun bulunduğu KİPTAŞ Çatalca Konutları'ndaki iş yerleri satışa sunuldu.

Çatalca'da konut imarlı arazi ticaret alanı olarak değiştirildi!

Çatalca’daki 56 bin metrekarelik alana ilişkin 2011 yılına yapılan plan sonrasında, yeni imar planı hazırlandı. ‘Konut alanı’, ‘ticaret alanı’ olarak değiştirildi.. 

KİPTAŞ Çatalca Konutları daire teslim tarihinde değişiklik!

Tamamı 6 katlı 180 bloktan oluşanKİPTAŞ Çatalca Konutları'nın daire teslim tarihinde değişiklik oldu. İşte yeni teslim programı...

KİPTAŞ Çatalca Konutları daire teslimleri bugün başlıyor!

Yapımı KİPTAŞ tarafından tamamlanan Çatalca Konuları'nda daire teslimleri bugün başlıyor...

KİPTAŞ Çatalca Konutları'nda daire teslimleri başlıyor!

KİPTAŞ Çatalca Konutları'nda tamamlanan daireler 6 Ağustos 2018 - 12 Ekim 2018 tarihleri arasında teslim programı çerçevesinde teslim edilecek...

İstanbul Yeni Havalimanı Çatalca'daki konut fiyatlarını artırdı!

İstanbul Yeni Havalimanı bölgedeki konut fiyatlarını artırdı. Satılık konutların metrekare fiyatlarında son 4 yılda en büyük değişim Çatalca'da görüldü. İlçede fiyatlar yüzde 42,2 oranında yükseldi. 

KİPTAŞ depo konut projeleri başlatacak!

KİPTAŞ, gayrimenkul sektöründe çığır açacak yeni bir adım atıyor. KİPTAŞ İstanbul’un şehircilik anlayışına katkı sağlayacak depo konut projelerini hayata geçirecek. 

KİPTAŞ Çatalca kura çekilişi sonuçları!

KİPTAŞ Çatalca Konutları’nda hak sahiplerini belirleme kurası çekildi. İşte KİPTAŞ Çatalca kura çekilişi sonuçları..

Kiptaş Çatalca konut projesi satışları 2016 Haberi

Kiptaş Çatalca konut projesi satışları 2016


Kiptaş'ın 4 Aralık'ta satışa çıkardığı Kiptaş Çatalca Konutları projesinde 2 bin 138 adet konut bulunuyor. 6 katlı 180 blok olarak tasarlanan Kiptaş Çatalca Konutları projesinde daireler tek fiyattan 139 bin 750 liraya satılıyor.


Kiptaş Çatalca Konutları projesi 24 sonra teslim ediliyor. Kiptaş Çatalca Konutları projesinde tüm daireler 83 metrekare ve 85 metrekare büyüklükte 2 oda 1 salon olarak belirlendi.


İkamet etme şartı aranan Kiptaş Çatalca Konutları projesinde ayrıca konut alacak kişinin başka evi de olmaması gerekiyor. Kiptaş Çatalca Konutları'nda diğer bir kişiye devir için, sözleşme sonrasında 5 yıl dolması koşulu bulunuyor.


20 bin lira peşinatla ödemelerin yapıldığı Kiptaş Çatalca Konutları projesinde konut teslim döneminde 19 bin 750 lira veriliyor. 100 bin lira geriye kalan konut bedeli banka kredili olarak veya Kiptaş'a 24...