19 / 04 / 2024

KİPTAŞ Çatalca Konutları'nın ticari alanları satışa sunuluyor!

KİPTAŞ Çatalca Konutları'nın ticari alanları satışa sunuluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, 2.138 dairenin yer aldığı Çatalca Konutları meydanındaki 18 adet iş yerini teklif alma usulü ile satışa çıkarılıyor. Ticari alanlardan satın almak isteyenlerin 21 Aralık Cuma gününe kadar başvuru yapmaları gerekiyor. 



İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan KİPTAŞ, 2.138 dairenin bulunduğu Çatalca Konutları meydanındaki 18 adet iş yerini teklif alma usulü ile satışa sunuluyor. Ticari alanlardan satın almak isteyen vatandaşlar 21 Aralık Cuma günü 17:00 a kadar müracaat edebilecek. 18 adet ticari alanın bulunduğu meydandaki dükkanların fiyatları 220 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 

KİPTAŞ, Çatalca’da mahalle konseptinde geliştirdiği Çatalca Konutları’nın ticari alanlarını teklif alma usulü ile satışa çıkarıyor.  Projenin ticari alanlarından dükkan sahibi olmak isteyen alıcıların 21 Aralık Cuma günü mesai bitimine kadar satış şartnamesini KİPTAŞ Tanıtım ve Pazarlama Müdürlüğü’ne teslim edilmesi gerekiyor.

KİPTAŞ Çatalca Konutları nın ticari alanları satışa sunuluyor!

İstanbul’da modern, yaşanabilir alanlar üretmeye devam ettiklerini dile getiren KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım “İstanbul’un birçok bölgesinde KİPTAŞ markamızla 80 bin konut ürettik ve yüzbinlerce aile bireyini mutlu ettik. Şimdi de İstanbul’umuzun hızla gelişen ilçesi Çatalça’da hayata geçirdiğimiz 2138 dairelik Çatalca Konutları’mızın ticari alanlarını teklif alma usulü ile satışa çıkarıyoruz. Mahalle konseptinde geliştirdiğimiz Çatalca Konutları’mızın meydanında yer alan 18 adet işyerini kazançlı bir yatırımın adresi olarak görüyoruz.  Dükkanlarımızın başlangıç fiyatını 220 bin TL olarak belirledik. Bu işyerleri hem bölgede oturan vatandaşımızın her türlü ihtiyacına cevap verecek hem de alıcılarına ticari bir yatırım imkanı sunmuş olacak” diye açıklama yaptı. 

Yatay mimaride geliştirilen KİPTAŞ Çatalca Konutları 6 katlı 180 bloktan meydana geliyor. 2.138 dairenin yer aldığı projede 83 ve 85 metrekare büyüklüğüne sahip 2+1 konut tipleri yer alıyor. KİPTAŞ Çatalca Konutları projesinde; geniş peyzaj alanlarının yanı sıra çocuk oyun alanları, 18 adet ticari alan, 2 adet cami, 1 adet ilkokul ve Ortaöğretim Kurumu ile yürüyüş alanları bulunuyor. 

LOKASYON AVANTAJI SAĞLIYOR

TEM Otoyolu’nun yanı başında yükselen KİPTAŞ Çatalca Konutları; sayfiye alanı olarak nitelendirilen Güzelce, Kumburgaz ve Silivri ilçelerine de yakın bir noktada yer alıyor. KİPTAŞ Çatalca Konutları’na toplu taşıma ile de kolay ulaşım sağlanabiliyor.


Web: http://www.kiptas.istanbul


Geri Dön