29 / 03 / 2024

KİPTAŞ Çatalca satılık dükkan

KİPTAŞ Çatalca satılık dükkan

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, 2.138 dairenin yer aldığı Çatalca Konutları meydanındaki 18 adet iş yerini teklif alma usulü ile satışa çıkarılıyor. Ticari alanlardan satın almak isteyenlerin 21 Aralık Cuma gününe kadar başvuru yapmaları gerekiyor. 

KİPTAŞ'tan İstanbul'a çılgın konut projesi duyurusu: Kiralık ve satılık ev sorununu kökten çözecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki, vatandaşların konut ihtiyacını karşılamaya yönelik projeler gerçekleştiren KİPTAŞ, şehirdeki kiralık ve satılık konut sorununu kökten çözecek bir projeyi açıkladı. İşte 'İstanbul için en çılgın proje'nin detayları...

KİPTAŞ Tuzla Aydınlı satılık daire!

KİPTAŞ Tuzla Aydınlı satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Tuzla Aydınlı satılık daire fiyatları ve proje detayları...

Milli Emlak'tan İstanbul'da 47.8 milyon TL'ye satılık 118 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından İstanbul ili, Arnavutköy, Avcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Beyoğlu, Çatalca, Esenler, Fatih, Küçükçekmece ve Şişli ilçelerinde bulunan Hazine'ye ait taşınmazlar 47 milyon 766 bin 345 TL'ye satılıyor.

Çatalca satılık ve kiralık dairede Mart'ın favorisi

Emlakjet.com'un mart ayı verilerine göre, şubat ayına kıyasla satılık ve kiralık daire aramasındaki favori ilçe Çatalca oldu. İnternetten satılık daire aramasında Çatalca'dan sonra sırayla Bahçelievler, Sancaktepe, Şile ve Kağıthane gelirken, Şile sıralamada ilk beşe girmesiyle dikkat çekti.

Venezia Mega Kiptaş satılık daire!

Konut teslimlerin hemen yapıldığı Venezia Mega Kiptaş satılık daire fiyatları 532 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje Gürsoy Yatırım Holding tarafından KİPTAŞ güvencesiyle yükseliyor.

Çatalca Projesi Kiptaş satılık ev!

Çatalca Projesi Kiptaş satılık ev tipleri 2+1 olarak dizayn edildi. 6 katlı 180 blok halinde yükselen projede banka kredisiyle konut sahibi olunabiliyor.

Kiptaş Çatalca Konutları satılık!

Kiptaş Çatalca Konutları satılık dairelerin fiyatı 139 bin 750 lira olarak belirlendi. Kiptaş Çatalca Konutları projesi 6 katlı 180 blokta 2 bin 138 daireden oluşuyor...

Çatalca Kiptaş satılık daireler!

Çatalca Kiptaş satılık daireler 24 ay sonra teslim edilecek. 20 bin TL peşinatla ödeme yapılabilen projede banka kredisiyle veya Kiptaş bünyesinde vade fırsatı sağlanıyor.

Kiptaş Çatalca Evleri satılık daire!

Kiptaş Çatalca Evleri satılık daire alanları 83 ve 85 metrekareden oluşuyor. 20 bin TL peşinatla ödeme yapılabilen projede teslimlerin 24 ay sonra yapılması planlanıyor.

Kiptaş Çatalca satılık!

Kiptaş Çatalca satılık daire teslimlerinin 24 ayda yapılması planlanıyor. İçerisinde okul, otopark ve caminin de yer alacağı proje 2 bin 138 adet konuttan meydana geliyor.

1998 yılında Türkiye'nin 'satılık' ilk serbest bölgesi!

1998 yılında 800 milyon dolarlık bir yatırımla Öztek Şirketler Grubu tarafından Çatalca'da kurulan İSBAŞ, Türkiye'nin 'satılık' ilk serbest bölgesi olarak inşa ediliyormuş. Serbest bölgede inşa edilecek 73 blok, metrekaresi 800 dolardan satılacakmış.

5. Levent KİPTAŞ satılık ev!

Maslak'a 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede 2 adet okul, 2 adet cami, Levent Çarşı ve 50 dönümlük koru ve eğitim alanı bulunuyor. 5. Levent KİPTAŞ satılık ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

5. Levent KİPTAŞ satılık!

İçerisinde 2 adet okul, 2 adet cami, Levent Çarşı ve 50 dönümlük koru ve eğitim alanı bulunan proje Maslak'a 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. 5. Levent KİPTAŞ satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

KİPTAŞ Çatalca satılık dükkan Haberi

KİPTAŞ Çatalca satılık dükkan

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan KİPTAŞ, 2.138 dairenin bulunduğu Çatalca Konutları meydanındaki 18 adet iş yerini teklif alma usulü ile satışa sunuluyor. Ticari alanlardan satın almak isteyen vatandaşlar 21 Aralık Cuma günü 17:00 a kadar müracaat edebilecek. 18 adet ticari alanın bulunduğu meydandaki dükkanların fiyatları 220 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 

KİPTAŞ, Çatalca’da mahalle konseptinde geliştirdiği Çatalca Konutları’nın ticari alanlarını teklif alma usulü ile satışa çıkarıyor.  Projenin ticari alanlarından dükkan sahibi olmak isteyen alıcıların 21 Aralık Cuma günü mesai bitimine kadar satış şartnamesini KİPTAŞ Tanıtım ve Pazarlama Müdürlüğü’ne teslim edilmesi gerekiyor.

İstanbul’da modern, yaşanabilir alanlar üretmeye devam ettiklerini dile getiren KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım “İstanbul’un birçok bölgesinde KİPTAŞ markamızla 80 bin konut ürettik ve yüzbinlerce aile bireyini mutlu ettik. Şimdi...