19 / 03 / 2024

KİPTAŞ Çatalca Konutları'nın iş yerleri satışta!

KİPTAŞ Çatalca Konutları'nın iş yerleri satışta!

Toplam 2 bin 138 adet konutun bulunduğu KİPTAŞ Çatalca Konutları'ndaki iş yerleri satışa sunuldu.



Toplam 2 bin 138 adet konutun bulunduğu KİPTAŞ Çatalca Konutları meydanında yer alan iş yerleri teklif alma usulü ile satışa sunuluyor. 

İsteklilerin 21 Aralık 2018 tarihi saat 17:00'ye kadar satış şartnamesini alarak, KİPTAŞ Tanıtım ve Pazarlama Müdürlüğü'ne teslim etmesi gerekiyor.

25 Aralık 2018 tarihinde açık artırması yapılacak iş yerleri için KİPTAŞ Genel Müdürlüğü'nden 50 TL karşılığında dosya alınabiliyor.

KİPTAŞ Çatalca Konutları'nda 18 adet iş yeri bulunuyor. Dubleks iş yerlerine de yer verilen projede minimum fiyat 220 bin TL olarak belirlendi.

Yatay mimariye sahip olan KİPTAŞ Çatalca Konutları 6 katlı 180 bloktan meydana geliyor. Teslimlerin geçtiğimiz Ağustos ayında başladığı projede geniş peyzaj alanlarının yanı sıra çocuk oyun alanları, 2 adet cami, 34 derslikli okul ve yürüyüş alanları bulunuyor.

TEM Otoyolu’nun yanı başında yer alan KİPTAŞ Çatalca Konutları, sayfiye alanı olarak nitelendirilen Güzelce, Kumburgaz ve Silivri ilçelerinin çevrelendiği bir bölgede hayata geçiriliyor. 

http://www.kiptas.istanbul

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Geri Dön