27 / 04 / 2024

kiptaş etiler arazisi

kiptaş etiler arazisi

İBB tarafından bugün satışa çıkarılan Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisini KİPTAŞ aldı. Bugün hasılat paylaşımı şeklinde ihale edilen arsa için KİPTAŞ 1 milyar 388 milyon 520 bin TL teklif verdi. Bu rakamın yüzde 52.20'si İBB'ye kalacak...

KİPTAŞ Kent Etiler'de son durum ne? 1.361 konutluk dev projede son dakika!

KİPTAŞ Kent Etiler projesinin inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. İstanbul'un kalbi Etiler'de yükselen projede toplam 1.361 yeni konut yer alıyor. 

KİPTAŞ Kent Etiler'de son dakika! 1.361 konutluk dev projede imalat çalışmaları başladı! 

Kent Etiler adıyla yükselecek olan KİPTAŞ Karanfilköy projesinde imalar çalışmaları başladı. İstanbul'un kalbinde yükselen projede 1.361 yeni konut yer alıyor. 

Kent Etiler: KİPTAŞ Karanfilköy projesinin adı belli oldu!

KİPTAŞ Karanfilköy projesinin adı belli oldu. Kent Etiler projesi, İstanbul Beşiktaş'ta MESA ASL ADİ Ortaklığı tarafından inşa edilecek. Peki Kent Etiler'de hangi konut tipleri var? İşte detaylar... 

KİPTAŞ Etiler'deki 1361 konutluk dev projeye resmen başlıyor! KİPTAŞ Karanfilköy Projesi'ni Mesa İnşaat yapacak!

KİPTAŞ Etiler Karanfilköy projesinin inşaatı resmen başlıyor. KİPTAŞ Karanfilköy projesinde 1.361 adet konut, 112 adet ticari ünite ve 20 ofisin yanı sıra cami ve okula da yer veriliyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Etiler'deki eski polis okulu arazisindeki yapı ruhsatını iptal etti!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Beşiktaş'taki eski Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisi üzerinde yer alan yapı ruhsatının iptaline karar verildiğini açıkladı.

Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisini KİPTAŞ aldı!

İBB tarafından bugün satışa çıkarılan Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisini KİPTAŞ aldı. Bugün hasılat paylaşımı şeklinde ihale edilen arsa için KİPTAŞ 1 milyar 388 milyon 520 bin TL teklif verdi. Bu rakamın yüzde 52.20'si İBB'ye kalacak...

Etiler Polis Meslek Yüksek Okulu arazisi satışa çıkıyor!

Kapatılan Etiler Polis Meslek Yüksek Okulu arazisi ihale ile satışa çıkarılıyor.

Referans Bahçeşehir'de teslimler 2018'de!

Kiptaş AŞ arazisi üzerinde Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Referans Bahçeşehir bölgenin de en çok talep gören konut projeleri arasında yer aldı.

Kiptaş ve Merter Ailesi'nden Beykoz Ormanı için sit alanı hamlesi!

Kiptaş ve Merter Ailesi'nden Mehmet Berke Merter tarafından, Beykoz Dereseki'deki 1. derece sit durumunda olan 2 milyon 350 bin metrekarelik orman arazisi için "Sit Derecelerinin Düşürülmesi" için talepte bulundu...

Kiptaş 5. Levent Evleri fiyatları!

Kiptaş 5. Levent Evleri fiyatları metrekare bazında 4 bin 950 TL'den başlangıç gösteriyor. Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen proje Kiptaş Finanskent 2 arazisi üzerinde hayata geçiriliyor.

CHP'den Etiler Polis Okulu arazisi için rant uyarısı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP İstanbul milletvekilleri ve bir grup CHP'li Etiler Polis Meslek Yüksek Okulu'nun bulunduğu arazinin riskli alan ilan edilerek kapatılması ile ilgili basın açıklaması yaptı.

Etiler Polis Okulu arazisi TBMM gündeminde!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, 4 soruluk önergeyle Etiler Polis Okulu arazisini TBMM gündemine taşıdı. Tanrıkulu'nun 4 bölümden oluşan önergesi şöyle...

Etiler Polis Meslek Yüksek Okulu kapatıldı!

İstanbul Etiler Polis Meslek Yüksek Okulu, Bakanlar Kurulu kararıyla kapatıldı. Etiler Polis Meslek Yüksek Okulu'nun arazisi 'riskli alan'ilan edilmiş, TOKİ ve İBB araziyi istemişti... Kadir Topbaş, arazinin tapularının belediyede olduğunu açıklamıştı...

kiptaş etiler arazisi Haberi

kiptaş etiler arazisi

İSTANBUL Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı, Etiler’deki toplam 31 bin 885 metrekare büyüklüğündeki Polis Meslek Yüksekokulu arazisini bugün satışa çıkardı. Arazi için hasılat paylaşım ihalesi düzenledi. İhaleyi, 1 milyar 388 milyon 520 bin TL teklifle İBB iştiraki KİPTAŞ kazandı.

Etiler Polis Meslek Yüksekokulu'nun imar planı kısmen ticaret alanı, kısmen hizmet alanı, kısmen park alanı ve kısmen yol alanı olarak düzenlendi. Arazinin yüzde 40’ında yapılaşmaya gidilebilecek. Muhammen bedeli 1 milyar 356 milyon 600 bin + KDV olarak belirlenen arsaya ihalede 40 milyon 698 bin lira geçici teminat istendi. 

Sözcü Gazetesi'nden Özlem Güvemli'nin haberine göre; ihalenin yapıldığı bina önünde CHP’lilerin de içinde bulunduğu bir grup eylem yaptı. 

KİPTAŞ AŞ ile yapılan pazarlık neticesinde arsa, 2 milyar 660 milyon lira satış toplam geliri, yüzde 52,20 oranında...