20 / 04 / 2024

kiptaş izmit 2020 projesi

kiptaş izmit 2020 projesi

İzmit’te inşa edilecek olan depreme dayanıklı KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesi için İzmitlilerle buluşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, projenin şeffaf ve katılımcı bir model olacağını söyledi.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de fiziki gerçekleşme yüzde 58'e ulaştı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından İzmit'te inşa edilen Çınar Evler Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde fiziki gerçekleşme yüzde 58'e geldi.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de fiziki gerçekleşme yüzde 52'ye ulaştı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından İzmit'te inşa edilen Çınar Evler Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde fiziki gerçekleşme yüzde 52'ye geldi.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de renk seçimleri tamamlandı! 

KİPTAŞ tarafından İzmit'te hayata geçirilen Çınar Evler projesinde imalat çalışmaları devam ediyor. Projede dairelerin renk seçimleri tamamlandı. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de çatı imalatları başladı!

KİPTAŞ tarafından İzmit'te hayata geçirilen Çınar Evler projesinde çalışmalar hızlandı. Projede çatı imalatları yapılıyor. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de fiziki gerçekleşme yüzde 39'a ulaştı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından İzmit'te inşa edilen  Çınar Evler Projesi'nde tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde fiziki gerçekleşme yüzde 39'a geldi. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler Projesi'nde imalat çalışmaları yapılıyor!

KİPTAŞ tarafından İzmit'te hayata geçirilen Çınar Evler Projesi'nde kaba ve ince imalat çalışmaları devam ediyor. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesinin inşaatında son durum ne?

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde bitirilmesi planlanan İzmit Çınar Evler projesinin inşaat çalışmaları hızla ilerliyor...

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de inşaat seviyesi yüzde 17'ye ulaştı! 

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in inşaatında fiziki ilerleme yüzde 17 seviyesine geldi.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de inşaat seviyesi yüzde 10'a ulaştı! 

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in inşaatında fiziki ilerleme yüzde 10 seviyesine ulaştı. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de inşaat seviyesi yüzde 8'e ulaştı! 

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in inşaatında fiziki ilerleme yüzde 8 seviyesine ulaştı. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler inşaatında son durum ne?

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in inşaatında fiziki ilerleme yüzde 7 seviyesine ulaştı. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'in kaba inşaatı tamamlanıyor!

28 Aralık tarihinde temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in kaba inşaatı tamamlanıyor....

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler için imzalar atılmaya başladı!

28 Aralık tarihinde temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler için hak sahipleriyle sözleşme imzalanmaya başladı. 

kiptaş izmit 2020 projesi Haberi

kiptaş izmit 2020 projesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İzmit Belediyesi ortaklığında İzmit’te aralık ayında temeli atılacak olan depreme dayanıklı sosyal konut projesi üzerine yapılan basın toplantısında proje ile ilgili detaylar verildi. İzmit Belediyesi'nde yer alan habere göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakleri arasında yer alan KİPTAŞ’ın yapacağı konut projesi şeffaf ve katılımcı bir şekilde yönetilecek

Bizi Takip Etmeye Devam Edin

Toplantıda açıklamalar yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Aralık ayında inşallah hep beraber temel atacağız. En hızlı şekilde konuta gerçekten ihtiyacı olan ailelerimizi, şeffaf ve katılımcı bir şekilde yönettiğimiz bu modelde buluştururuz. Evlerimizi teslim ettikten sonra da Fatma hanımla beraber komşularımızla bir çay içeriz. Bizi takip etmeye devam edin” dedi.

KİPTAŞ'tan İzmit'teki sağlık çalışanlarına konut...