25 / 04 / 2024

KİPTAŞ Süleymaniye projesi

KİPTAŞ Süleymaniye projesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Fatih Belediyesi ve İBB iştiraki KİPTAŞ’ın işbirliğiyle gerçekleştirilen “Süleymaniye Yenileme Projesi”nin 1. etabı törenle başladı.

KİPTAŞ Süleymaniye projesinde inşaat bu yıl başlayacak!

3 yılda tamamlanması planlanan KİPTAŞ Süleymaniye projesinde inşaat bu yıl içinde başlayacak. Proje kapsamında 1.528 adet lüks konut inşa edilecek.

KİPTAŞ Süleymaniye projesi ile 1.528 lüks konut yolda!

Fatih Belediyesi ile KİPTAŞ'ın ortaklığında hayata geçirilecek Süleymaniye projesinde çalışmalar tam gaz devam ediyor. Projede yıkımlar devam ederken, dönüşüm inşaatları da yıl içinde başlayacak.

Fenercioğlu'ndan Kıbrıs'a 3 bin konutluk dev proje! Costal Heaven projesi için start verildi!

Fenercioğlu Gayrimenkul, Kıbrıs’ta 3 bin dairelik Costal Heaven projesinin inşaatına başladı. Kıbrıs'a dev proje geliyor. İşte Costal Heaven projesi ile ilgili ayrıntılar...

Kıbrıs XRE Airport projesi lansmana özel 475 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Kıbrıs, Lefkoşa'da  X Real Estate Türkiye imzasıyla yükselen XRE Airport Projesi lansmana özel 475 bin liradan başlayan fiyatlarla satılmaya devam ediyor.

"Yılın projesi" seçilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün ödülleri dağıtıldı...

Mühendislik ve inşaat sektörünün en saygın ve küresel yayınlarından biri olan ABD merkezli Engineering News-Record dergisi tarafından "Yılın projesi" olarak seçilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün yetkililerine ödül, online düzenlenen tören ile verildi. İşte haberin detayları...

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın ihaleye çıkıyor! Tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı!

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın resmen ihaleye çıkıyor. Üzümlü Mahallesi'nde inşa edilecek olan tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı.

TOKİ Tuzla Mayıs 2023 projesi için büyük müjde! 577 yeni konut için beklenen tarih resmen geldi! Hemen bakın!

TOKİ Tuzla Mayıs 2023 projesi için büyük müjde... 577 yeni konut için beklenen tarih resmen geldi... Hemen bakın...

Süleymaniye yenileme projesine İBB'den dur kararı!

İstanbul’un UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde bulunan tarihi Süleymaniye Mahallesi’nde tarihi yapıların yıkımına sebep olan ve bölgeyi taklit yapılarla inşaat alanı haline getiren yenileme projesi, İBB tarafından durduruldu.

TOKİ Muş Ovası 1. Kısım projesi inşaatı ihalesi yarın!

Muş Ovası Sulaması 1 Merhale (1 Kısım) Projesi İnşaatı (E-İHALE) işi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Kıbrıs Sosyal Konut Projesi için arazi tahsis edildi!

Kıbrıs Bakanlar Kurulu toplantısında Sosyal Konut Projesi’ni hayata geçirmek için gerekli olan arazinin Sosyal Konut Birimi yönetimine verildiği açıklandı.

Tarihi semt Süleymaniye yıkılmaya teslim edildi!

İstanbul’un en eski semtlerinden olan Süleymaniye ve Küçükpazar yıkılmaya terk edildi. Büyük ölçüde göç alan tarihi semtler de evler harebeye döndü.

KİPTAŞ Süleymaniye'yi tarihi dokusuna uygun inşa edecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Fatih Belediyesi ve İBB iştiraki KİPTAŞ’ın işbirliğiyle gerçekleştirilen “Süleymaniye Yenileme Projesi”nin 1. etabı törenle başladı.

Süleymaniye yenileme projesi başladı!

Süleymaniye yenileme projesi resmen başladı. Süleymaniye Projesi’nin ilk etabının ilk harcı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından atıldı....

Cemre Yatçılık Turizm İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Süleymaniye Şubesi açıldı!

Cemre Yatçılık Turizm İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Süleymaniye Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te açıldı. 

Kıbrıs Town Houses projesi Sign of the City Awards'ın finalinde!

Kıbrıs Developments tarafından Alsancak’ta hayata geçirilen Türkiye'nin en prestijli gayrimenkul yarışması Kıbrıs Town Houses projesi Sign of the City Awards 2018'de 3 dalda finale kaldı.

KİPTAŞ Süleymaniye projesi Haberi

KİPTAŞ Süleymaniye projesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Fatih Belediyesi ve İBB iştiraki KİPTAŞ’ın işbirliğiyle yapılan “Süleymaniye Yenileme Projesi”nin 1. etabı törenle başladı. Törende açıklamalar yapan Uysal, “Bu proje, yeni bir inşaat yapma projesi değildir, eskiden burada var olan Süleymaniye semtini tarihi dokusuna uygun bir şekilde inşa etme projesidir. Toplam 5 etaptan oluşan projemizi tamamladığımızda dünyaya şehircilik kültürümüzün, medeniyetimizin en iyi yansıması olan Süleymaniye eski görkemine kavuşacak, yeniden hayat bulacak. Belki Süleymaniye Camisi’ni yapmak için bir Kanuni Sultan Süleyman bir de Mimar Sinan gerekli ama Süleymaniye’nin etrafında o kültürü yaşatmak için biz yeteriz” dedi.


UYSAL: “BU PROJEYLE SÜLEYMANİYE YENİDEN HAYAT BULACAK”

Törende konuşan Uysal, “Süleymaniye bir kültürün, medeniyetin yansımasıdır. Şimdi bu medeniyeti tarihi dokusuna uygun bir şekilde ihya etmek için Süleymaniye Yenileme Projesi’ni başlattık....