28 / 03 / 2024

kiptaş teslimleri

kiptaş teslimleri

Bahçeşehir'de hayata geçirilen Vaditepe'de teslimler 24 Mart itibariyle başladı. 4 bin adet daireden meydana gelen KİPTAŞ Vaditepe'de B, F ve D bloklar da sahiplerine teslim ediliyor.

KİPTAŞ'ın 2 projesinin teslimleri için geri sayım başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Kırlangıç Evler ve Arkatlı Evler projelerinin teslimleri için geri sayım başladı. İşte projelerin teslimleri ile ilgili detaylar...

KİPTAŞ Kırlangıç Evler teslimleri için geri sayım başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirdiği Kırlangıç Evler projesinin teslimleri için geri sayım başladı.

KİPTAŞ Arkatlı Evler'in teslimleri için geri sayım başladı! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ imzası ile yükselen Pendik Arkatlı Evler projesinin teslimleri için geri sayım başladı. Paylaşılan detaylara göre dev proje Mart 2024'te sahiplerine teslim edilecek.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda anahtar teslimleri yapıldı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun temelini attığı KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları projesi beklenenden 5 ay önce bitirildi. Projedeki konutların anahtar teslimleri yapıldı. 

KİPTAŞ Silivri 3. Etap teslimleri Kurban Bayramı öncesi tamamlanacak!

KİPTAŞ'ın Silivri'nin Pirimehmet Paşa Mahallesi'nde hayata geçirdiği 3. Etap'ın son kısım teslimleri Kurban Bayramı öncesinde tamamlanacak...

KİPTAŞ Çatalca Konutları daire teslimleri bugün başlıyor!

Yapımı KİPTAŞ tarafından tamamlanan Çatalca Konuları'nda daire teslimleri bugün başlıyor...

Loca Mahal konut teslimleri!

Loca Mahal Evleri, Zeytinburnu Veliefendi'de Kiptaş tarafından hayata geçirildi. Peki Loca Mahal konut teslimleri ne zaman?

Loca Mahal Kiptaş Zeytinburnu fiyat listesi!

Loca Mahal Kiptaş Zeytinburnu fiyat listesi 651 bin TL'den başlıyor. Projede daire teslimleri 2020 yılında gerçekleşecek...

Referans Başakşehir Vadi teslimleri!

Referans Başakşehir Vadi projesi Kiptaş ve Kiler GYO tarafından hayata geçirildi. Referans Başakşehir Vadi teslimleri ne zaman?

Kiptaş Lal Bahçe satış ofisi!

Lal Bahçe Evleri projesi HYK Yapı ve Kiptaş ortaklığıyla hayata geçirildi. Teslimleri 2018 yılında yapılacak olan Lal Bahçe projesinde daireler 4+1 olarak tasarlanıyor...

Kiptaş Dolayoba Pendik teslimleri!

Kiptaş Dolayoba Evleri beş ikiz blok olarak toplam 10 bloktan oluşuyor. Kiptaş Dolayoba projesinde toplam 332 daire yer bulunuyor...

KİPTAŞ Vaditepe 2. etap teslimleri başlıyor!

Bahçeşehir'de KİPTAŞ imzası ile hayata geçirilen Vaditepe'de 2. etap teslimleri başlıyor. Projedeki konutların alanları 118 metrekare ile 340 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Çatalca Kiptaş 2016 ev fiyatları!

Çatalca Kiptaş 2016 projesinden ev sahibi olmayanlar ve projede ikamet edecek olanlar ev alabiliyor. Kiptaş Çatalca Konutları'nda daire teslimleri 24 ay sonra yapılıyor...

kiptaş teslimleri Haberi

kiptaş teslimleri

KİPTAŞ'tan yapılan açıklamaya göre, Vaditepe'deki B1-B2-B3, C6, F9-F10, D1-D2-D3-D4-D5 BLOKLAR 18/04/2016-25/04/2016 tarihleri arasında teslim programı çerçevesinde hak sahiplerine teslim edilecek.


KİPTAŞ Vaditepe Bahçeşehir projesinde 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 5+2 daireler yer alıyor. Projeden yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 


Vaditepe Bahçeşehir, TEM'e, 3. havalimanına, E-5'e, 3. köprü otobanına ve Kanal  İstanbul'a yakın mesafede yer alıyor.



KİPTAŞ tarafından yapılan açıklama şu şekilde;


Şirketimiz tarafından inşaa edilen Bahçeşehir Vaditepe Konutları tamamlanmış olup (B1-B2-B3),(C6),(F9-F10),(D1-D2-D3-D4-D5) BLOKLAR 18/04/2016-25/04/2016 tarihleri arasında teslim programı çerçevesinde hak sahiplerine teslim edilecektir.



Vaditepe Bahçeşehir teslim programı için