28 / 03 / 2024

Kıra Dağı

Kıra Dağı

Cevzet Soysal 'ın işkence sonrası öldürülüp gömüldüğü Beşiri kırsalındaki Kıra Dağı 'na tünel projesi iddiası dikkatleri çekti. Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Kripto varlık piyasası da deprem yardımları için uğraşta!

Kripto varlık piyasası da deprem sonrası yardımlar için seferber oldu. AFAD, Kızılay, Ahbap ve İHH gibi STK'lar, kripto varlıkları aracılığıyla destekçilerinden bağış toplamak için cüzdan adreslerini paylaştı.

EYT’de devrim niteliğinde kolaylık! EYT’liler derin bir oh çekti! Artık SGK’da saatlerce sıra beklemenize gerek kalmadı!

EYT’ye başvuru e-Devlet’ten de yapılabilecek. Artık SGK’da saatlerce sıra beklemenize gerek kalmadı! EYT’nin Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından EYT başvuruları e-Devlet üzerinden erişime açılacak.

Aktim 2 Kıraç görücüye çıkıyor! 

Aktim 2 Kıraç, Bilgiçler Yapı tarafından yapımı planlanan Kıraç metro istasyonuna 380 metre yürüme mesafesinde yükseliyor. Aktim 2 Kıraç, 14 Temmuz'da görücüye çıkıyor...

Aktim 2 Kıraç basın lansmanı 14 Temmuz'da!

Bilgiçler Yapı tarafından Kıraç'ta Hadımköy bağlantı yoluna 400 metre yürüme mesafesinde hayata geçirilecek olan Aktim 2 basın lansmanı 14 Temmuz'da yapılacak.

Esenyurt Kıraç 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Esenyurt ilçesi, Kıraç Mahallesi 185 ada 13 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı bugün askıya çıkarıldı. 

Esenyurt Kıraç Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Esenyurt İlçesi, Kıraç Mahallesi'ndeki bazı alanlara ilişkin imar planı tadilatını askıya çıkardı..

Kandıra'da kaçak yapılar yıkılıyor!

Kocareli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı kaçak yapılara geçit vermiyor. Kandıra'da kaçak yapılar yıkılıyor.

Kıraç Beykoz'daki evini 1 milyon dolara satıyor!

Ünlü şarkıcı ve ailesine oturdukları ev küçük gelince, çareyi satmakta buldu.Kıraç, Göksu Evleri’nde içinde yüzme havuzu da olan evini 1 milyon dolara satışa çıkardı.

Küçük esnaflar da artık iş güvenliği uzmanı ve iş yeri hekimi çalıştıracak!

İş sağlığı ve güvenliği kapsamında 50'den az işçi çalıştıran işyerleri, bugün kapsama alınıyor. Buna göra bakkal, tuhafiye, kırtasiye gibi küçük esnaf da artık iş güvenliği uzmanı ve işyeri hekimi çalıştıracak.

Mustafa Kıraç: Müşteriler, bizden daha fazla sosyal alan istiyor!

İnşaat sektöründe sosyal alanlara yönelik talebin arttığını belirten Kıraç İnşaat firma sahibi Mustafa Kıraç, "Müşteriler, bizden daha fazla sosyal alan istiyor. Firmamız da talep doğrultusunda site çevrelerine yürüyüş yollarının yanı sıra büyük ve modern oyun parkları gibi sosyal alanlar inşa ediyo

Kandıra’da iki köy yolu yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Kandıra’da yol yenileme uygulaması yapan Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Bolu mahallesi ile Hacımazlı Mahallelerini birbirine bağlayan yolu betonla kapladı.

TOKİ Kandıra’da 206 konutun ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Kandıra’da inşa edilecek 206 konutun inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işinin ihalesini geçtiğimiz perşembe günü gerçekleştirdi.

Rize Kıble Dağı Camii 14 ayda tamamlandı!

Rize'nin Güneysu ilçesinde, manzarasıyla ziyaretçileri hayran bırakan Kıble Dağı Camii bütün zorluklara rağmen inşaatı 14 ayda tamamlandı ve cami ibadete hazır.

Kıra Dağı Haberi

Kıra Dağı
Konuyla ilgili açıklama yapan Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü, yaptığı açıklamada, henüz böyle bir projenin çizilmediğini  ancak zihinlerinde böyle bir projenin olduğunu söyledi. Eğer proje hayata geçerse, Batman-Beşiri -Kurtalan arasındaki mevcut yola beton asfalt döşeme çalışması yapılarak Kıra Dağı'na tünel açılacak. Şayet, tünel için çalışmalar yapılırsa Soysal'ın gömüldüğü yerin bulunmasının daha da zorlaşacağına dikkat...