27 / 04 / 2024

Kira desteği ne zaman alınacak 2021

Kira desteği ne zaman alınacak 2021

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Esnaf ve sanatkarlarımız ile gerçek kişi tacirlerimize yönelik Mart ayı gelir kaybı ve kira desteği ödemelerine dün itibarıyla başladık. Hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. 

Kira desteği ödemeleri 2021!

Esnafa yapılacak olan kira desteği ve gelir kaybı için başvurular tamamlandı. Şimdi sıra destek ödemelerine geldi. Peki kira desteği ödemeleri ne zaman başlayacak? İşte kira desteği ödemeleri 2021...

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2024 ne zaman yapılacak? Kira desteği kimlere verilecek?

2024 yılının başında artan kira yardımı ile ilgili detaylar belli oldu. Milyonlarca kişi kira yardımı ödemelerini merak ediyor. Peki kira desteği başvurusu nasıl yapılır? Kentsel dönüşüm kira yardımı 2024 ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar? 2024 kentsel dönüşüm kira desteği kaç TL?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kentsel dönüşüm açıklamalarından sonra kira yardımı ile ilgili araştırmalar da hız kazandı. Peki kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar? 

Doğalgaz destek ödemesi arttı mı? Aylık doğalgaz desteği ne kadar oldu? Güncel doğalgaz destek ödemesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ücretsiz doğalgaz destek miktarının arttığını açıkladı. Yıllık artışın arttığını duyuran Erdoğan'ın açıklamasının ardından vatandaşlar doğalgaz destek ödemesini araştırmaya başladı. Peki Aylık doğalgaz desteği ne kadar?

Emeklilere kira desteği ve TOKİ projelerinde kontenjan artışı açıklaması! Meclis'te görüşüldü! SON DAKİKA! 

TBMM Genel Kurulunda, emeklilere kira desteği ve TOKİ projelerinde kontenjan artışı da dahil olacak pek çok öneri yer aldı. Peki o öneriler kabul edildi mi? İşte emeklileri ilgilendiren o detaylar...

Kentsel dönüşüm kira desteği 10 bin lira olacak mı? Evini dönüştürecekler şimdi bakın!

Son günlerde hızlanan kentsel dönüşüm çalışmaları, kira desteğini gündeme getirdi. Fahiş kiraların ardından verilen kira desteği düşük kaldı. İşte ayrıntılar...

Vatandaşlardan ‘Kentsel dönüşümde kira desteği artırılsın’ talebi!

İstanbul’da kira ortalaması 18 bin TL’yi aştı. Evi kentsel dönüşüme giden yurttaşa verilen kira desteği ise 3 bin 500 TL’de kaldı. Bu nedenle, kentsel dönüşümde desteğin artırılması isteniyor.

İstanbullulara müjde: Kira desteği artacak, rezerv alanlarda daire verilecek!

İstanbul'da olası deprem için düğmeye basıldı. Bu kapsamda kentte kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırıldı. Deprem riski taşıyan semtlerin rezerv alanlara taşınması planlanıyor. Geride kalan semtlerdeki evler ise yıkılacak. Ayrıca kira desteği de yükseltilecek.

Kentsel Dönüşüm kredisinde devlet desteği ne kadar? İşte 10 soruda kentsel dönüşüm kredisi tüm detaylarıyla!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında merak edilen soruları yanıtladı. Peki, Kentsel Dönüşüm kredisinde devlet desteği ne kadar? İşte detaylar...

Kentsel dönüşümde yeni formül: Kira desteği yerine ücretsiz 'geçici ev' verilecek!

İstanbul'da olası depreme karşı başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları devam ederken kira desteği dışında yeni formüller gündemde. Bu kapsamda hak sahibine kira desteği yerine "geçici ev" tahsis edilebilir. İşte detaylar...

Devlet hibe desteği ne kadar oldu? KOOPDES hibe desteği ne kadar, kaç TL?

Ticaret Bakanı Bolat, KOOP-DES'te kadın kooperatiflerine ilişkin hibe tutarlarının artırıldığını açıkladı. Peki, Devlet hibe desteği ne kadar oldu? KOOPDES hibe desteği ne kadar, kaç TL?

2023 Haziran ayı mazot ve gübre desteği ne zaman ödenecek? Haziran ayı mazot ve gübre desteği yattı mı?

Mazot gübre desteği, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından verilmektedir. Vatandaşlar, haziran ayı mazot gübre desteği ödeme tarihi sorgulamaya başladı. Peki Haziran ayı mazot gübre desteği yattı mı, ne zaman yatacak? İşte detaylar!

YKS ulaşım desteği ne kadar? Depremzedelere YKS ulaşım ve barınma desteği başvuru 2023! Nasıl başvuru yapılır?

'YKS ulaşım desteği başvuruları başladı mı, şartları neler, başvurusu nasıl yapılır?' sorularının yanıtları binlerce öğrenci tarafından araştırılıyor.  Peki YKS ulaşım barınma desteği ne kadar? Depremzedelere YKS ulaşım ve barınma desteği başvuruları nasıl yapılır 2023?

Kira veren memurlar bu habere çok sevinecek! Bu desteği kaçırmayın

Kira yardımı, belirli koşulları oluşturan memurlara sunulacak ve aylık 4.500 TL'ye kadar kira desteği yapılacaktır. Memurların maddi ağırlığını hafifletmeyi ve konut masraflarını karşılamalarına yardımcı olmayı hedefleyen bu program, memurlara önemli bir katkı sunmaktadır. 

Kira desteği ne zaman alınacak 2021 Haberi

Kira desteği ne zaman alınacak 2021

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, esnaf ve sanatkarlara verilen gelir kaybı ve kira desteği ödemelerinin başladığını duyurdu.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Bakan Pekcan, şu açıklamalarda bulundu: 

"Esnaf ve sanatkarlarımız ile gerçek kişi tacirlerimize yönelik Mart ayı gelir kaybı ve kira desteği ödemelerine dün itibarıyla başladık. Hayırlı olmasını diliyorum." 

Esnafa şubat ayı kira desteği ödemeleri...