29 / 03 / 2024

kira kurumsal sertifikası nedir

kira kurumsal sertifikası nedir

Kuveyt Türk Hazine ve Uluslararası Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Albayrak, "Altı farklı kurumdan 18 ayrı fonun katılım gösterdiği ihraçta 50 milyon TL talep toplanarak işlem kapanmış oldu" dedi.

Hazine, altına dayalı kira sertifikası ihraç etti!

Geçtiğimiz gün 2,5 milyar dolarlık kira sertifikası ihracı yapan Hazine ve Maliye Bakanlığı, kurumsal yatırımcılara altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı gerçekleştirdi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı altına dayalı kira sertifikası ihracı yaptı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kurumsal yatırımcılara yönelik altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı yaptı.

Hazine, altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihraç edecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kurumsal yatırımcılarla ilgili altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı tamamlanacak.

Hazine'den avro cinsi tahvil ve kira sertifikası ihracı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından kurumsal yatırımcılara yönelik avro cinsi devlet tahvili ve kira sertifikası ihracı yapıldı.

Hazine euro cinsi devlet tahvili ve kira sertifikası ihraç etti!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kurumsal yatırımcılara yönelik euro cinsi devlet tahvili ve kira sertifikası ihraç etti. 

Hazineden dolar cinsi DİBS ve kira sertifikası ihracı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kurumsal yatırımcılara yönelik olarak dolar cinsi devlet iç borçlanma senedi (DİBS) ve kira sertifikası ihracı yaptı.

Hazineden altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kurumsal yatırımcılara yönelik altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı gerçekleştirdi.

Kurumsal yatırımcılara altına dayalı kira sertifikası ihraç edilecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından, Borsa İstanbul (BIST) Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası (KMKTP) üyesi bankalara doğrudan satış yöntemiyle altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihraç edilecek.

Hazine haftaya avro ve dolar cinsinden kira sertifikasıyla DİBS ihraç edecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kurumsal yatırımcılara yönelik avro ve dolar cinsinden devlet iç borçlanma senedi (DİBS) ile kira sertifikası ihracı yapacak.

Hazineden altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kurumsal yatırımcılara yönelik olarak altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı yaptı.

Hazineden altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kurumsal yatırımcılar için altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihraç edecek.

Hazine'den altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı!

Hazine ve Maliye Bakanlığınca kurumsal yatırımcılara yönelik altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı yapıldı...

Hazine'den altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kurumsal yatırımcılara yönelik altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihraç etti...

kira kurumsal sertifikası nedir Haberi

kira kurumsal sertifikası nedir

Kuveyt Türk iştiraki olan KT Sukuk Varlık Kiralama AŞ, yüzde 100 yerli sermayeli operasyonel kiralama kuruluşu DRD Filo Kiralama’nın "Fon Kullanıcısı ve Kaynak Kuruluş" olduğu 728 gün vadeli, 50 milyon TL tutarındaki ilk kurumsal kira sertifikası ihracını gerçekleştirdi. 


Kuveyt Türk açıklamasına göre Kuveyt Türk Katılım Bankası, 21 Haziran 2017 tarihinde talep toplamasını gerçekleştirdiği 728 gün vadeli 50 milyon TL tutarındaki kira sertifikası ihracı ile kurumsal firmaların finansman ihtiyaçlarını karşılama adına önemli bir ürünü piyasaya sundu. Bu sayede firmaların sermaye piyasalarından da faizsiz enstrümanlarla kaynak temin etmesinin yolu açılmış oldu. 


Kira sertifikası ihraç sürecini değerlendiren Kuveyt Türk Hazine ve Uluslararası Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Albayrak ihracın Kuveyt Türk’ün bağlı ortaklığı KT Sukuk Varlık Kiralama AŞ tarafından gerçekleştirildiğini belirterek, KT Sukuk...