25 / 04 / 2024

kira sertifikası satış

kira sertifikası satış

Uzmanlar, kira sertifikası uluslararası para piyasalarında ve Türk ekonomisinin kalkınmasında önemli aktör olduğunu belirterek, kira sertifikası ihracının gerek işletmeler gerekse bireysel kullanıcılar tarafından büyük ilgi gördüğünü ve katılım bankacılığı endeksleri için vazgeçilmezi oldu.

TF Varlık Kiralama 250 milyon TL kira sertifikası sattı! 

TF Varlık Kiralama tarafından ihraç edilen 250 milyon TL nominal tutarlı kira sertifikalarının satış işlemleri tamamlandı...

Bereket Varlık Kiralama 200 milyon TL kira sertifikası sattı!

Bereket Varlık Kiralama yurt içinde nitelikli yatırımcıya yönelik 178 gün vadeli 200 milyon TL tutarındaki kira sertifikası sattı...

Hazine, Mart ayında 2 kira sertifikası satışı yapacak! 

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Mart ayı içerisinde 2 kira sertifikasının doğrudan satışının gerçekleşeceğini açıkladı. 

Nurol Varlık Kiralama'dan 50 milyon TL'lik kira sertifikası satışı!

Nurol Varlık Kiralama tarafından TRDNVKA32119 ISIN Kodlu, 91 gün vadeli, 50 milyon TL nominal tutarlı kira sertifikasının ihracı tamamlandı.

Nurol Varlık Kiralama'dan 100 milyon TL'lik kira sertifikası satışı!

Nurol Varlık Kiralama'nın TRDNVKA52117 ISIN nolu, 153 gün vadeli, 100 milyon TL tutarında kira sertifikası ihracı tamam...

Hazine yarın kira sertifikası ihraç edecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, yarın kira sertifikası satışı ve devlet tahvili ihalesi gerçekleştirecek. 

Hazine haftaya kira sertifikası satışı ve tahvil ihalesi yapacak!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, 22 Eylül Salı günü kira sertifikası satışı ve devlet tahvili ihracı yapacak.

Vakıf Varlık Kiralama 70 milyon TL kira sertifikası sattı!

Vakıf Varlık Kiralama'nın TRDVVRKA2030 ISIN kodlu, 70 milyon TL tutarında, yönetim sözleşmesine dayalı yurtiçi kira sertifikasının tahsisli şekilde satışı tamamlandı. 

TF Varlık Kiralama'dan 500 milyon TL'lik kira sertifikası satışı!

TF Varlık Kiralama'nın Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş'nin fon kullanıcısı olarak yer aldığı 500 milyon TL nominal değerdeki, 210 gün vadeli kira sertifikalarının satış işlemleri tamam...

TF Varlık Kiralama'dan 500 milyon TL'lik kira sertifikası satışı!

TF Varlık Kiralama'nın 500 milyon TL nominal değerdeki, 210 gün vadeli kira sertifikalarının satış işlemleri tamamlandı. 

TF Varlık Kiralama'dan 450 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

TF Varlık Kiralama'nın 212 gün vadeli 300 milyon TL tutarlı, fazla talep gelmesi durumunda ek satış ile halka arz tutarı 450 milyon TL tutarına kadar artırılabilecek kira sertifikası ihracı için SPK'ya sunulan "İhraççı Bilgi Dokümanı Güncelleme Metni" yayınlandı. 

Halk Varlık Kiralama 200 milyon TL kira sertifikası ihraç edecek!

Halk Varlık Kiralama'nın Pasha Yatırım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, yurt içinde nitelikli yatırımcılara satılmak suretiyle 200 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı SPK tarafından onaylandı.

Varlık Varlık Kiralama 275 milyon TL'lik kira sertifikası sattı!

Varlık Varlık Kiralama'nın TRDVVRKA2014 ISIN kodlu, 275 milyon TL tutarında, yönetim sözleşmesine dayalı yurtiçi kira sertifikasının nitelikli yatırımcılara satışı tamamlandı.

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama 350 milyon TL'lik kira sertifikası sattı!

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama'nın TRDKTVK32115 ISIN kodlu, 189 gün vadeli, 350 milyon TL tutarında yurtiçi kira sertifikası ihracının nitelikli yatırımcıya satışı tamamlandı. 

Ziraat Katılım Varlık Kiralama 300 milyon TL'lik kira sertifikası sattı!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın TRDZKVKA2017 ISIN Kodlu, 101 gün vadeli, 300 milyon TL tutarında, yurtiçi kira sertifikası ihracının nitelikli yatırımcıya satışının tamamlanması hakkında açıklama yaptı. 

kira sertifikası satış Haberi

kira sertifikası satış

Katılım bankaları bu yılın ocak-şubat döneminde 6.6 milyar liralık sukuk (kira sertifikası) ihraç etti. Geçtiğimiz yıl 40.4 milyar liralık kira sertifikası satan katılım bankalarının son 8 yılda toplam sukuk ihracı tutarı 82.1 milyar liraya ulaştı.

Hürriyet Gazetesi'nden Aytaç Nallar'ın haberine göre; sektör temsilcileri, uluslararası para piyasalarında ve Türk ekonomisinin kalkınmasında önemli bir rol oynayan, her yıl büyüme hızını daha da artıran katılım bankacılığı için sukuk ihracının önemli bir gelir kaynağı oldu. Türkiye’de ilk kez 2010 yılında Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın girişimiyle başlayan kira sertifikası ihracının piyasaya sunulduğundan bu yana büyük ilgi gördüğünden bahseden uzmanlar, “Bankanın başlattığı bu girişimin ardından Albaraka Türk, Emlak Katılım, Türkiye Finans, Vakıf Katılım ve Ziraat Katılım gibi diğer katılım bankaları da faizsiz kazanç hassasiyeti taşıyan müşterileri için kira sertifikası ihracını...