26 / 04 / 2024

Kira vergisi 1. taksiti bitti mi

Kira vergisi 1. taksiti bitti mi

1 Ocak-31 Aralık 2017 tarihleri arasında konutunu kiraya vererek 3 bin 900 TL'den, iş yerini kiraya vererek ise 30 bin TL'den yüksek kira gelir sahibi olanların kira beyannamesi dönemi 2018 bitti mi?

Kira vergisi ilk taksit ödemeleri için son 10 gün! 2024 kira geliri nasıl hesaplanır?

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın hiç beyanname vermeyenleri de takibe aldığı ve milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren kira vergisi ilk taksit ödemeleri için artık son 10 güne girildi.

Emlak vergisi 1. taksit ödeme ekranı Mart 2024! Emlak vergisi ödemesi nereden, nasıl yapılır? 

Milyonlarca tapu sahibini yakından ilgilendiren emlak vergisi 1. taksit ödemeler 1 Mart 2024 tarihi itibarıyla başladı. Peki emlak vergisi ödemesi nereden, nasıl yapılır? 

Tapu sahipleri aman dikkat! İşte GİB Emlak vergisi 1. ve 2. taksit ödeme tarihleri 2024! 

Tapu sahiplerini yakından ilgilendiren emlak vergisi ödemeleri resmen başladı. Peki Emlak vergisi 1. ve 2. taksit ödeme tarihleri ne zaman? İşte milyonlarca tapu sahibini ilgilendiren o tarihler...

Akrabaya bırakılan evler için kira vergisi ödenir mi? Evi olanlar aman dikkat!

Milyonlarca ev sahibi kira geliri beyan süreci başladı. Peki akrabaya bırakılan evler için kira vergisi ödenir mi?

Evini boş tutanlar dikkat! Boş ev için kira vergisi ödenecek mi? Şimdi açıklandı!

Kira geliri elde eden mülk sahiplerinin 1 Mart tarihinden itibaren beyanname verme süreçleri başladı. Peki boş ev için kira vergisi ödenecek mi?

Ev sahipleri dikkat! Emlak vergisi 1. taksit ödemeleri yarın başlıyor! 

Milyonlarca tapu sahibini yakından ilgilendiren emlak vergisi 1. taksit ödemeleri yarın başlıyor. Peki emlak vergisi 2. taksit ödemeleri ne zaman, emlak vergisi ödemelerinden kimler muaf? 

Kira vergisi ödemeyenler tespit edildi! 1 milyon ev sahibi kira vergisi ödemedi!

Maliye kira vergisi ödeme dönemi yaklaşırken kira vergisini ödemeyenler tespit edilmeye başladı. Buna göre 1 milyon ev sahibi kira vergisi ödemedi. 

Gayrimenkul sahipleri dikkat! Emlak vergisi 1. taksit ödemeleri 1 Mart'ta başlıyor!

Milyonlarca gayrimenkul sahibini akından ilgilendiren emlak vergisi 1. taksit ödemeleri 1 Mart tarihinde başlıyor. Peki emlak vergisi nasıl ödenir? Emlak vergisini kimler ödemez? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Emlak vergisi 1. taksit ödemeleri yarın sona eriyor! Sakın unutmayın!

Emlak vergisi, her yıl, yılda 2 defa olacak şekilde ödeniyor. Emlak vergisi 1. taksit ödemeleri yarın itibariyle sona eriyor. İşte detaylar...

Emlak vergisi son ödeme günü ne zaman? İşte emlak vergisi 1. taksit ödeme takvimi!

Emlak vergisi her yıl düzenli olarak ödenen vergiler takviminde yer alıyor. Türkiye sınırları içerisinde bulunan binalar, arsalar ve araziler emlak vergisine tabi tutuluyor. Peki, Emlak vergisi son ödeme günü ne zaman? İşte emlak vergisi 1. taksit ödeme takvimi...

Kira gelir vergisi beyannamesi verme süresi uzadı mı? Ne zaman bitiyor?

Kira vergisi beyanname ve 1. taksit ödeme dönemi Mart ayının başında başlamıştı. Peki, kira gelir vergisi beyannamesi verme süresi uzadı mı? Ne zaman bitiyor?

Kira vergisi 24 soruda tüm detaylarıyla!

1 Mart itibariyle başlayan kira vergisi dönemi 31 Mart'ta son bulacak. Peki kimler nasıl kira vergisi ödeyecek? İşte 24 soruda kira vergisi beyan dönemine ilişkin tüm detaylar...

Kira vergisi ödememe cezası 2022 nedir?

Kira gelir vergisi beyanname verme ve 1. taksit ödeme süresi 31 Mart'ta sona erecek. Bu sürede ödemelerini yapmayanlar "Kira vergisi ödememe cezası 2022 nedir?" sorusunun yanıtını araştırıyor...

Kira vergisi 1. taksiti bitti mi Haberi

Kira vergisi 1. taksiti bitti mi

Geçtiğimiz sene gayrimenkulünü kiraya vererek gelir elde eden kimseler için vergi beyanname ve 1. taksit ödeme dönemi 1 Mart'ta başlamıştı.

1 Ocak-31 Aralık 2017 tarihleri arasında konutunu kiraya vererek 3 bin 900 TL'den, iş yerini kiraya vererek ise 30 bin TL'den yüksek oranda kira geliri elde eden kimseler bu sene vergi mükellefi oldu.

Peki, kira beyannamesi dönemi 2018 bitti mi? Kira gelir vergisinde taksitler ne zaman ve nereye ödenecek?

Kira beyannamesi dönemi 26 Mart'ta sona erecekti. Ancak Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan duyuruya göre bu süre 2 Nisan'a uzatıldı. Vergi mükellefleri elde ettikleri kira gelirleri için beyannamelerini dün gece saat 00.00'a kadar verebildi.

Vergi beyan edilmezse ne olur?

Kira gelir vergisi beyan edilmez veya eksik beyan edilirse 2017 yılı için 3 bin 900 TL’lik...