25 / 04 / 2024

Kıraç Group yatırımları

Kıraç Group yatırımları

Bünyesindeki altı şirketiyle elektrik, metal, galvaniz, bilişim, otomasyon ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren Kıraç Group, iç pazarda özellikle elektrik sektöründeki olumsuz piyasa koşullan nedeniyle rotasım yurtdışına çevirdi.

Vinas Group Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Vinas Group Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Kuas, Ferhat Gök ve Furkan Çite ortaklığında kuruldu.

BAE’nin Türkiye’ye yatırımlarının büyük bölümü yenilenebilir enerjiye olacak!

Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasında imzalanan anlaşmaların büyük kısmının yeşil enerji yatırımları olduğu ifade edildi. BAE, bunun yanı sıra, belirli süre geri ödemesiz olan tahvillere de para yatıracak.

Elmas Group Danışmanlık Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Elmas Group Danışmanlık Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  Samaneh Heıdarkhanzadeh Kham tarafından kuruldu.

Vezir Sağlık Ve Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vezir Sağlık Ve Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile  Saim Öztürk tarafından kuruldu.

Yastık altı yatırımlar konuta gitti!

Konut kredisinde yüksek faizlere rağmen konut satışlarında artış devam etti. Gayrimenkul temsilcileri yastık altı döviz yatırımlarının konuta gittiğini dile getirdi. 

Esar Gayrimenkul Enerji İnşaat Denizcilik Sağlık Ve Uluslararası Yatırımlar Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Esar Gayrimenkul Enerji İnşaat Denizcilik Sağlık Ve Uluslararası Yatırımlar Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taha Esgün tarafından kuruldu.

Bakasan Mimarlık İnşaat Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Bakasan Mimarlık İnşaat Yatırımları Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Karakaş tarafından kuruldu.

Kırsal Ekonomik Altyapı Yatırımlarının Desteklenmesine İlişkin Karar!

Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımlar ve Kırsal Ekonomik Altyapı Yatırımlarının Desteklenmesine İlişkin Karar bugünkü 2800 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Blue Moon İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Moon İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Erol tarafından kuruldu.

Kırşehir'de yapılan kamu yatırımları TBMM'de!

Kırşehir iline yapılan kamu yatırımları meclis gündemine taşındı. CHP'li İlhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Radisson Hotel Group Türkiye yatırımlarına devam edecek!

Radisson Hotel Group 2020'de Bodrum'da üst sınıf lüks otel markası Radisson Collection ile Türkiye pazarındaki yerini güçlendirirken, Türkiye'nin en büyük 10 şehrinde yatırımlara devam edecek

Mitaş Endüstri yatırımlarını küresel ölçekte genişletecek!

Çelik yapıların tasarımı, imalatı, galvaniz kaplanması, boyanması, montajı ve taahhüdü gibi alanlarda hizmet sağlayan Mitaş Endüstri, dünyanın 5 kıtasında 135'ten fazla ülkeye ihracat yapıyor. Mitaş Endüstri, gelecek 5 yılda yatırımlarını küresel ölçekte genişletmeyi amaçlıyor...

Kayseri Büyükşehir 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, dört ilçenin belediye başkanları ile yatırım koordinasyon toplantısında buluştu.

Kıraç Group yatırımları Haberi

Kıraç Group yatırımları


Bünyelerinde faaliyet gösteren tüm şirketlerin, özellikle elektrik sektöründe yaşanan olumsuz piyasa koşulları nedeniyle rotasını yurtdışına çevirdiğini belirten Yönetim Kurulu Üyesi Emre Kıraç, toplam cirolarında ihracatın payını artıracaklarını söyledi Bünyesindeki altı şirketiyle elektrik, metal, galvaniz, bilişim, otomasyon ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren Kıraç Group, iç pazarda özellikle elektrik sektöründeki olumsuz piyasa koşullan nedeniyle rotasım yurtdışına çevirdi. Group, bu şekilde toplam ciroda ihracat payının artmasını sağlayacak. 

Müşterilerine elektrik, metal, galvaniz, bilişim, otomasyon ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren altı bütünleşik şirket ile hizmet verdiklerini belirten Kıraç Group Yönetim Kurulu Üyesi Emre Kıraç, tüm şirketlerinin rotasını yurtdışına çevirdiğini söyledi. Özellikle elektrik sektöründeki olumsuz piyasa koşulları nedeniyle yurtdışına odaklandıkları bilgisini veren Kıraç, bu şekilde grup toplam cirolarında ihracat payının artmasını sağlayacaklarım söyledi. Grup şirketlerinden sadece...