25 / 04 / 2024

kiralarda indirim yapılacak mı

kiralarda indirim yapılacak mı

Alanyalı oda başkanları, mülk sahiplerine çağrıda bulundu ve şu zor günlerde kira ödemeleri noktasında esnafa destek olmalarını rica etti. Altınbaş Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Umut Yeniocak ise, kiracılara hukuki süreçleri açıkladı...

BİM'de yarın seçili ürünlerde indirim yapılacak! BİM market 8 Mart 2024 cuma aktüel ürünler kataloğu yayımlandı!

BİM 8 Mart 2024 cuma aktüel ürünler kataloğun internet sayfası üzerinden paylaştı. Buan göre yarın BİM'de birçok seçili üründe indirim yapılacak. Temizlik ürünlerinden, kişisel bakıma, cep telefonundan, televizyona kadar fırsat ürünleri raflardaki yerini aldı.

Migros'tan yeni indirimler! Migros’ta tuvalet kağıdında 120 TL indirim yapıldı...

Migros, indirimleri ile en çok takip edilen marketler arasında yer alıyor. Buna göre, Migros'ta bu hafta birçok seçili üründe indirim yapılacak. Tuvalet kağıdı indirimi son dönemlerde en çok takip edilen indirimli ürünler arasında yer alıyor. İşte indirimler ve detaylar... 

Cumhurbaşkanı onayladı! Elektrik faturalarında indirim yapılacak! Bakın ne kadardan hesaplanacak?

Yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesiyle elektrik ve doğalgazda indirim bugünden itibaren uygulanmaya başladı. Konutlarda kullanılan elektrikte 100 kilovatsaat başına 26 TL, sanayide ise 61 TL'lik bir düşüş yaşandı.

Tatil yolları gözleyenlere indirim Türk Hava Yolları'ndan indirim! Aile için yüzde 20 indirim yapıyor!

Türk Hava Yolları, tatil masraflarını bütçesine uygun hale getirmek isteyenlere harika bir fırsat sunuyor. Aile üyeleriyle yapılacak yurt içi uçuşlarda geçerli yüzde 20 indirim kampanyası başladı.

Faturası 350 TL'den fazla gelenler hemen başvursun! Doğalgaz ve elektrik faturalarında indirim yapılacak: Aman son tarihi kaçırmayın

Doğal gaz ve elektrik faturası yüksek gelenlere büyük indirim fırsatı doğdu. Bankalar müşterilerine özel imkanlar sağlarken Yapı Kredi çok konuşulacak çalışmasını başlattı. İşte faturası 350 TL'den fazla gelenlerin başvuru yapabileceği kampanya detayları haberimizde.

Tarım Kredi marketlerinde ne zaman indirim yapılacak? Tarım Kredi market indirimi hangi ürünlere uygulanacak?

Tarım Kredi marketlerinde ne zaman indirim yapılacağı merak ediliyor. İşte merak edilen detaylar!

Brent petrolün düşüşü akaryakıta yansıdı! İndirim yapılacak tarih açıklandı! Depoyu doldurmak için fırsat

Brent petrolde geçtiğimiz Mart ayından bu yana göürlen en düşük seviye akaryakıt fiyatlarına yansımaya başladı. Benzine indirim yapılacağı açıklandı. Benzinin litresinde yapılacak indirimle bir litre benzinin kaç lira olacağı da açıklandı. İşte detaylar..

5 litrelik ayçiçek yağında Cuma indirimi yapılacak! 30 lira düşüyor 27 Mayıs fiyat listesi

Ayçiçeçk yağlarında yapılacak indirim haberi Cuma gününe özel geldi. Toprak Mahsülleri Ofisi'nin Haziran ayından itibaren ithalat ihalesine çıktığı ayçiçek yağlarında yeni parti mallar gelmeden marketlerde satılan ürünlere indirim yapıldı. İşte detaylar...

29 ilde 5 bin hazine arazisi satışa çıkacak! Peşin ödeyene indirim de yapılacak

AK Parti'nin TBMM gündemine getirdiği Torba Yasa Teklifiyle 29 ilde 5 bin hazine taşınmazı satışa çıkacak. 15 bin kişinin üzerinde yaşadığı bu arazilerden satın alanlara peşin ödemeleri halinde indirimler de yapılacak.

Araç sahipleri dikkat! Büyük indirim yapılacak!

TBMM'de hazırlanan vergi borcu yapılanması araç sahiplerini de kapsıyor. Trafik cezası ve Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemeyenlere büyük indirim yapılacak.

Konut kredisi faizlerinde indirim yapılacak mı?

Ev alacak vatandaşlar genellikle konut kredisi kullanıyor. Geçen sene Haziran'da konut kredisi faizlerinde kampanya yapılmıştı. Faizlerde bu sene de indirim olacak mı? 

Deprem konutlarının maliyeti hesaplanıp yüzde 40-50 indirim yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada İzmir'deki depremin ardından AFAD'dan hak sahibi olanlar için yeni yapılacak konutların maliyetinin hesaplanacağını söyledi.

Koronavirüs kiracıları nasıl etkiledi? 

Koronavirüs salgını gayrimenkul sektöründe de etkilerini gösteriyor. Peki salgının kiracılar ve mal sahipleri arasındaki etkileri ne olacak? Salgın kira sözleşmelerini nasıl etkileyecek? Kiralarda indirim yapılacak mı? İşte koronavirüsün kiracılar ve mal sahiplerine olan etkisi...

kiralarda indirim yapılacak mı Haberi

kiralarda indirim yapılacak mı

Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler ve ticari hayatın önemli ölçüde aksaklıklara uğraması, kira ilişkilerinde de önemli problemler yaratıyor. Önümüzdeki günlerde yaşanan kira sorunlarının önemli bir kısmının mahkemelere taşınması öngörülüyor.

Yeni Alanya Gazetesi'nde yer alan habere göre; konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Altınbaş Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Umut Yeniocak, 2011'de yaşanan Van Depremi’nden sonra verilen bir yargı kararının, bugün birçok kira probleminin çözümü bakımından emsal olabileceeğini belirtti.

Bugünlerde yaşanan kira ilişkilerindeki sorunların mahkemeye taşınması sonucunda hakimlerin karar vermekte zorlanacağına dikkat çeken Umut Yeniocak, “Çünkü hukuken bütün kira sözleşmelerini kapsayacak tek bir çözüm yöntemi sunulamaz. Her sözleşme ilişkisinin kendi özel koşulları değerlendirilerek sonuca varılmalıdır. Kira problemlerinin çözümü bakımından, geçmişte yaşanan benzer mücbir sebep süreçlerinde kira sözleşmeleriyle ilgili verilen yargı kararlarından...