29 / 03 / 2024

kiralık atm kabini

kiralık atm kabini

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara'da yer alan 500 adet ATM kabinini yıllık 8 milyon 148 bin TL bedelle 10 yıllığına kiraya verecek.

Ankara Büyükşehir Belediye Belediyesi'nden kiralık ATM alanları!

Ankara Büyükşehir Belediye Belediyesi tarafından şehrin muhtelif yerlerine yerleştirilecek 500 adet ATM kabin yeri kiraya verilecek. Peki kiraya verilecek ATM alanlarının fiyatları ne kadar? İşte ihale ilgili merak edilen detaylar...

Antalya'da internetten kiralık ev yalanı ATM’de bitti!

Antalya'da internet sitesi üzerinden kiralık ev ilanı vererek vatandaşları dolandırdığı öne sürülen 2 kişi ATM'de yakalanarak, gözaltına alındı.

Oto World Asya Pendik kiralık dükkan!

Satışların devam ettiği Oto World Asya Pendik kiralık dükkan alanları 200 metrekare ile 600 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Projede 365 tane galeri yer alıyor.

Pendik Oto World Asya kiralık dükkan!

Pendik Oto World Asya kiralık dükkan bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 365 adet galeriden meydana gelen Oto World Asya projesinde teslimlerin 2015 yılı içerisinde yapılması planlanıyor...

Oto World Asya kiralık dükkan!

Oto World Asya kiralık dükkan fiyatı 4 bin TL'den başlıyor. 365 adet dükkandan meydana gelen proje banka kredisi kullanılabiliyor. Proje 170 milyon TL yatırım bedeline sahip.

Vakıflar'dan kiralık 67 gayrimenkul!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü tarafından kiralık 67 gayrimenkul 31 Aralık 2015 tarihi saat 10:30'da ihale ediliyor. Bahse konu olan taşınmazların yüzölçümleri 20 metrekareden başlayarak 237 metrekareye kadar çıkıyor.

Hatay Antakya'da 1.6 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralık sosyal tesis!

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından, Antakya Cumhuriyet Mahallesi'nde yapımı karşılığı 30 yıl süreyle kiralık Konaklama Sosyo-Kültürel Tesis alanı 1 milyon 656 bin 791 TL bedelle ihaleye çıkarıldı...

Kiralık evde aile konutu şerhi!

Aile konutu, resmi olarak evli olan ailelerin yaşamını sürdürdükleri mekan olup, tapu üzerine aile konutu şerhi konulabiliyor. Peki, kiralık evde aile konutu şerhi olur mu? Aile konutu ile ilgili kira sözleşmesi nasıl feshedilir?

Kiralık evde köpek beslemek yasak mı?

Apartmanda, hayvan beslemek ile ilgili kanunen herhangi bir yasak bulunmuyor. Ancak, bu yasağı koyma hakkı kat maliklerine veriliyor. Peki, kiralık evde evcil hayvan beslenir mi? Kiralık evde köpek beslemek yasak mı?

Kiralık evde emlakçı komisyonu ne kadar?

Taşınmaz kiralamak için bir emlakçıya danıştığınızı ve emlakçı aracılığı ile kiralık bie ev bulduğunuzu farz edelim. Bu durumda emlakçıya komisyon vermeniz gerekiyor. Peki, kiralık evde emlakçı komisyonu ne kadar?

Kiralık evde kombi arızası kime aittir?

Mesken kiralamalarında evin içerisinde yapılan giderlerden hangilerinin ev sahibine hangilerinin ise kiracıya ait olduğu, merak edilen hususlar arasında yer alıyor. Peki, kiralık evde kombi arızası kime aittir?

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık daire sayısı düşüyor!

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık ev sayısı da düşüyor. İnşaat sektörünün her geçen gün geliştiği Konya'da, birçok bina yükselse de kiralık daire bulma oranı her geçen düşüyor...

Ormanada kiralık portföyünü sunuyor!

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor. Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “ önce otur, sonra satın al ” dönemi başlıyor.

kiralık atm kabini Haberi

kiralık atm kabini

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara'da yer alan 500 adet ATM kabinini 10 yıllığına kiraya verecek. ATM kabinlerinin 1 yıllık muhammen kira bedeli 8 milyon 148 bin TL olarak belirlendi.

ATM KABİN YERLERİ KİRAYA VERİLECEKTİR
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığından:
Mülkiyeti/Tasarrufu Belediyemize ait, Şehrin Muhtelif Yerlerine Yerleştirilecek 500 (Beşyüz) Adet Atm Kabin Yeri aşağıdaki tabloda yazılı süre ve bedeller üzerinden, 2886 sayılı Yasanın 36. maddesi doğrultusunda kapalı zarf usulüyle kiraya verilmek üzere ihaleye çıkartılacaktır.
1) İhaleye konu olan yerin ihalesi için teklifler 1 (bir) yıllık muhammen bedel üzerinden Kdv Hariç olacak şekilde verilecektir. İstekliler ihale için verilecek teklif mektuplarını Ankara Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Emniyet Mahallesi Hipodrom Caddesi No:5 Kat:7 Yenimahalle/ANKARA adresine ihale günü (09/12/2021) saat 12:00’ye kadar...