23 / 04 / 2024

kiralık binalar

kiralık binalar

Kiralanan binalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Özkoç, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bakanlığın kiralık olarak kullandığı binalar meclis gündeminde!

2018-2019 yıllarında Bakanlığın kiralık olarak kullandığı araç ve binalar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Yaşar, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kiralık kamu binaları ve ödenen kira miktarı mecliste!

Kiralık kamu binaları ve ödenen kira miktarı meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TKDK'nın kullandığı tüm binalar kiralık çıktı!

Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı TKDK'nın kullandığı ülke genelindeki 42 binanın tümü kiralık çıktı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer konuya ilişkin meclise soru önergesi verdi.

Ankara'daki kiralık kamu binaları TBMM'de!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Ankara'daki kiralık kamu binalar hakkında soru önergesi hazırladı. Gürer sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu..

Büyükşehir belediyelerinin kullandığı kiralık binalar TBMM'de!

Büyükşehir belediyelerinin kullandığı kiralık binalar mecliste konu oldu. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, binalara ilişkin soru önergesi hazırladı..

İstanbul'da Yaşlı Bakım ve Huzurevi için kiralık bina aranıyor!

İstanbul İli'nin Anadolu veya Avrupa yakasında, ana arterit ve yüksek erişilebilirliliğe sahip konumda uzun dönem kiralık binalar aranmaktadır. İşte ''Yaşlı Bakım ve Huzurevi” projesinde aranan bina özellikleri;

Olgun Atila: Bornova'da muhtarlık binaları yenileniyor!

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, ilçedeki mahalle muhtarlarıyla Şahin Tepesi Restoranda gerçekleşen kahvaltıda biraraya geldi. Başkan Atila. her gün çok sayıda kişinin hizmet aldığı muhtarlık binalarının yenileneceğini söyledi...

Bornova'da muhtarlık binaları yenilenecek!

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, ilçedeki mahalle muhtarlarıyla Şahin Tepesi Restoranda gerçekleşen kahvaltıda biraraya geldi. Başkan Atila. her gün çok sayıda kişinin hizmet aldığı muhtarlık binalarının yenileneceğini söyledi...

Günlük kiralık ev ruhsatı nasıl alınır?

Günlük kiralık evler hakkında yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler pansiyon statüsüne alınarak bu evler için ruhsat alınması gerekiyor. Peki, günlük kiralık ev ruhsatı nasıl alınır?

Günlük kiralık ev cezası nedir?

11 Ekim 2013 tarihinde yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler pansiyon statüsüne alınarak bu şekilde kiraya verilen evlere ruhsat şartı getirildi. Peki, ruhsatsız günlük kiralık ev cezası nedir?

Günlük kiralık ev kanunu!

İçişleri Bakanlığı gayri-resmi otelcilik hizmeti verilmesinin önüne geçmek için, günlük kiralık daireler hakkında birtakım kararlar almıştı. Peki, günlük kiralık ev kanunu esasları nelerdir? İşte yanıtı..

Kiralık evin satılması durumunda kiracı hakları!

Kirada olan evin satılması halinde hem kiracının hem de yeni ev sahibinin bazı hakları oluyor. Peki, kiralık evin satılması durumunda kiracı hakları nelerdir? İşte kiracı hakları...

Suriyeli çok, 4 ilde kiralık ev yok!

Türkiye’ye sığınan Suriyeli mülteciler İstanbul, Gaziantep, Şanlıurfa ve Hatay’da kiralık ev talebinde patlamaya yol açtı. Kira fiyatlarında yüzde 100’e varan artışlar yaşanırken, kiralık ev bulmak da zorlaştı.

kiralık binalar Haberi

kiralık binalar

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, kiralanan binalara ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanrıkulu, sorusunun Başkan Tekirdağ Milletvekili Mustafa Şentop tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Tanrıkulu, ''Aşağıdaki sorularımın Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Sayın Mustafa Şentop tarafından yazılı olarak yanıtlandırılmasını arz ederim'' diye konuştu.

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu'nun sorusu:
1- Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne bağlı kiralık bina var mıdır? Varsa hangi binalardır? Yıllık kira bedelleri kaçtır?