27 / 04 / 2024

kiralık yazlıklar

kiralık yazlıklar

Günlük ya da haftalık kiralanabilen evler sayesinde, geçen yıla göre 3 kat daha pahalı olan turizm tesisleri yerine geceliği 202 TL’den başlayan fiyatlarla muhteşem bir kayak tatili geçirmek mümkün.

1945'te yazlık evlerin fahiş kira bedelleri çileden çıkarttı! İşte Büyükada ve Suadiye'deki kiralık yazlık evler

1945 yılında kiralık konut bedelleri ile ilgili yapılan denetimlerde fahiş fiyata yazlık ev kiralayanlar mahkemeye verilmiş.

İstanbul’a 10 bin kiralık konut geliyor! Yeni Konut Modeli'nde riskli yapılarda yaşayanlar öncelikli olacak!

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, Yeni Konut Modeli ile ilgili konuştu ve İstanbul’a 10 bin kiralık konutun gelmesini de sağlayacak örnek projede sona gelindiğini belirtti. Kalyoncu, kamu-özel sektör işbirliği ile kamu arazisinde kiralık konut üretmeyi planladıklarını belirtti. İşte ayrıntılar...

İnternetten kiralık konut arayanlar dikkat! Dolandırıcıların akılalmaz oyun ortaya çıktı!

Yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile beraber kiralık konut arayanlara öğrenciler de eklenince emlak dolandırıcılarına resmen gün doğdu. İşte internetteki ilanlardan bulduğu İstanbul Beylükdüzü'ndeki konut için 20 bin TL depozito ödemesine rağmen anahtarı teslim alamayan öğrencinin yaşadıkları..

Mersin'de depremzedeleri kiralık ev vaadiyle dolandırdıkları iddia edilen 10 kişi yakalandı!

Asrın felaketi olarak belirtilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen şehirler arasında yer alan Mersin'e gelen afetzedeleri, "kiralık ev" vaadiyle dolandırdıkları iddia edilen toplam 13 şüpheliden 10'u şafak operasyonuyla gözaltına alındı.

Günlük kiralık daire sayısında üst üste rekor! Tamı tamına 24 bine ulaştı!

Konut sahibi ve kiracı davaları mahkemeleri kilitlerken, günlük kiralık dairelerin yıldızı parladı. Aylık kira fiyatlarını 2 katına çıkaran günlük kiralıkların sayısı 24 bine ulaştı.

Kiralık konutta kriz derinleşiyor: Kiralıklar karaborsaya düştü, ev sahiplerinin oyunları arttı! 

Pandemi, savaş ve deprem sonrası yaşanan göç, Antalya’da emlak krizinin derinleşmesine neden oldu. Kiralık konutlar karaborsaya düşerken, şehre yerleşmek zorunda olan öğrenci, memur ve özel sektör çalışanları da zor duruma düştü. İşte ayrıntılar...

Kiralık yazlık konut stoku resmen eriyor! Çanakkale ve Silivri'de yazlık ev sayısı azaldı: Fiyatlar da yükselecek! 

Koronavirüs salgını ile başlayan yazlık konut talebi Kahramanmaraş depremleri sonrasında hızlanarak arttı. Taleple beraber son bir senede İstanbul’a yakın olan Çanakkale ve Silivri’deki kiralık yazlık konut sayısı hızla azaldı. Peki fiyatlar yükselecek mi?

İstanbullular gözünü Bodrum'a dikti! Satılık da kiralık da kalmadı!

İstanbul’da deprem söylentileri şehirden göçü artırdı. Şehir değiştirirken Edirne ve Kırklareli’nden sonra Bodrum’u ilk sıraya koyan İstanbullular, bölgedeki yazlıklarını da 1. evleri yaptı.

Kiralık ve satılık yazlık arayışlarında 2022 telaşı!

Yazlık fiyatlarında yaşanan rekor yükselişlerden cebi yanan tüketici, gelecek yaz için arayışlarına başladı. En çok kiralık yazlığın Çeşme'de, satılığın ise Ayvalık'ta arandığı belirlendi. 

Fırsatçılar kiralık ev arayan aileyi evsiz bıraktı!

Sultangazi'de kiralık ev aradıkları esnada dolandırıldıklarını öne süren yabancı uyruklu 7 kişilik aile bir haftadır sokakta yaşıyor. 

En çok kiralık yazlık evler nerede arandı?

Zingatcom tarafından açıklanan verilere göre 2021 yılının ilk yarısında en çok kiralık evler Kuşadası'nda arandı.

Kiralık yazlıklarda dolandırıcılığa dikkat!

Bu yıl da yaz, Kovid-19 salgını gölgesinde geçecek. Salgında yazlık evlere ve villalara talep arttı. Bazı fırsatçılar bu talebi fırsat bilerek bir takım dolandırıcılık yöntemlerini kullanmaya başladı. Avukat Elvan Kakıcı Şimşek, tatilcileri dolandırıcılıklar konusunda uyardı.

Kiralık yazlık fiyatları dudak uçuklattı!

Kovid-19 salgını ve tam kapanma kararı yazlık bölgelere göçü artırdı. Çeşme’den Fethiye’ye kadar olan sahil kısımlarında kiralık yazlık talebi de katlandı. Sezonluk yazlık fiyatları 750 bin TL'ye kadar ulaştı...

kiralık yazlıklar Haberi

kiralık yazlıklar

Günlük ya da haftalık kiralanabilen evler sayesinde, geçen yıla göre 3 kat daha pahalı olan turizm tesisleri yerine geceliği 202 TL’den başlayan fiyatlarla muhteşem bir kayak tatili geçirmek mümkün.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da sömestr tatilini değerlendirmek isteyenlerin en gözde tercihi kayak tatili olacak. Kayak tatili trendinde bu yılın geçmişteki yıllardan farkı ise Uludağ, Kartalkaya ve Kartepe’deki turizm tesislerinde konaklamanın önceki yıllara kıyasla 3 kat daha pahalıya gelmesi. Sömestr tatilinde kayak keyfi uğruna bütçelerini sarsmak istemeyenlerin imdadına ise esnek süreli ev kiralama seçeneği yetişiyor. Turizm tesislerinin talep ettiği yüksek bedeller nedeniyle Uludağ, Kartalkaya ve Kartepe’deki kiralık evlere olan talep günden güne artıyor.

61 ülkede ev, villa ya da apartman dairesi kiralama hizmeti sunan HemenKiralik.com’un kurucu ortağı Okan Barlas, konuyla...