26 / 04 / 2024

kirazlı olimpiyatköy metrosu

kirazlı olimpiyatköy metrosu

15 Haziran' da hizmete giren Olimpiyatköy metrosu ile İstanbullular Esenler Otogar' dan Başakşehir' e 30 dakikada, Başakşehir' den Atatürk Havalimanı’ na ise 50 dakikada ulaşabiliyor...

İstanbullulara müjde: Bakırköy-Kirazlı Metrosu Şubat sonunda açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bakırköy-Kirazlı Metrosu'nun Şubat sonunda açılacağını belirtti. Peki Bakırköy-Kirazlı Metrosu'nda hangi duraklar var? 

Bakırköy Kirazlı metrosu ne zaman açılacak? Bakırköy Kirazlı metro hattı nereden geçecek, durak isimleri neler? 

Bakırköy Kirazlı metrosunda son durum merak ediliyor. Vatandaşlar ''Bakırköy Kirazlı metrosu ne zaman açılacak? Bakırköy Kirazlı metro hattı nereden geçecek, durak isimleri neler?'' sorularını araştırıyor. İşte Bakırköy Kirazlı metrosunda son durum...

Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı Şubat'ta açılıyor! Bakırköy-Kirazlı Metrosu hangi duraklardan geçecek? 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul'un yeni metrosu için tarihi verdi. Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı Şubat'ta açılacak. Peki Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı hangi duraklardan geçecek? İşte detaylar... 

Bakırköy-Kirazlı Metrosu'nun tünel kazıları tamamlandı! 1 yıl içinde açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nın tünel kazılarının tamamlandığına dikkat çekti ve çalışmaların 1 sene içinde megakent İstanbul'a yeni bir hat daha kazandıracak olma heyecanıyla aralıksız sürdürüldüğünü belirtti. 

Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünden İBB'ye Sefaköy metrosu yanıtı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü "Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu bir yıla yakındır sadece imza bekliyor" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Bağcılar Bağlar Mahallesi 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıda!

Bağcılar ilçesi, Bağlar Mahallesi, Kirazlı Köyü 3157 ada, 7 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Kirazlı Gayrimenkul Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kirazlı Gayrimenkul Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Üsküdar’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Nesip Mustafa Merter tarafından kuruldu.

KİPTAŞ Bağcılar Kirazlı'da yıkım çalışmalarını tamamladı!

KİPTAŞ tarafından Bağcılar Kirazlı'da hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarında blok yıkım çalışmaları tamamlanıyor. Yakın zaman içerisinde projede temel atma işlemleri gerçekleşecek. 

Nurol Park A, B, C, D ve G blok yıl sonu değerleme raporu!

Nurol GYO, İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kirazlı Köyü, Güneşli Çiftliği mevkii, 55.268,17 metrekare yüzölçümlü 14 no'lu parsel üzerinde yer alan A, B, C, D ve G blokta toplam 87 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

Nurol Park K blok yıl sonu değerleme raporu!

Nurol GYO, İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kirazlı Köyü, Güneşli Çiftliği mevkii, 245DS4B pafta, 3153 adada konumlu 55.268,17 metrekare yüzölçümlü 14 no'lu parsel üzerinde yer alan K blokta toplam 87 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

Nurol Park J blok yıl sonu değerleme raporu!

Nurol GYO, İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kirazlı Köyü, Güneşli Çiftliği mevkii, 245DS4B pafta, 3153 adada konumlu 55.268,17 metrekare yüzölçümlü 14 no'lu parsel üzerinde yer alan J blokta toplam 87 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

Nurol Park E blok yıl sonu değerleme raporu!

Nurol GYO, İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kirazlı Köyü, Güneşli Çiftliği mevkii, 245DS4B pafta, 3153 adada konumlu 55.268,17 metrekare yüzölçümlü 14 no'lu parsel üzerinde yer alan  E blokta toplam 87 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

Bakırköy İDO-Bahçelievler-Kirazlı Metrosu'nun inşaatında son durum!

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metro Hattı'nın inşaatı hızla devam ediyor. Kirazlı-Bakırköy arasını 13,5 dakikaya düşürmesi planlanan metro hattının önümüzdeki yıl açılması planlanıyor.

kirazlı olimpiyatköy metrosu Haberi

kirazlı olimpiyatköy metrosu


İstanbul’da 15 Haziran'da hizmete giren Bağcılar-Başakşehir-Olimpiyatköy Metrosu, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde iktidar ve muhalefet partisinin ortak teklifiyle 1 Kasım 2013 tarihine kadar yüzde 50 indirimle yolcu taşıyor. 


İstanbul’un trafik sorunun çözümüne büyük katkı sunan ve İstanbul’un Avrupa Yakası'nda hayata geçirilen en önemli ulaşım sistemlerinden biri olan Olimpiyatköy metrosunda vatandaşlar, ilk yolculuğu Bağcılar’dan Başakşehir yönüne yaptı.


Olimpiyatköy metrosunun 21,7 kilometrelik hattı, Metrokent, Başak Konutları, Siteler, Turgut Özal, İkitelli Sanayi, Olimpiyat, Ziya Gökalp Mahallesi, İstoç, Mahmutbey, Yeni Mahalle, Kirazlı, Bağcılar, Üçyüzlü, Menderes, Esenler ve Otogar istasyonlarından oluşuyor. Saatte 111 bin yolcu taşınabilen yeni metro hattıyla İstanbullular Esenler Otogar'dan Başakşehir'e 30 dakikada, Başakşehir'den  Atatürk Havalimanı’na ise 50 dakikada ulaşabiliyor.


Her istasyonda yürüyen merpen ve asansörlerin bulunduğu Olimpiyatköy metrosu 16 istasyondan oluşuyor. Olimpiyatköy metrosunda 180 metrelik...