19 / 04 / 2024

kırıkhan karataş satılık arsa

kırıkhan karataş satılık arsa

Kırıkhan Belediye Başkanlığından; Karataş'ta bulunan arsa 31 Ekim 2012 tarihinde yapılacak ihalede satışa çıkacak

Konut sektörü mercek altına alındı! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor! 

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasası mercek altına alındı.

Yatırımcılar soruyor: Konut ne zaman alınır, ne zaman satılır? 

Dreamland Gayrimenkul Yatırım Şirketi CEO'su Deniz Tüzüner, konut alım satımının yılın belli dönemlerinde daha yoğun olduğunu belirtti. Peki ne zaman konut alınır, ne zaman satılır?

Kiwi KSI-6450 kırışık giderici buharlı dikey ütünün özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

En zor ev işleri arasında yer alan ütü işlemini zahmetsiz ve zevkli hale getiren Kiwi KSI-6450 kırışık giderici buharlı dikey ütünün özellikleri ve fiyatı araştırılıyor. Peki, bu ütünün özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Depremler sonrasında konut piyasasında ilk bakışta yaşanan ve sonrası için yaşanması olası değişimi sektör uzmanları değerlendirdi. Peki konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Hisseli dairenin satışı nasıl yapılır? Hisseli daire satılır mı?

Bir evin üzerinde birden fazla pay sahibinin olma durumunda, bu evler hisseli daire olarak adlandırılır. Peki, hisseli daire satışı nasıl yapılır? Hisseli ev satılır mı?

En ucuz Arçelik çamaşır makinesi nerede satılıyor? Arçelik çamaşır makinesi 29 Eylül 2022 fiyat listesi...

Uygun fiyatlı Arçelik çamaşır makinesi arıyorsanız, biz Arçelik çamaşır makinesinin satıldığı en ucuz mağazaları bulduk ve listeledik. Arçelik 7 kilo kapasiteli çamaşır makinesi en uygun fiyatıyla karşınızda. İşte, Arçelik çamaşır makinesi 29 Eylül 2022 fiyat listesi..

İnşaat sektörünü neler bekliyor? Satılık ve kiralık ev fiyatları düşecek mi?

Bornova ve Bayraklı Müteahhitler ve İşadamları Derneği Başkanı Caner Tan, inşaat sektöründeki son durum ile kiralık ve satılık konut fiyatlarını değerlendirdi. İşte Caner Tan'ın o açıklamaları...

Kırıkkale'de satılık 114 arsa! 4 bin 60 TL'den başlayan fiyatlarla...

Kırıkkale İl Özel İdaresi, Kırıkkale'de yer alan 114 arsayı 4 bin 60 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sundu...

Banka ipotekli konutun satışı nasıl yapılır? İpotekli ev satılır mı?

Bankaların verdikleri kredi karşısında aldığı teminata ipotek denir. Kişinin aldığı krediyi ödememesi halinde konut satışa çıkarılarak banka borcu kapatılır. Peki, ipotekli ev satılır mı? Banka ipotekli konutun satışı nasıl yapılır? İşte yanıtı…

İpotekli tapu satılır mı?

Bir gayrimenkul satın almak istediğinizi ancak üzerinde ipotek olduğunu varsayalım. Peki, üzerinde ipotek bulunan bir taşınmazın satışı mümkün müdür? İpotekli tapu satılır mı?

Hatay Kırıkhan'da 14.3 milyon TL'ye icradan satılık hastane binası!

T.C. Kırıkhan İcra Dairesi, Hatay ili, Kırıkhan ilçesi, Çankaya Mahallesi, 0 ada 696 parselde yer alan hastane binasını 14 milyon 278 bin 203 TL'ye satıyor...

Hatay Kırıkhan'da 14.3 milyon TL'ye icradan satılık hastane!

Kırıkhan İcra Dairesi, Hatay Kırıkhan'da yer alan hastane binasını 14 milyon 278 bin 203 TL bedelle icradan satışa çıkardı.

İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması hepimizin ayıbıdır!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yaptığı açıklamada, "İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması maalesef hepimizin ayıbıdır." dedi.

kırıkhan karataş satılık arsa Haberi

kırıkhan karataş satılık arsa
Karataş'ta bulunan 4 bin 713 metrekare arsa 31 Ekim 2012 tairihinde yapılacak ihalede satışa çıkacak. Arsanın muhammen bedeli 4 milyon 77 bin lira olarak belirlendi.


İlanı detaylı görüntülemek için