26 / 04 / 2024

Kırıkkale imar planları

Kırıkkale imar planları

Kırıkkale Belediye Meclisi Ocak ayı meclis toplantısında kent içerisindeki imar planlarını tartıştı. 

Kırıkkale'de revizyon imar planı çalışmaları yapılacak!

Geçtiğimiz yıl içinde ihalesi yapılarak çalışmalarına başlanan Kırıkkale Revizyon İmar Planı çalışmaları çerçevesinde, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz tarafından değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. İmar planında çözüme yönelik çalışmalar de

Kırıkkale 2021'in ilk meclis toplantısında imar planları konuşuldu!

Kırıkkale Belediye Meclisi Ocak ayı meclis toplantısında kent içerisindeki imar planlarını tartıştı. 

ÖİB'den Kırıkkale'deki imar planı değişikliğine onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Kırıkkale'deki bazı parsellerin imar planları ve plan değişiklikleri onaylandı. 

Kırıkkale’de 861 kişi imar barışı başvurusunda bulundu!

Kamuoyunda 'İmar Barışı' olarak bilenen 7143 sayılı Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılanması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun'un yayımlanmasıyla birlikte Kırıkkale'de toplam 861 kişi başvuru yaptı.

Kırıkkale Yahşihan'daki hazine arazinin imar planı onaylandı!

Kırıkkale ili, Yahşihan ilçesi, Yenişehir Mahallesi 1085 ada 2 parsele ilişkin İmar Planı Değişikliği onaylandı..

Kırıkkale Sağlık Kompleksi'nin ihalesi 20 Şubat'ta!

AK Parti Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir Kırıkkale'deki vatandaşlara yatırım planlarını anlattılar. Kırıkkale Sağlık Kompleksi'nin ihalesinin de 20 Şubat'ta yapılacağı belirtildi.

Kırıkkale Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Kırıkkale Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısı Kırıkkale Belediye Meclis Başkanvekili Çakır Yıldırım’ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Kırıkkale Bahşılı TOKİ 4. Etap fiyatları!

Kırıkkale Bahşılı TOKİ 4. Etap fiyatları dairelerin kat ve planlarına göre değişiyor. 240 aya varan vade avantajı sunan projede başvuru bedeli olarak 500 TL alınıyor.

Kırıkkale Belediyesi'nden imar dolandırıcılarına karşı uyarı!

Kırıkkale Belediyesi'nin ismini kullanarak vatandaşları zor durumda bırakan vatandaşlar için uyarılarda bulundu. Yuva ve Çullu Mahallesi civarında belediyenin adına imar uygulaması yaptıklarını beyan eden kişilere itibar edilmemesi gerektiği ifade edildi.

Kırıkkale Yeşil Vadi'de ıslah çalışmaları başlıyor!

Kırıkkale'de uzun süredir gündemde olan, projesi, imar uygulamaları ve planlaması tamamlanan, ödeneği de çıkarılan, ancak bir süredir sürüncemede kalan Yeşil Vadi Projesi'nde ıslah çalışmalarının yakında başlayacağı açıklandı.

Kırıkkale Üniversite Hastanesi'nin inşaatı kaçak olduğu için mühürlendi!

Kaba inşaatı tamamlanan Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ve Hastane inşaatı, kaçak olduğu gerekçesiyle mühürlendi. Şikayeti yapan Avukat Uğur Yaşar Uygun: "Devletin üniversitesi kaçak inşaat yapar mı" dedi...

Çankırı, Karabük ve Kırıkkale elektrik kesintisi! 18 Kasım 2014

Başkent Elektrik Dağıtım tarafından yapılan açıklamaya göre, planlı elektrik kesintisi programı kapsamında, Çankırı, Karabük ve Kırıkkale'de 18 Kasım 2014 tarihinde elektrik kesintisi uygulanacak. İşte o bölgeler...

Çankırı, Kastamonu ve Kırıkkale'de elektrik kesintisi! 16 Kasım 2014

Başkent Elektrik Dağıtım tarafından yapılan açıklamaya göre, planlı elektrik kesintisi programı kapsamında Çankırı, Kastamonu ve Kırıkkale'de 16 Kasım 2014 tarihinde elektrik kesintisi uygulanacak. İşte bölgeler...

Kırıkkale elektrik kesintisi! 15 Kasım 2014

Başkent Elektrik tarafından yapılan açıklamaya göre, planlı elektrik kesintisi programı kapsamında Kırıkkale merkezinde 15 Kasım 2014 tarihinde 5 saatlik elektrik kesintisi uygulanacak. İşte o bölgeler...

Kırıkkale imar planları Haberi

Kırıkkale imar planları

Kırıkkale Belediye Meclisi Ocak ayı meclis toplantısı önceki gün pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleşti. Sabah'ta yer alan habere göre; toplantıda 2021 planları ele alındı. 

İMAR PLAN TADİLATLARI GÖRÜŞÜLDÜ 

Gündem maddeleri arasında yer alan komisyondan gelen komisyon raporlarının görüşülmesi, imar plan tadilatlarının görüşülmesi, imar tadilat taleplerinin komisyona havalesi, denetim komisyonuna gizli oy ile üye belirlenmesi, gerçekleştirildi. Yapılan oylama ile Denetim Kuruluna gizli oyla Mehmet Emin Erkoç, Yusuf Baran, Emrah Doğan, Levent Uslu, Murat Tanır Denetim Kuruluna seçildi. Divan başkanlığına verilen önergeler ile son buldu. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Meclis toplantısının ardından yaptığı konuşmada, "2021 yılının ilk meclis toplantısı hayırlara vesile olsun. İnşallah çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam ediyor. Alınan kararların hayırlara vesile olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Kırıkkale Yahşihan'da metruk...