25 / 04 / 2024

kırılgan gayrimenkul

kırılgan gayrimenkul

Colliers International Türkiye tarafından yapılan araştırmada, Zorlu'nun karayolları arsası için ödediği fiyata dikkat çekilerek, bunun orta vadede konut fiyatlarını yüzde 50 arttıracağı belirtildi.

Rönesans Gayrimenkul Yatırım'a Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan 30 milyon euroluk kredi!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin  yüzde 100 iştiraki olan MEL3 Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş. lehine 30 milyon euroya kadar uzun vadeli kıdemli teminatlı kredi sağlayacak.

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 520 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Kırkgöz Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kırkgöz Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 3 milyon 837 bin 550 TL sermaye bedeli ile Sami Erbeş, Mordohay Ovadya ve Silven Salamon Ovadya ortaklığında kuruldu.

Arsa, tarla ve iş yeri satışları konutu solladı! İlk 10 ayda 1 milyon 426 bin 146 adetle tüm zamanların rekoru kırıldı!

Türkiye genelinde arsa, tarla ve ticari gayrimenkul satışlarında senenin 10 ayında 1 milyon 426 bin 146 adetle tüm zamanların ocak-ekim dönemi rekorunun kırıldığı belirtildi. İşte o rakamlar...

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Dev finans kuruluşundan şok rapor: 2024’de iflaslar yüzde 10 artacak! İşte en kırılgan sektörler

Allianz Trade, 2023 yılı kez Küresel İflas Raporu’nun ikincisini yayınladı. Raporda, küresel ticari iflasların 2023 yılında yüzde 6 ve 2024 yılında ise yüzde 10 artacağı belirtiliyor. Raporda en kırılgan sektörlere de yer verildi.

TCDD, Kırıkkale Yahşihan'daki gayrimenkulü kiraya verecek!

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü, Kırıkkale Yahşihan'daki gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.  Söz konusu kiralama ihalesi 26 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Rıght Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Rıght Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Güngören'de 102 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Gürlük tarafından kuruldu.

Rıght Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Rıght Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Güngören'de 102 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Gürlük tarafından kuruldu.

Landmark Tıtan Yatırım Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Landmark Tıtan Yatırım Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Köroğlu tarafından kuruldu.

Agündoğdu Emlak Yatırım Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Agündoğdu Emlak Yatırım Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Gündoğdu tarafından kuruldu.

Ald Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Ald Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Akın Aydemir tarafından kuruldu.

kırılgan gayrimenkul Haberi

kırılgan gayrimenkul


 




Colliers International, yaptığı gayrimenkul araştırmasında, Türkiye'deki arsa fiyatlarında artışa dikkat çekti. Karma kullanımlı projeler için arsa maliyetlerinin inşa edilebilir metrekare başına 3 bin 500 dolara kadar çıktığı belirtilen araştırmada, "Bunun karşılanabilmesi için ticari kiraların ve konut fiyatlarının yüzde 50 üzerine çıkması gerekiyor" denildi. Uluslararası danışmanlık şirketi Colliers International Türkiye, yaptığı araştırmada, 2007'nin ikinci yarısında Türkiye'deki gayrimenkul piyasasını inceledi. Türkiye ekonomisinin de ele alındığı araştırmada, yatırım, ofis, endüstriyel, otel piyasalarıyla karma projelerin son dönemdeki durumları ele alındı. Seçim sonrası istikrar ortamına girildiğine değinilen araştırmada, yabancı sermaye yatırımlarında artış yaşanacağı belirtilerek, şöyle denildi: "Mortgage sisteminin işlerlik kazanmasına paralel, kredi faizlerindeki düşüşün devam etmesi, devlet destekli konut projeleri ve ekonomik büyüme, inşaat sektöründeki güçlü...