25 / 04 / 2024

Kırklareli duble yol ihtiyacı

Kırklareli duble yol ihtiyacı

CHP Kırklareli Milletvekili Türabi Kayan, Kırklareli'nin duble yol ihtiyacını meclis gündemine taşıdı. Kayan, konu ile ilgili soru önergesi hazırladı..

Kırklareli Dupnisa Mağarası'na restoran, otel ve otopark yapılması meclis gündeminde!

Kırklareli'nde yer alan Dupnisa Mağarası'nın bulunduğu alana restoran, otel ve otopark yapılmasının yol açacağı zararlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Gündoğdu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Saray-Kırklareli yolunun temeli atıldı!

71 kilometre uzunluktaki Saray-Kırklareli yolunun temeli atıldı. Yol ile ulaşım süresi 78 dakikadan 45 dakikaya düşecek; Saray, Vize, Pınarhisar ilçeleri arasında ağır taşıt trafiği rahatlayacak...

Sakarya'ya yeni duble yol müjdesi!

Sakarya’nın yeni duble yol projesi ile ilgili konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Şehrimiz için çok önemli olan ve otoyoldan şehrin kuzey bölgesine ulaşımları sağlayacak giriş için Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Cahit Turhan’dan müjdeli haberi aldık" dedi.

Edirne-Kırklareli yolunda arazisi olana piyango vurdu!

Edirne ile Kırklareli arasında yapım çalışmaları devam eden yol nedeni 'Kamulaştırma' yapılan arazilerin sahiplerine piyango vurdu.

Kırklareli'nde yabancılara izinsiz ev kiralamaya işlem başlatılacak!

Kırklareli Valiliği, resmi internet sitesinde il sınırları içinde kamu düzeni, kamu güvenliğinin korunması amacıyla yabancı uyruklulara yol izin belgeleri olmaksızın konut kiralayanlar hakkında yasal işlem başlatılacak. 

Kırklareli'nin duble yol ihtiyacı meclis gündemine taşındı!

CHP Kırklareli Milletvekili Türabi Kayan, Kırklareli'nin duble yol ihtiyacını meclis gündemine taşıdı. Kayan, konu ile ilgili soru önergesi hazırladı..

Kırklareli-Edirne yoluna tarlası isabet eden yaşadı!

2013 yılında inşaat çalışmalarının başladığı Kırklareli-Edirne arasında yapılan duble yol çalışmaları gece gündüz devam ediyor. Duble yola tarlası isabet eden vatandaşlar ise yaşadı...

Kocaeli Gebze'ye duble yol yapıldı!

Kent genelinde yol yenileme ve genişletme çalışmalarını sürdüren Ulaşım Dairesi Başkanlığı, hem konut bölgesi olan hem de ağır araçlarının sık kullandığı Kirazpınar Yeni Bağdat Caddesi’ni duble yol haline getirdi.

Gebze Yeni Bağdat Caddesi duble yol oldu!

Kent genelinde yol yenileme ve genişletme çalışmalarını sürdüren Ulaşım Dairesi Başkanlığı, hem konut bölgesi olan hem de ağır araçlarının sık kullandığı Kirazpınar Yeni Bağdat Caddesi’ni duble yol haline getirdi.

Sakarya'ya 3. köprü ve duble yol için kamulaştırma müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından daha önce şehre müjdesi verilen 3’üncü köprü ve köprüye bağlı olarak inşa edilecek yeni duble yol projesinde önemli bir aşamaya gelindi.

Mersin Silifke-Mut arasına duble yol ve 10 tünel yapılacak!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Erdemli-Ayrancı yolunun ilk etapta Erdemli çıkışından itibaren 10 kilometrelik bölünmüş yol olacağını, Silifke-Mut arasına da duble yol ve 10 tünel yapılacağını belirtti.

Kocaeli'deki Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi duble yol olacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Çayırova’da önemli bir trafik yükünü taşıyan Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’ni 2x2 duble yol haline getirmek için çalışıyor.

Kırklareli Karakaş'ta yol çalışmaları başladı!

Kırklareli Belediyesi tarafından belirlenen program dahilinde mahallelerin yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarını devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Karakaş Mahallesi 1. Bayındır Sokak üzerinde çalışma başlatıldı.

Kırklareli duble yol ihtiyacı Haberi

Kırklareli duble yol ihtiyacı

CHP Kırklareli Milletvekili Türabi Kayan, Kırklareli'nin duble yol ihtiyacına ilişkin soru önergesi hazırladı. Kayan sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu.

CHP'li Kayan, "Türkiye'nin en batısında ve Avrupa Birliği ülkelerinden, Bulgaristan ve Yunanistan sınırında yer alan TR21 Trakya Bölgesi; Kırklareli, Edirne ve Tekirdağ illerinden oluşmaktadır." diyerek Türkiye ile Avrupa arasındaki karayolu geçişlerinin bulunmasının yanı sıra bölge halkının büyük bir kesiminin Balkan Ülkeleri'nden göçerek Bölgeye yerleşen insanlardan oluşması, Trakya Bölgesi'nin sadece fiziki değil, kültürel ve sosyal bir geçiş noktası olmasını sağladığını söyledi.

"Bölgemiz aynı zamanda kurulu olan sanayi kuruluşları bakımından da yoğunluk arz etmektedir." diyen Kayan, "Hayrabolu da; 3 yağ fabrikası, 2 un fabrikası, 2 çeltik fabrikası, 1 yem fabrikası, ihracat yapan 3 adet zirai alet fabrikası ve bölgesel hizmet veren 30 adet zirai...