24 / 04 / 2024

kırklareli öğrenci evleri

kırklareli öğrenci evleri

Öğrenci kenti Kırklareli'nde hayata geçirilen Studio C&C Residence projesinde 52 bin TL'ye daireler satılıyor...

Kırklareli Belediyesi 4 kez evleri yanan aileye yeni ev inşa ediyor!

Kırklareli'nde evleri bir yılda 4 kez yandıktan sonra çadırda yaşamaya başlayan aileye, Kırklareli Valiliği yeni ev yaptırıyor.

Univa Öğrenci Evleri'ne yoğun talep!

Univa Öğrenci Evleri kurucusu Rıza Hüseyin Erkanlı, projeye olan talebi anlattı. Erkanlı; projenin çıkış nedenini ve yatırımcılarından bahsetti.

Kırklareli'de 2 bin öğrenci kapasiteli yurt yapılıyor!

Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Kırklareli Üniversitesi Kayalı Yerleşkesi yakınına yapılmakta olan, Kredi Yurtlar Kurumu ’na ait 2 bin kişilik yurt binaları inşaatında incelemelerde bulundu.

Kırklareli Gençer Kent Evleri iletişim!

Gençer İnşaat imzasıyla Kırklareli İl'inde hayata geçirilen Gençer Kent Evleri projesi toplam 72 adet daireden oluşuyor. Kırklareli Gençer Kent Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Kırklareli Gençer Kent Evleri fiyatları!

Gençer İnşaat tarafından hayata geçirilen Kırklareli Gençer Kent Evleri projesinde toplam 72 daire yer alıyor. Projedeki daireler daireler 130 metrekare ve 135 metrekare alanlara sahip. Kırklareli Gençer Kent Evleri fiyatları haberimizde yer alıyor.

Akbük Doğa Evleri 60 bin Euro' dan başlıyor! Hemen teslim!

Akbük Doğa Evleri projesinde toplam 48 adet daire bulunuyor. Toplam 5 bin 770 metrekare alan üzerinde yükselen proje 3 blok şeklinde yükseliyor. Akbük Doğa Evleri 60 bin Euro' dan başlıyor. Projedeki daireler hemen teslim ediliyor.

Kadıköy Yenitepe Evleri fiyatları!

Toplam 1.100 tane konuttan meydana gelen Yenitepe Kadıköy Rezidans projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire alternatifleri yer alıyor. Peki Kadıköy Yenitepe Evleri fiyatları ne kadar?

Yakacık Manzara Adalar Evleri iletişim!

Yakacık Manzara Adalar Evleri iletişim bilgileri haberimizde mevcut. Proje lokasyon olarak D-100 karayoluna 4 dakika, Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika, FSM Köprüsü'ne 25 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Trakya'nın ilk jeotermal su kaynağı Kırklareli'nde!

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü ekipleri, Trakya'nın ilk jeotermal su kaynağını Kırklareli'nde buldu. Geçen yıl Asilbeyli köyünde Ferudun Çilli'ye ait arazide yürüttüğü çalışmalarda bin 500 metrede jeotermal bulguya ulaşıldı.

Kırklareli İnşaat Müteahhitleri Derneği toplantı yaptı!

Kırklareli İnşaat Müteahhitleri Derneği üyeleri düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi. Dernek Başkanı Selçuk Kınalı yaptığı konuşmada, Kırklareli'nde inşaat sektörünün her geçen gün gelişerek büyüdüğünü söyledi...

Gümüşhane Köse TOKİ Evleri!

Gümüşhane Köse TOKİ Evleri daire fiyatları 78 bin 839 liradan başlangıç gösteriyor. Dairelerin 2 oda 1 salon olarak tasarlandığı projede toplam 12 adet daire başvuru önceliğine göre satılıyor.

Kızkalesi Asude Evleri'nde fiyatlar 110 bin TL'den başlıyor!

Mersin Kızkalesi'nde Konkur İnşaat tarafından hayata geçirilen Kızkalesi Asude Evleri projesinde hem konut hem devremülk yer alıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 110 bin TL'den başlıyor.

Kadıköy Yenitepe Evleri!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Sayrayıcedit bölgesinde yer alan Kadıköy Yenitepe Evleri projesi 200 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Proje 21 katlı 4 blok şeklinde yükseliyor.

kırklareli öğrenci evleri Haberi

kırklareli öğrenci evleri

İstanbul ve Edirne’de birçok projeyi hayata geçiren Yenilikçi İnşaat Platformu, son projesini Kırklareli'de gerçekleştiriyor. İstanbul vizyonunu ve trendini, Studio C&C Residence projesiyle Kırklareli’ne taşıyan YİP İnşaat, bu projeyle ezber bozan fırsatları da halka ulaştırıyor. Büyük bir öğrenci nüfusuna sahip olan kentte, giderek artan konut ihtiyacı göz önünde tutularak tasarlanan projede, 52.000 TL’ye daire sahibi olmak mümkün. 



Kırklareli’nin ilk stüdyo tipi dairelere sahip projesi olan Studio C&C Residence, özgün konseptiyle dikkat çekerken, “gelir garantili” yatırım için bulunmaz fırsatları da beraberinde getiriyor. Studio C&C Residence projesinin,  YİP İnşaat güvencesiyle yapılan satışları da büyük ilgi görüyor.



VİP Avantajlar Sunan Studio C&C Residence ile Kırklareli’nin...