25 / 04 / 2024

Kırklareli Vize Belediyesi kiralık işyeri ihalesi

Kırklareli Vize Belediyesi kiralık işyeri ihalesi

Kırklareli Vize Belediyesi, Mehmet Akif Mahallesi'ndeki işyeri ihalesi 31 Ekim'de saat 14.00'te yapılacak..

Kırklareli Belediyesi'nden satılık imarlı 4 arsa! 

Kırklareli Belediye Başkanlığı, Kırklareli Karacaibrahim Mahallesi'nde yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 20 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Kırklareli Belediyesi’nden arsa fırsatı! 4 arsa satılacak!

Kırklareli Belediyesi tarafından 4 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsalar 20 Kasım 2023 Pazartesi günü saat 15.00’da ihale yoluyla satılacak.

Kırklareli Vize'deki Monopetra Otel ve arsası satılıyor! İhalesi 17 Temmuz'da! 

Kırklareli Vize Belediye Başkanlığı, Kırklareli ili, Vize ilçesi Mehmet Akif Mahallesi'nde yer alan otel ve arsası satılıyor. Peki Vize'de yer alan Monopetra Otel'in ve arsasının fiyatı ne kadar? 

Kırklareli Vize Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin arazisi meclis gündeminde!

Depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle yıkılan Kırklareli Vize Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin yerine yeni bir okulun ne zaman yapılacağı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kaplan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Saray-Kırklareli yolunun temeli atıldı!

71 kilometre uzunluktaki Saray-Kırklareli yolunun temeli atıldı. Yol ile ulaşım süresi 78 dakikadan 45 dakikaya düşecek; Saray, Vize, Pınarhisar ilçeleri arasında ağır taşıt trafiği rahatlayacak...

Kırklareli Belediyesi 4 kez evleri yanan aileye yeni ev inşa ediyor!

Kırklareli'nde evleri bir yılda 4 kez yandıktan sonra çadırda yaşamaya başlayan aileye, Kırklareli Valiliği yeni ev yaptırıyor.

Kırklareli için acele kamulaştırma kararı!

Kırklareli ili Vize ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kırklareli Vize'de acele kamulaştırma kararı!

Kırklareli Vize'de acele kamulaştırma yapılacak. Kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı...

Kırklareli Merkez'deki arsa 6.2 milyon TL'ye yeniden satışta! 

Kırklareli Belediyesi, Merkez Camikebir Mahallesi Kofçaz Asfaltı Mevkiide yer alan arsayı yeniden satışa çıkardı. İhale 5 Kasım'da yapılacak.. 

Kırklareli Belediyesi'nden 4.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Kırklareli Belediyesi, yapımı devam eden Yeni Otogarın yanındaki karyakıt istasyonu olarak ayrılan arsayı ihale ile satıyor. İhale 22 Ekim'de yapılacak..

Kırklareli Katlı Kapalı Otopark'ın inşaatı tamamlandı!

Kırklareli Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kırklareli Kapalı Otopark'ın inşaat çalışmaları tamamlandı. Proje kapsamında katlı kapalı otoparkının çevre düzenlemesi başladı.

Kırklareli Belediyesi'nden 7.2 milyon TL'ye satılık bina!

Kırklareli Belediye Başkanlığı tarafından Merkez Camikebir Mahallesi'nde bulunan ticaret ve konut alanı niteliğindeki gayrimenkul satışa çıktı. Gayrimenkulün satış bedeli 7 milyon 250 bin TL.

Kırklareli Belediyesi'nde 4.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Kırklareli Belediyesi, Yeni Otogarın yanındaki, Mülkiyeti Belediyeye ait büyüklüğündeki 3.269,22 metrekare arsayı ihale ediyor. İhale 30 Temmuz'da yapılacak...

Kırklareli Vize Belediyesi kiralık işyeri ihalesi Haberi

Kırklareli Vize Belediyesi kiralık işyeri ihalesi

Vize Belediye Başkanlığı tarafından Mehmet Akif Mahallesi'nde yer alan ofis işyeri ve arsası 10 yıllığına kiraya veriliyor. Gayrimenkulün kiralama ihalesi 31 Ekim'de saat 14.00'te yapılacak.

OFİS İŞYERİ VE ARSASI KİRAYA VERİLECEKTİR
Vize Belediye Başkanlığından:

1 - Mülkiyeti Belediyemize ait İlçemiz Mehmet Akif Mahallesi Acı Çeşme Caddesi No: 38 ve 259 Ada 36 Parselde kayıtlı 13.372,23 arsa alanı ile birlikte 5.322,00 m2 kullanım alanı bulunan Ofis işyeri ve Arsası şartnamesi dahilinde 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 45. Maddesine göre Açık Teklif Usulü (Açık Arttırma) suretiyle 10 yıl müddetle kiraya verilecektir.

2 - Kiralaya verilecek olan yerin geçici teminatı, ihale gün ve saati aşağıda belirtilmiştir.
3 - Kiralama ihaleleri aşağıda belirtilen gün ve saatte, Belediye Encümeni huzurunda yapılacaktır.
4 - İhaleye katılmak isteyenlerin dilekçeleri...