23 / 04 / 2024

Kırklarelide Kolektör Hattı Projesi

Kırklarelide Kolektör Hattı Projesi

Kırklareli Belediyesi ve Bulgaristan Ruen Belediyesi 'nin birlikte yürüttüğü Kolektör Hattı Projesi için " Çevresel Sürdürülebilirlik için Farkındalık Semineri '' konferansı düzenlendi.

Altınordu'ya Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Altınordu ilçesinin kanalizasyon yükünü yarıya indirecek ana kolektör hattı çalışmalarına başladı.

Sakarya Kaynarca'ya atık su arıtma tesisi inşa edilecek!

Kaynarcalı muhtarlara yeni bir proje müjdesi de veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki ToçoğluToçoğlu, “ Bölgeye inşa edeceğimiz kolektör hattı ve atık su arıtma tesisi ile ilçemizin altyapısını tamamen garanti altına alacağız.” dedi.

Sivas Kızılırmak projesinde son durum!

Sivas Belediyesi, Kızılırmak projesinde adım adım ilerlemeye devam ediyor. Belediye Seyfebeli Sanayi Sitesi’ne kadar uzanacak olan kolektör hattının yapımı için Avrupa Birliği’nden hibe almaya hazırlanıyor.

Sarıkamış Atık Su Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Sarıkamış Belediyesi tarafından İller Bankası aracılığıyla yüzde 50 destekli (SUKAP) kapsamında yürütülen Sarıkamış Atık Su Arıtma Tesisi ve Atık su Kolektör Hattı projesi tamamlanıyor.

İzmir Menemen'in kanalizasyon hattı 4 milyon TL'ye yenileniyor!

İZSU Genel Müdürlüğü, İzmir Menemen'deki ana kolektör hattını yenileme çalışmalarına başladı. Aralık ayı içinde tamamlanması öngörülen çalışma yaklaşık 4 milyon TL'ye mal olacak.

İzmir Menemen'e 4 milyon TL'lik yatırım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Menemen'deki ana kolektör hattını yenileme çalışmalarına başladı.

Adıyaman'da kanalizasyon kolektör hattı döşeme çalışmaları başladı!

Altyapısında yaşanan problemleri ortadan kaldırmak için bu yıl birçok noktada bir birinden önemli çalışmalara imza atacak olan Adıyaman Belediyesi, 2. çevreyolunda kanalizasyon kolektör hattı döşeme çalışmasına başladı.

Melih Gökçek'ten mania hattı müjdesi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başkent'te yapılaşmada uzun yıllardır sıkıntı veren mania hattının, yapılan görüşmeler sonucunda Yenimahalle ve Etimesgut bölgelerinde kaldırıldığını bildirdi.

Körfezli yatırımcılar, Türk inşaat sektörü ile buluştu!

Körfezli yatırımcılar, Türk inşaat sektörü ile buluştu. 47 Arap yatırımcının katıldığı etkinlik 3 gün sürecek. Türk inşaat patronları, yaşanan terör olaylarının yabancı yatırımcıları tedirgin etmemesi için ‘Türkiye’ye yatırımdan korkmayın’ mesajı verecek

Glorest gayrimenkul yatırım ürünlerini Körfez yatırımcısıyla buluşturacak!

Glorest Proje Geliştirme & İnşaat A.Ş., Türkiye’nin beş bölgesinde hizmet veren bölge ofisleri tarafından, Türkiye’nin dört bir yanından tedarik ettiği ve geliştirdiği gayrimenkul yatırım ürünlerini Körfez yatırımcısıyla buluşturacak.

KONUTDER körfez yatırımcıları İstanbul'da ağırlayacak!

KONUTDER 12-14 Ekim tarihleri arasında düzenleyeceği ‘Türk Gayrimenkul Sektörünün Körfez Yatırımcıları ile Buluşması’ etkinliğine körfez ülkelerinden yaklaşık 35 firmanın katılımı netleşirken, 50 firma Türk firmalarıyla bir araya gelecek.

Ali Ağaoğlu: Körfez yatırımcısının ilgisi devam ediyor!

Körfezin en etkili yatırımcılarından Al Muhaidib Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sulaiman Al-Muhaidib Maslak 1453’ü ziyaret etti. Ali Ağaoğlu, ‘Körfez yatırımcısının Türkiye’ye ilgisi sürüyor. Yatırım kararları bunu gösteriyor’dedi

Adıyaman Atık Su Arıtma Tesisi yıl sonunda açılacak!

Maliyeti 18 milyon 536 bin Avro olan Adıyaman Atık Su Arıtma Tesisi ve Atık Su Kolektör Hattı projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.

Kırklarelide Kolektör Hattı Projesi Haberi

Kırklarelide Kolektör Hattı Projesi

Kırklareli Belediye Başkanlığı taralından gelecek kuşaklara daha yaşanabilir bir gezegen bırakma sorumluluğunun yaygınlaştırılması ve farkındalık yaratılması amacı ile düzenlenen "Çevresel Sürdürülebilirlik için Farkındalık Semineri" adlı konferansı Belediye meclis salonunda yapıldı. Konferansa. Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Gider,Ruen Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Mustafa. Kırklareli ve Ruen Belediyeleri'ndeki teknik uzmanlar, birim müdürleri ve basın mensupları katıldı. 



PROJENİN 3. AŞAMASINA GELDİK 

Konferansın açılış konuşmasını Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Gider yaptı. 

Gider yaptığı konuşmada, projenin amacının su kirliliğini durdurmak ve önlemek olduğunu belirterek" Bu projemizde Bağlıca deresindeki atık suyu toplamak için kolektör hattı üışasmı gerçekleştireceğiz. Bu proje ile atık suyu. şehrimizin mevcut arıtma tesisine doğrudan boşaltacağrz. Kolektör hattr inşaatı, atık su arıtma tesisine atık su yönlendirme için son derece önemli ve gereklidir. Bu projemizin 3....