25 / 04 / 2024

kırlangıç evleri

kırlangıç evleri

Teslimlerin 2013 yılının Nisan ayında gerçekleşmesi planlanan Kırlangıç Konakları projesinde daire fiyatları 120 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Kırlangıç Evleri Büyükçekmece'de 140 bin liraya 3+1!

Kırlangıç Konakları'nda yüzde 30 peşinatla konut sahibi olunabiliyor, projede fiyatlar 120 bin liradan başlıyor

Kırlangıç Evleri'nde 3 oda 1 salon 135 bin TL!

Yüzde 30 peşinatla konut sahibi olunabilen Kırlangıç Konakları'nda satışlar 110 bin TL'den başlayan fiyatlarla devam ediyor...

Kırlangıç Konakları Büyükçekmece'de 110 bin liraya 2+1!

Büyükçekmece'de yer alan Kırlangıç Evleri'nde 2+1 daireler 110 bin lira, 3+1'ler ise 135 bin liradan satışa sunuluyor. Projede teslim tarihi Şubat 2013 olarak belirlendi...

Kiptaş Kırlangıç Evleri başvurusu ne zaman? Kiptaş Kırlangıç Evleri fiyat listesi!

Kiptaş Beylikdüzü Gürpınar Kırlangıç Evleri projesi ne zaman hayata geçirilecek? Kiptaş Kırlangıç evleri başvurusu ne zaman? İşte detaylar…

İzmir Körfezi Evleri'nde metrekaresi 2 bin 500 TL'ye!

Ege-Koop'un 32'nci yılı ve 13'üncü onur projesi olarak açıklanan Ege-Koop İzmir Körfezi Evleri Projesi için tanıtım kokteyli düzenlendi. Tanıtım kokteyline Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak da katıldı.

Ege-Koop, İzmir Körfezi Evleri projesini tanıttı!

32 yıldır pek çok başarılı projeye imzasını atmış olan Ege-Koop'un 13. Onur Projesi olan İzmir Körfezi Evleri, düzenlenen kokteyl ile tanıtıldı.

İzmir Körfezi Evleri 200 milyon lira mal olacak!

32 yıldır pek çok başarılı projeye imzasını atmış olan Ege-Koop'un 13. onur projesi olan İzmir Körfezi Evleri, düzenlenen kokteyl ile tanıtıldı.

Ege Koop İzmir Körfezi Evleri kapış kapış!

Ege-Koop, İzmir Körfezi Evleri Projesi nedeniyle, bayram tatili boyunca, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere ülkenin dört bir yanından İzmir'de yaşamak veya yatırım yapmak isteyen vatandaşların ilgisini çekti.

TOKİ Zonguldak Gökçebey Evleri kurası ne zaman?

Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı projede kura heyecanı başladı. Peki TOKİ Zonguldak Gökçebey Evleri kurası ne zaman?

Ankara Yapracık TOKİ Evleri fiyat!

Ödemelere göre 120 aya kadar vade sağlanan projede 5 adet konut satışta. İşte Ankara Yapracık TOKİ Evleri fiyat...

İzmir Körfez Evleri'nden yatırımcılara özel kampanya!

Ege-Koop, İzmir Körfezi Evleri Projesi'nde ev sahibi olmak isteyenlere sunulan özel fiyat fırsatını, halktan gelen talep doğrultusunda iki hafta daha uzattığını açıkladı.

Konya Hüyük TOKİ Evleri fiyat!

Konya Hüyük TOKİ Evleri fiyat listesine göre 76 bin 954 TL'den başlıyor. Proje 33 adet daireden oluşuyor.

İzmir Körfez Evleri 13. onur projemiz!

Ege-Koop'un Başkanı Hüseyin Aslan, kentsel dönüşüm projelerinden, politikadaki duruşuna, sosyal hayatından bugüne kadar kente kazandırıdıklarına ve yapımı devam eden onur projesi İzmir Körfez Evleri'ni anlattı..

Konya Hüyük TOKİ Evleri fiyatları!

Konya Hüyük TOKİ Evleri fiyatları 76 bin 954 TL'den başlıyor. Projede daire tipleri 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı.

Konya Yalıhüyük TOKİ Evleri fiyat!

Konya Yalıhüyük TOKİ Evleri fiyat listesine göre 97 bin liradan başlıyor. Projede yüzde 10 indirim sağlanıyor.

İzmir Körfez Evleri projesi geliyor!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, ''Çiğli'de, İzmir Körfezi zirvesinde, bölgenin deniz gören son projesi olan 13. projemiz Ege Koop İzmir Körfez Evleri ile konut sektörüne yeni bir standart ve ayar getireceğiz" dedi.

kırlangıç evleri Haberi

kırlangıç evleri

4 katlı 3 bloktan oluşan Kırlangıç Evleri'nde daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Toplam 48 daireden meydana gelen proje Mefa İnşaat imzasıyla inşa ediliyor.


İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçirilen Kırlangıç Konutları'nın sosyal donatı alanları arasında; yürüyüş parkuru, açık otopark, çocuk oyun alanı, 24 saat güvenlik, açık ve kapalı spor alanları yer alıyor.


3 bin 134 metrekare alana sahip Büyükçekmece Kırlangıç Konakları'nda yüzde 30 peşinatla banka kredisi kullanılıyor.


Teslimlerin Nisan 2013'te gerçekleşeceği Kırlangıç Konakları Büyükçekmece'de 2+1 konutlar 120 bin TL'den, 3+1 konutlar ise 140 bin TL'den başlayan fiyat seçenekleri ile alıcılarını bekliyor.


0212 864 29 54

http://www.kirlangickonaklari.com

Merve...