19 / 04 / 2024

Kırşehir konutları başvurusu

Kırşehir konutları başvurusu

Kırşehir Kaman TOKİ Evleri kura çekimi 3 Ağustos'ta yapılacak. Ev fiyatlarının 140 bin 157 TL'den başladığı projede taksitler 583 liradan başlıyor.

Kırşehir'de 21 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Kırşehir Belediye Başkanlığı, Kırşehir Merkez'de yer alan 3 adet gayrimenkulü 21 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Kırşehir Bağbaşı TOKİ 3. etap projesindeki hak sahiplerinden tepki!

Kırşehir'in Bağbaşı ilçesindeki TOKİ 3. etap projesi kapsamında, seneler geçmesine rağmen bir türlü konutları teslim edilmeyen hak sahipleri duruma tepki gösterdi.

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı alt gelir başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Çiçekdağı alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 30 Haziran'da sona erecek.

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Çiçekdağı alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ 50 bin konut Kırşehir başvuruları 2019!

TOKİ 50 bin konut Kırşehir başvuruları 2019 ile ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor. TOKİ 50 bin konut Kırşehir 2019 başvuru ücreti kaç para? TOKİ Kırşehir 2019 fiyatları ne kadar? 

Kırşehir, kentsel dönüşümle daha iyi yerlerde olacak!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, hazırladıkları projelerle ve kentsel dönüşümle Kırşehir'in gelecek yıllarda daha iyi yerlerde olacağını söyledi. 

Kırşehir 3. Etap TOKİ konutlarının sahipleri belirlendi!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, TOKİ 3. etap konutlarının sahiplerinin kura ile belirlendiğini açıkladı.Bağbaşı kentsel dönüşüm alanındaki 2 bin 712 konutluk projede sona gelindi. 

TOKİ Kırşehir Kaman başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman projesinde yer alan 112 adet konut için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Kırşehir güvenle imar edildi!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, halkın kendisine gösterdiği güven sayesinde şehri birlikte imar ettiklerini ifade etti.

TOKİ Kırşehir Akpınar'da sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Kırşehir'de başvuru dönemi bugün başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir Kayabaşı projesi için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Kırşehir Kayabaşı başvuruları bugün başlıyor!

En düşük konut bedelinin 144 bin 217 TL olarak belirlendiği Kırşehir Kayabaşı TOKİ başvuruları bugün itibariyle başlıyor.

Kırşehir konutları başvurusu Haberi

Kırşehir konutları başvurusu

Ödeme seçenekleri arasında projede yüzde 10 peşin ödemede 120 ay taksitlendirme, yüzde 15 peşinatta 156 ay taksit veya yüzde 25 peşinatta ise 180 aya kadar vadelendiriliyor.


Konut fiyatlarının 140 bin 157 TL ile 214 bin TL arasında değiştiği TOKİ Kırşehir Kaman Evleri'nde 106 adet daire satışa çıkarılıyor.


Peşin ödemelerin 14 bin TL'den başlangıç gösterdiği TOKİ Kırşehir Kaman Konutları'nda aylık taksitler 583 liradan başlıyor.


Kırşehir Kaman TOKİ Evleri kura çekimi 3 Ağustos'ta gerçekleşecek. Projede başvuru dönemi 22 Temmuz'a kadar devam ediyor. 


Satış duyurusu için