16 / 04 / 2024

kişiye özel ödeme planı sunan konut projeleri

kişiye özel ödeme planı sunan konut projeleri

İnşaat yatırımcıları kişiye özel ödeme planları ile müşterilerinin dikkatini çekmeyi başarıyor. Firmalar önce müşterilerini dinliyor sonra onların bütçe ve ödeme gücüne göre bir ödeme planı oluşturuyor. İşte kişiye özel ödeme planı sunan konut projeleri..

Ankara Mood Göksu'da kişiye özel ödeme planı! Ocak 2026'da teslim!

Dinamik Life imzası taşıyan Mood Göksu projesinin teslimlerinin 2026 yılında yapılması planlanıyor. Kişiye özel ödeme imkanı sunulan Mood Göksu projesinde 1.100 konut bulunuyor.

İnaş Yapı Venara Güneşli'de kişiye özel ödeme planları!

Yüzde 1 KDV avantajı ile satışa çıkarılan Venara Güneşli projesinde kişiye özel ödeme planları sunuluyor. Venara Güneşli projesinde toplam 211 adet konut bulunuyor.

Mood Göksu'da 0 faiz ve kişiye özel ödeme planı!

Dinamik Life imzası ile hayata geçirilen Mood Göksu projesinde 0 faizle kişiye özel ödeme imkanı sunuluyor. Başkent Ankara'da inşa edilen Mood Göksu projesinde 1.100 konuta yer veriliyor.

Velux Ankara'da teslimler başladı! Kişiye özel ödeme seçeneklerini kaçırmayın! 

Velux Ankara projesi Ankara'da yükseliyor. Projede yer alan konutların teslimleri başladı. Kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu projede 1.000 konut yer alıyor. Peki Velux Ankara'da konut fiyatları ne kadar? 

VillaBlu İstanbul'da kişiye özel ödeme planı! Aralık'ta teslim!

Mutlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen VillaBlu İstanbul'da kişiye özel ödeme planı sunuluyor. Projede yer alan villaların teslimlerinin 2023 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Nivak Florya'da kişiye özel ödeme planı! Aralık 2024'te teslim!

Nivak Group tarafından hayata geçirilen Nivak Florya'da kişiye özel ödeme planı sunuluyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2024 yılının Aralık ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Nefes Koru Göktürk satışta! Kişiye özel indirim ve ödeme planı fırsatıyla!

Nefes Koru Göktürk projesinde konut satışları başladı. Kişiye özel indirim ve ödeme planlarının sunulduğu projede fiyatlar 13 milyon liradan başlıyor. İşte Nefes Koru Göktürk projesi ile ilgili merak edilenler...

Eston Şehir Koru’da kişiye özel ödeme seçenekleriyle villa fırsatı!

Değeri her geçen gün artmaya devam eden Bahçeşehir’in en beğenilen projeleri arasında yer alan Eston Şehir Koru’da kişiye özel ödeme seçenekleriyle villa fırsatı sunuluyor...

Alya Teras'ta kişiye özel ödeme fırsatı!

Akkuş Gayrimenkul'ün Lübnanlı ortağı El Khatip Group ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul imzası taşıyan Alya Teras, yatırımcı dostu ödeme seçenekleri ile konut sahibi yapıyor.

Kartepe’de 'kişiye özel rant' iddiaları gündemde!

Kartepe’de kişiye özel kıyak ve rant iddiaları gündeme geldi. Kartepe Arslanbey Mahallesi Muhtarı Sedat Topal, İstanbullu Recep Çiftçi adlı bir yatırımcıya inanılmaz bir rant sağlandığını söylüyor.

Tuzla Gelecek Relax'ta kişiye özel ödeme imkanı!

Gelecek Yapı imzası tarafından hayata geçirilecek Gelecek Relax projesinde cazip ödeme avatajları sunuluyor. Projeden 1+1 ev almak isteyenlere 120 aya kadar 0,98 bankasız firma bünyesinde taksitlendirme fırsatı sunuluyor.

Elite Concept’te bayrama özel indirim!

Hemen teslim edilen Elite Concept projesinde yüzde 10 indirim, 36 ay sıfır faiz, kişiye özel ödeme planı ve “Enflasyona Endeksli Konut Kredisi" kampanyası uygulanıyor...

Caresse The Residences Bodrum ile Bodrum'u kişiye özel yaşayın!

Marriott grubunun The Luxury Collection markası ve Büyükhanlı Kardeşler grubunun inşaat kalitesiyle buluşan Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum Residences ile Bodrum’u kişiye özel yaşama imkanı sunuyor.

kişiye özel ödeme planı sunan konut projeleri Haberi

kişiye özel ödeme planı sunan konut projeleri

Globalleşen ekonomiler ve artan yoğun rekabet piyasa şartlarını da değiştirdi. Piyasanın egemenliği artık üretici firmalardan tüketiciye geçti. Yıllar önce piyasa koşullarını üretici firmalar belirlerken bugün tüketiciler belirliyor. Bu gelişmelerden tabii ki inşaat sektörü de nasibini aldı. 


İstanbul'un farklı semtlerinde çok sayıda konut projesi üretiliyor. Bu yoğun rekabet ortamında firmalar farklılık yaratarak öne çıkmaya çalışıyorlar. Yaptıkları ürünün kaliteli ve uygun fiyatlı olması da yetmiyor ödeme seçeneklerinde sundukları kolaylıklarla da müşterilerinin dikkatini çekmeye çalışıyorlar. Bunlardan en kuşkusuz "kişiye özel ödeme seçenekleri". Bu sistemle müşterinin bütçesine uygun, zorlanmadan ödeyebileceği bir plan yapılıyor. Bu da hem firmanın hem de müşterinin işine geliyor. Şimdi gelin bu projeleri daha yakından inceleyelim. İşte kişiye özel ödeme planı sunan o konut projeleri...