18 / 04 / 2024

Kıyıkent teslim tarihi

Kıyıkent teslim tarihi

1 yılda teslim edileceği söylenen ancak inşaatı tamamlanmasına rağmen bir türlü teslim edilmeyen Seyhan Kıyıkent TOKİ konutları 1 Aralık 2014 Pazartesi itibariyle hak sahiplerine teslim edilecek.

Hükümetten son dakika açıklaması: Sene sonuna kadar 41 bin konut ile 5 bin köy evi teslim edilecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, sene sonuna kadar 41 bin konut ile 5 bin köy evi teslim edileceğini söyledi.

Elazığ Köy Konutları teslim ediliyor!

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen depremden sonra birçok köy evi zarar görmüş ve yıkılmıştı. Depremde yıkılan evlerin yerine yenileri inşaa edildi. Yapımı tamamlanan konutların anahtarları hak sahiplerine teslim edildi.

TOKİ Çankırı İnançköy'de teslim dönemi sona eriyor!

TOKİ Çankırı Merkez İnançköy projesi kapsamındaki konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Ağaoğlu Çekmeköy Park teslim tarihi!

Çekmeköy Park Evleri 3 milyar dolar yatırım bedeliyle Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirildi. Ağaoğlu Çekmeköy Park teslim tarihi ne zaman?

Toya Kent Mecidiyeköy teslim tarihi!

Toya Yapı imzası taşıyan Kent Mecidiyeköy projesi İstanbul Avrupa Yakası Mecidiyeköy'de inşa ediliyor. İşte Toya Kent Mecidiyeköy teslim tarihi...

5. Levent Alibeyköy Projesi teslim tarihi!

1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunulan 5. Levent projesinde fiyatlar 687 bin TL'den başlıyor. 5. Levent Alibeyköy Projesi teslim tarihi ne zaman?

Yakacık Royal Garden teslim tarihi!

Yakacık Royal Garden teslim tarihi Şubat 2019 yılı olarak belirtiliyor. Royal Garden Yakacık'ta 200 konut olacak...

Büyükçekmece Avenue İstanbul teslim tarihi!

Büyükçekmece Avenue İstanbul teslim tarihi 2019 yılı olarak belirtiliyor. Avenue İstanbul projesinde 436 konut olacak...

Gül İnşaat Büyükçekmece teslim tarihi!

Toplam 776 konut ve 160 ticari birimden meydana gelen Gül İnşaat Büyükçekmece projesi 30 bin 660 metrekare alanda inşa ediliyor. Gül İnşaat Büyükçekmece teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Mina Towers Kadıköy teslim tarihi!

Toplam 1.500 konut ve 95 ticari üniteden oluşan Mina Towers Kadıköy teslim tarihi Aralık 2018 olarak belirtiliyor. Projede konut fiyatları 520 bin TL'den başlıyor.

Bursa Aksu Köyü’ndeki tarihi okul yenileniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nce ‘Osmanlı son dönemi ve Cumhuriyet yıllarında Bursa’nın en merkezi konumlarından biri olan’ Aksu Köyü’nün tarihi okul binasında sürdürülen restorasyon çalışmaları tamamlanıyor.

Uplife Kadıköy teslim tarihi!

Toplam 650 konut ve 25 dükkan meydana gelen Uplife Kadıköy projesi İstanbul Kadıköy-Fikirtepe bölgesinde kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. İşte Uplife Kadıköy teslim tarihi...

Kadıköy’deki kurumlardan Taşyapı’nın başlattığı icra işlemine tepki!

Kadıköy Kent Konseyi’nin çağrısıyla bir araya gelen 83 kurum yaptıkları basın açıklamasıyla, Taşyapı’nın Kadıköy Belediyesi’ne ait camilere, parklara ve kültür merkezlerine el konulması için başlattığı icra işlemine tepki gösterdi

Kıyıkent teslim tarihi Haberi

Kıyıkent teslim tarihi

Önceki dönemden sözleşmesi yapılan Seyhan Kıyıkent TOKİ Konutlarının geçtiğimiz yıl Ekim ayında teslim edilmesi gerekirken teslim edilmemişti. Bunun üzerine konutların hak sahiplerine teslim edilmesi için harekete geçen Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, istediği sonucu aldı. TOKİ yetkilileri yaptıkları açıklama ile konutları önümüzdeki hafta başından itibaren teslim edileceğini bildirdi.

 

Toplu Konut İdaresinin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada: "Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Toplu Konut idaresi Başkanlığı tarafından Adana Seyhan Barış Mahallesi I. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa ettirilmiş bulunan konutların teslim işlemlerine 01 Aralık 2014 tarihinden itibaren başlanacaktır. " ifadelerine yer verildi. 


RESMİ AÇIKLAMA YAPILDI


Konutlarını teslim alacak hak sahiplerinin yapması gerekenler hakkında bilgiler verilen açıklamada: "Bu çerçevede: Konut teslimleri, İdaremiz tarafından hazırlanan ve ilan edilen 'Konut Teslim Programı' çerçevesinde Projenin müşavir firması olan...