29 / 03 / 2024

Kıymet Mermer Madencilik adres

Kıymet Mermer Madencilik adres

Kıymet Mermer Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Rudi Erol Berberoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Koper Can Berberoğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 22 Temmuz'da kuruldu.

Köksal Granit Mermer Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köksal Granit Mermer Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Ali Köksal ve Ramazan Miraç Köksal ortaklığında kuruldu.

Merkez Bankası, deprem bölgesine yönelik desteklerin süresini uzattığını açıkladı...

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin olumsuz etkilerinin düşürülmesi amacı ile deprem bölgesine kullandırılan kredilerin menkul kıymet tesis uygulamasından muafiyetine yönelik hususların Haziran 2024'e kadar devam edeceğini

SEC Başkanı resmen açıkladı! ‘Bitcoin, menkul kıymet değil!’

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Başkanı Gary Gensler, Bitcoin'in "menkul kıymet" olmadığını tekrarladı. Kripto para birimini "emtia" olarak tanımlamaktan kaçındı.

Doları olanlara kötü haber! Merkez Bankası kararı ile resmen değişti! 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 28 Ağustos tarihinde uygulama talimatı gönderilen, döviz dönüşümlü KKM hesaplarına uygulanan TL payına göre indirimli kıymet tesis uygulamasına son veren uygulama devreye girdi.

Merkez Bankası’ndan KKM'yi dolardan liraya dönüştürme harekatı!

TCMB bankaların menkul kıymet tesisi uygulamasında değişiklik yaparak, vadesi gelen kur korumalı mevduat hesaplarının ‘TL mevduata’ dönüştürülmesini hedef olarak belirledi.

Kiralık konut piyasasındaki sorunlar nasıl çözülür? Konut kiralarına dayalı menkul kıymet ihracı önerisi! 

Kiralık konut piyasasındaki sorunlar sık sık gündem oluyor. Peki kiralık konutta sorunlar nasıl çözülür? Konut kiralarına dayalı menkul kıymet ihracı nedir? İşte ayrıntılar...

TCMB'den yeni düzenleme: Menkul Kıymet Tesisi Uygulama Talimatı'nda değişiklik yapıldı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'ndan yeni düzenleme haberi geldi. Buna göre Merkez Bankası (TCMB) bankaların ek zorunlu karşılık tutmasını gerektiren bilanço TL payını yüzde 60 seviyesinden yüzde 57'ye indirdi. İşte ayrıntılar...

Merkez’in sadeleştirme kararları ile kredi mekanizması normalleşme sürecine girecek!

Merkez Bankası’nın sadeleştirme politikası kapsamında; menkul kıymet tesis oranlarını düşürmesi piyasalar tarafından olumlu karşılandı. Böylece bankalarla reel kesim arasındaki kredi mekanizmasının tekrar sağlıklı bir zemine kavuşması bekleniyor.

15 bin liraya hangi ilçede kaç metrekare konut kiralanabiliyor? Son zamanların gözde şehri için tek tek açıklandı! 

Endeksa, ‘Kent Kıymet Raporu’ serisi ile bu defa Antalya'yı mercek altına aldı. Raporda, kiralık ile satılık konut fiyatlarına ve 15 bin liraya hangi ilçede kaç metrekare konut kiralanabileceğine yer verildi. İşte o rakamlar...

Yabancı yatırımcıdan bir senenin en sert hisse satışı

TCMB aracılığı ile yayımlanan haftalık menkul kıymet istatistiklerine nazaran yabancılar 26 Mayıs haftasında 378,7 milyon dolarlık kesin hisse satışı yaptı. Bu sayı haftalık oranda son bir senenin en büyük satışı olurken sene başından bu zamana kesin hisse satışı da 1,5 milyar doları geçti.

İhtiyaç kredisi çekmek isteyenler dikkat! İhtiyaç kredisi faizi 26,5 puan arttı!

Bankacılık sektörü İhtiyaç kredi faizi TL mevduat faizindeki sert yükselişlerin etkisiyle yükseldi.  Menkul kıymet uygulamasının 10 Mart tarihinden itibaren uygulamaya alınması ile birlikte ihtiyaç kredi faizi 26.5 puan arttı.

Kredi kartı kullananlar bu habere dikkat! Talimatı Merkez Bankası verdi

Merkez Bankası, kredi kartlarında peşin avans işlemleriyle alakalı önemli bir karar verdi. Makro ihtiyati önlem uygulaması ve menkul kıymet tesisi koşulu artık geçerli olmayacak. 

Endeksa, Samsun'un en çok değerlenen ilçelerini açıkladı!

"Kent Kıymet Raporu" serisiyle şehirleri mercek altına almayı sürdüren Endeksa, son olarak Samsun'un en değerlenen ilçelerini de peş peşe açıkladı.

Kıymet Mermer Madencilik adres Haberi

Kıymet Mermer Madencilik adres

Kıymet Mermer Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Rudi Erol Berberoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Koper Can Berberoğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Temmuz'da kuruldu. 


Kıymet Mermer Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1.         Yurt içinde ve yurt dışında olmak üzere, konut, işyeri, otel, turistik tesisler ve işletmeler, hizmet binaları, sanayi tesisleri, yol, okul, fabrika, enerji istasyonları, teknik hidrolik santral, baraj, liman, silo, havaalanı, köprü, kanalizasyon ile diğer inşaatları yapmak, müteahhitlik hizmetlerinde bulunmak. Bu inşaatlar için açılan bütün resmi, özel, uluslararası, askeri ihalelere katılmak. 2.         Yukarıda sayılan inşaat ve mühendislik işlerinin gerçekleşmesi için gerekli her türlü etüd, mühendislik, mimarlık, müteahhitlik hizmetleri yapmak; inşaat, tesisat,...