26 / 04 / 2024

kızılar karabük arsa ihalesi

kızılar karabük arsa ihalesi

Türkiye Kızılay Derneği Genel Müdürlüğü, Karabük'te kat karşılığı inşaat yaptırmak, Ankara'da ise bina, yıkım, söküm ve nakil işleri için ihaleye çıktı.

1942 yılında Emlak Bankası Küçük Çamlıca'da büyük arsa satıyormuş!

1942 yılında Emlak ve Eytan Bankası ''Bulunmaz büyük fırsat'' başlığı altında Küçük Çamlıca'da açık artma ve peşin fiyatla büyük arsa satış ilanı vermiş.

9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! O iki il için tarih verildi!

Niğde Ulukışla ve Kütahya Emet'te 34 adet arsa 9 bin 812 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte ayrıntılar...

İmarda yeni dönem resmen başlıyor: Artık arsa bazlı değil ada bazlı dönüşüm yapılacak!

AK Parti’nin belirlemiş olduğu 5 yıllık yerel yönetim vizyonunda imar planı değişikliklerinde yeni bir dönemin de kapısı aralanıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre artık arsa bazlı değil ada bazlı dönüşüm yapılacak.

Milli Emlak'tan İzmir ve 2 ilde daha satılık arsa ve arazi! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü İzmir, Uşak ve Kırklareli'de yer alan 3 adet arsa ve araziyi satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihaleleri 6 Şubat'ta yapılacak.

Yatırımcılar için arsa alım satım kılavuzu! Arsa alıp satarken nelere dikkat edilmeli?

Yatırımcılar, arsa alıp satarken nelere dikkat edilmesi gerektiğini araştırıyor. Satılık arsaların püf noktaları, yatırımın getirisini maksimize etmek ve riskleri minimize etmek adına büyük önem taşıyor. İşte arsa alıp satarken dikkat edilmesi gerekenler...

İl Özel İdaresi'nden satılık arsa ve arazi!

Kastamonu İl Özel İdaresi'ne ait arsa ve arazi satışa çıkarıldı. Söz konusu gayrimenkullerin satış ihalesi 12 Aralık 2023 tarihinde saat 11.00'de yapılacak.

Kağıthane Belediyesi'nden satılık arsa!

İstanbul İli Kâğıthane Belediye Başkanlığı, Kağıthane Gürsel Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 12 Aralık'ta yapılacak.

Kıvanç Tatlıtuğ, İzmir Dikili'de 14 dönümlük arsa aldı!

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, oğlu Kurt Efe'nin geleceği için yeni bir gayrimenkul yatırımı yaptı. Kıvanç Tatlıtuğ, şimdi de İzmir Dikili'de 14 dönümlük arsa aldı. İşte detaylar...

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

Yeni Evim Kampanyası'nda değişiklik! Artık arsa sahipleri de konutlarını satabilecek! Şimdi bakın!

16 Ocak 2023 tarihinde hayata geçirilen Yeni Evim Kampanyası'nda önemli bir değişikliğe gidildi. Artık arsa sahipleri de konutlarını satabilecek! Şimdi bakın!

EPP'den Yalova Çiftlikköy'de satılık arsa! 

Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Tic. A.Ş., Yalova Çiftlikköy Kılıç Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı işi'nin ihalesini 7 Şubat 2023 Salı günü saat 14:30'da gerçekleştirecek. İşte ayrıntılar...

Konya Kulu'da 69 bin TL'ye satılık arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili, Kulu ilçesi, Arşıncı Köyü'ndeki  arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 11 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden satılık arsa fırsatı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sakarya Erenler ilçesinde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte yatırımcıların radarına giren o ihale ilanı...

kızılar karabük arsa ihalesi Haberi

kızılar karabük arsa ihalesi

Genel Müdürlük Çankaya 3. bölge bucağı İçel Sokak numara 27'de bulunan ve tapunun 5 parselinde kayıtlı 377 metre kare arsa üzerindeki, kargir apartmanın yıkım, söküm ve nakliye işlerini yaptıracak.

Söz konusu yerde bulunan taşınmazın yıkımı, patlayıcı madde kullanılmadan gerçekleştirilecek. İhaleye katılmak isteyenler şartnameyi Ankara'da Kızılay Genel Müdürlüğü Yapı ve Teknik Hizmetler Servisinden bedeli mukabili temin edebilecekler.

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları ise 7 Kasım 2007 tarihinde saat 12.00'ye kadar Kızılay Genel Müdürlüğü Haberleşme ve Arşiv Servisine verilecek.

-KARABÜK'TE KAT KARŞILIĞI İNŞAATI-

Öte yandan Türkiye Kızılay Derneği Genel Müdürlüğü Karabük'ün Safranbolu ilçesi Emek Mahallesin kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Safranbolu ilçesi Emek Mahallesi Binlik-Elfirek mevki 2 parselde kayıtlı ve mülkiyeti Kızılay Derneği Genel Müdürlüğüne ait 498 metke...