25 / 04 / 2024

kızılayın etilerdeki arsa ihalesi

kızılayın etilerdeki arsa ihalesi

Türkiye Kızılay Derneği Genel Müdürlüğü İstanbul'da bulunan arsası üzerinde, yap-işlet-devlet usulü ile inşaat yaptırmak üzere ihale açtı.

Kızılay'dan Mart 2024 fırsatı geldi! Hem KPSS hem de mülakatsız personel alıyor! İşte adım adım başvuru detayları

İş arayanların en çok çalışmak istediği kurumlar arasında yer alan Kızılay tam 9 farklı kadroda personel alımı yapacağını açıkladı. Peki Kızılay'ın iş ilanı için nasıl başvuru yapılır? İşte adım adım Kızılay iş başvurusu detayları

Burs almak isteyenlere müjde! Kızılay’dan ön lisans ve lisans burs atağı geldi! Kızılay burs ücreti ne kadar?

Kızılay, ülke çapında milyonlarca öğrencinin eğitim hayatına destek olmak için her yıl gerçekleştirdiği Kızılay Burs Programı ile öne çıkıyor. İnsani yardım, afet, toplum sağlığı gibi önemli faaliyet alanlarının yanında eğitimde de büyük bir rol üstlenen Kızılay, öğrencilere umut ışığı oluyor.

Ankara'nın göbeğindeki Kızılay AVM iflas etti! Dükkanlar tek tek boşaltılıyor!

Yap-İşlet-Devret modeliyle, 25 seneliğine işletilmesi için Karsaklar Gayrimenkul’e verilen Ankara Kızılay Alışveriş Merkezi iflas etti. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, yönetimi devralan mülk sahibi Türk Kızılayı, ihtarname çekerek dükkanların boşaltılmasını istedi.

Kızılay en az lise mezunu personel alıyor! Kadrolar tek tek açıklandı! Başvuruları sakın kaçırmayın

Kızılay personel alımı yapacağını duyurdu.18 farklı iş ilanı yayımlayan Kızılay en az lise mezunu personel alıyor. Kadrolar tek tek açıklandı! Başvuruları sakın kaçırmayın. 

Kızılay iş ilanını duyurdu! Lise mezunu ve KPSS puanı olmayanlar hemen başvursun!

Kızılay yeni personel ilanını yayımladı. En az lise mezunu KPSS’siz personel alınacak. İşte Kızılay kontenjan dağılımı ve başvuru şartları!

Kızılay son dakika kararıyla yeni personel alacağını duyurdu! KPSS şartı yok!

Kızılay peş peşe personel almaya devam ediyor. Yeni bir personel alım ilanı yayımlayan Kızılay, Afet İzleme ve Değerlendirme Uzmanı alacağını duyurdu.

Kızılay duyurdu! KPSS şartsız memur alımı yapılacak! Başvurular bugün başladı! Elinizi çabuk tutun!

Kızılay tarafından yeni ilan yayımlandı. Kızılay tarafından, KPSS şartı olmaksızın Afet İzleme ve Değerlendirme Uzmanı alımı yapılacak. Başvurular bugün başladı. İşte ayrıntılar...

Kızılay’dan son dakika KPSS şartsız personel alımı! Elinizi çabuk tutun!

Kızılay’ın yayımladığı yeni ilana göre, bünyesinde istihdam etmek amacıyla 3 farklı alanda personel alımı yapılacak. KPSS şartının aranmadığı bu alımlar kapsamında adaylarda bazı genel ve özel şartların arandığı öğrenildi. Peki, Kızılay’a başvurular nasıl ve ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

Kızılay Başkanı Kerem Kınık istifa etti! Bakın arkasında yatan sebep ne?

Kızılay Başkanı Kerem Kınık, son dönemde tartışmalara neden olan kan ve çadır satışı konularında gelen eleştirilerin ardından 14 Mayıs seçimlerine sadece iki gün kala istifasını açıkladı.

Kızılay KPSS şartsız personel alıyor! 2023 Kızılay personel alımı ne zaman? Hangi kadrolara alım yapılacak? 

Kızılay'ın işçi alımları binlerce vatandaş tarafından sık sık araştırılıyor. Peki 2023 Kızılay personel alımı ne zaman? Hangi kadrolara alım yapılacak? 

Kızılay'dan açıklama geldi! "İşlem parası alıyoruz, kan satmıyoruz"

Türkiye'nin en büyük yardım kuruluşlarından Kızılay, geçtiğimiz günlerde kan satışı bedelinde yapılan zam nedeniyle eleştirilere maruz kaldı. Bazı haber kaynaklarında Kızılay'ın kan satış bedeli olarak 980 TL aldığı iddiaları yer almıştı. Ancak Kızılay, yaptığı açıklamada, kanın kendileri için değil

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı yarın açılıyor! AKM-Gar-Kızılay Metrosu'nda hangi duraklar var? 

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı yarın resmen devreye alınıyor. Peki AKM-Gar-Kızılay Metrosu'nda hangi duraklar var? Metro ile hangi noktalara aktarma yapılabilecek? 

Kızılay 12 ilde personel alımı yapacak! Bakın hangi kadrolarda alım olacak!

Kızılay 12 il için personel alımı yapacağını resmi kaynaklarda da açıkladı. Bu alım ise Kızılay bünyesinde çalışmak isteyenleri oldukça heyecanlandırdı. Siz de bu alanda çalışmak istiyorsanız başvuru yapmanız gerekmektedir.

kızılayın etilerdeki arsa ihalesi Haberi

kızılayın etilerdeki arsa ihalesi


İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Etiler Semti, Rumelihisarı Mahallesinde bulunan, mülkiyeti Kızılay Derneği Genel Müdürlüğüne ait, 55 parselinde kayıtlı 2 bin 453 metrekare yüzölçümlü arsanın üzerinde bulunan tam hisseli taşınmaz yıkılarak, yerine gelir getirici yapının inşa edilmesi, işletilmesi ve tekrar Kızılay Derneğine devredilmesi gerçekleştirilecek.


İhaleye katılmak isteyenler şartnameyi Ankara'da Kızılay Genel Müdürlüğü Yapı ve Teknik Hizmetler Bölümünden görebilecekleri gibi aynı yerden bedeli karşılığı satın alabilecekler.


Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları ise 8 Nisan 2008 tarihinde saat 12.00'ye kadar Ankara'da Kızılay Genel Müdürlüğü, Haberleşme ve Arşiv bölümüne verilecek.


Buna göre verilen teklifler, daha sonra yetkili komisyonlarca incelenip değerlendirildikten sonra isteklilere yeterlilik alıp alamadıkları, ihale tarihi ve saati yazı ile...