28 / 03 / 2024

Kızılcahamam Soğuksu Parkında diyanet eğitim merkezi

Kızılcahamam Soğuksu Parkında diyanet eğitim merkezi

Ankara Kızılcahamam'da yer alan Soğuksu Milli Parkı’nda Diyanet İşleri Başkanlığı’nın kullanımına yapılacak tesis meclis gündemine taşındı..

Kardeşler arasında miras paylaşımı! Kız ve erkek çocuklar arasında miras nasıl paylaştırılır? 

Miras anlaşmazlıklarında yapılacak olan kurallar kardeşler arasında nasıl paylaşılacağı merak edilen konular arasında. Buna göre, kız ve erkek çocuklar arasında miras payı farkı var mıdır? Nasıl paylaşım olur? İşte haberlerin ayrıntıları...

Kızılcahamam Belediyesi başkentte arsa satacak! 

Ankara İli Kızılcahamam Belediye Başkanlığı, Ankara Kızılcahamam'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Kızılcahamam Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık gayrimenkuller!

Ankara İli Kızılcahamam Belediye Başkanlığı, İsmetpaşa Mahallesindeki gayrimenkulleri 10 yıllığına kiraya verecek.

Kızılcahamam Belediyesinden büyük fırsat! Ankara'da 6 taksitle tam 20 arsa satacak!

Ankara İli Kızılcahamam Belediye Başkanlığı, Ankara'da yer alan 20 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar için 6 taksit imkanı sağlanıyor.

Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Görevi nedir? Başarıları nedir?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Genel Sekreter Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Kaç yaşında? Burak Çağlan Kızılhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Çağlan Kızılhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Burak Çağlan Kızılhan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Kızılay'dan kiralık ofis

Kızılay 2015 yılında kaynak geliştirmek amacıyla hayata geçirilen Bursa'daki Kızılay Plaza'daki ofislerinden birini açık artırma ile kiralayacak.

Yüksek maaşla çalışmak isteyenler buraya! Kızılay’dan dev personel alımı! KPSS’siz personel olun! İşte detaylar!

Kızılay 2023 yılında personel alımı yapmaya devam ediyor. Kızılay, en az lise mezunu adaylar alıyor. İşte detaylar!

12 soruda TOKİ Ankara Kızılcahamam 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Kızılcahamam ucuz konut projesinde kaç konut var?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Kızılcahamam'da da yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Kızılcahamam projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 12 soruda TOKİ Ankara Kızılcahamam 2022 ucuz konut projesi...

Ankara Kızılcahamam'da arsa fırsatı! Fiyatını duyan inanamıyor!

Satışa çıkardığı arsalarla dikkat çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Kızılcahamam ilçesi, Berçinçatak Köyü'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Ankara Kızılcahamam'daki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Önceki gün Atatürk Kültür Merkezi'nde açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara Kızılcahamam'da yangın nedeniyle hasar gören dükkanlar için Ramazan Bayramı sonrasında ihale yapılacağını dile getirdi. 

Kızılcahamam Kasaplar Çarşısı yıkılıyor!

Başkent Ankara Kızılcahamam'da, yangın sebebiyle büyük hasar gören Kasaplar Çarşısı yıkılıyor.

Ankara Kızılcahamam'da inşa edilen iş yerleri 3 ay içerisinde tamamlanacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kızılcahamam'da çıkan yangın nedeniyle hasar gören iş yerlerinin yeniden inşa edileceğini ve yeni iş yerlerin 3 ay içerisinde temsil edileceğinim dile getirdi. 

Kızılcahamam'da yanan iş yerleri için kira yardımı müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kızılcahamam'da yanan iş yerleri için kira yardımı müjdesi verdi...

Kızılcahamam Soğuksu Parkında diyanet eğitim merkezi Haberi

Kızılcahamam Soğuksu Parkında diyanet eğitim merkezi

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, Kızılcahamam Soğuksu Milli Parkı içerisine inşa edilecek olan Diyanet Eğitim Merkezi'ne ilişkin soru önergesi hazırladı. 

Sorularının Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmansını talep eden Emir "Ankara’ya 80 kilometre uzaklıkta bulunan, günübirlik piknikçilerin uğrak yeri ve Ankara’nın oksijen deposu olarak bilinen Soğuksu Milli Parkı, 1959 yılında açılmış ve koruma altına alınmıştır. Kızılcahamam ilçe sınırlarındaki tabiat harikası Soğuksu Milli Parkı’nda ne yazık ki ciddi bir yapılaşma planlanmaktadır. Burada Diyanet işleri Başkanlığı’nın kullanımında, 5 yıldızlı lüks termal otel niteliğinde bir tesis yapılacağı; 10 bin 758 metrekare arazi üzerindeki bu tesise, ‘Diyanet Eğitim Merkezi’ adı verileceği belirtilmektedir." dedi.

"Diyanet İşleri Başkanlığının ilgili projesine göre tesiste; 1200 metrekarelik restoran, 250 kişilik konferans salonu yer alacaktır. 8 katlı olması planlanan tesisin, 220 yataklı...