20 / 04 / 2024

Kıztaşı Caddesi

Kıztaşı Caddesi

Talian Seyahat ve Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih İstanbul Şubesi, Hüseyin Yıldırım Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 19 Ekim'de Fatih, Ali Kuşçu Mahallesi, Kıztaşı Caddesi'nde açıldı.

Süleymanpaşa'daki sıra dükkanlar yıkılıyor!

Süleymanpaşa Belediyesi, kent estetiğine zarar veren ve halk için tehlikeye neden olan bir sorunu daha çözüyor. Hükümet Caddesi üzerinde bulunan ve yıllar boyunca mezbelelik halde bulunan dükkânları yıkıyor.

Ata GYO Gebze'deki gayrimenkulünü 9.7 milyon TL'ye sattı!

Ata GYO, Gebze’nin yaya trafiğinin yoğun olduğu Hükümet Caddesi üzerinde, Hükümet Konağı karşısında yer alan gayrimenkulünü 9.7 milyon TL'ye sattı...

Alanya'nın cazibesi kent meydanıyla artacak!

Hükümet Caddesi esnafları ile kahvaltıda bir araya gelen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kent meydanı projesi hakkında açıklamalar yaptı. Başkan Yücel, kent meydanı projesinin Alanya’ya değer katacağını söyledi.

Tuzla Belediyesi'nden 50.2 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Tuzla Belediyesi, Orhanlı Mahallesi Aşık Veysel Caddesi'ndeki 5 arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 10 Nisan'da yapılacak..

Bursa Kükürtlü'de dönüşüm başlıyor!

Bursa Kükürtlü Caddesi'ni yeniden çekim merkezine dönüştürecek Kentsel Dönüşüm Proje'si için çalışmalar tüm hızıyla başladı.

Kükürtlü modern görünüme kavuşuyor!

Cazibesini yitirmeye başlayan Kükürtlü Caddesi yeniden düzenleniyor. Yeni görünüme kavuşacak Kükürtlü için çalışmalar başladı.

Alanya Kestel'in yol hayali gerçek oldu!

Alanya Belediyesi Kestel Mahallesi’nin en önemli ulaşım arteri olan İsa Küçülmez Caddesi’nde 30 metrelik yolda parke ve kaldırım çalışmasını tamamladı.

Avcılar'daki 5 katlı iki boş bina kabus oldu!

Avcılar'da kentsel dönüşüm projesi kapsamında Denizköşkler Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Caddesi üzerinde bulunan ve 3 ay önce bir kısmı yıkıldıktan sonra bırakılan 5 katlı iki boş bina mahalle sakinlerinin korkulu rüyası haline geldi.

Pendik Batı Mahallesi'nde 2. kez riskli alan kararı!

PENDİK Batı Mahallesi’nin Sabri Taşkın Caddesi’nin batısında kalan 54 hektarlık alan 13 Ağustos 2013 tarihinde Bakanlar Kurulu Kararı ile riskli alan ilan edilmişti. Pendik Batı Mahallesi'nde 2. defa riskli alan kararı Danıştay'a taşındı.

Manisa Aşık Veysel Caddesi dönüşüyor!

Şehrin hemen hemen her noktasında bir çalışma yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı’nın Aşık Veysel Caddesi’nde kilit parke taşı ve iki taraflı kaldırım döşemesine başladı

Gebze'de üst yapı düzenleme çalışmaları başladı!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, fen işleri tarafından Gaziler Mahallesi Şehit Fahri Kır Caddesi üzerinde başlatılan ve trafik akışını rahatlatacak üst yapı düzenleme çalışmalarını yerinde denetledi

Ordu Ünye Hükümet Caddesi yenilendi!

Ünye'nin en işlek caddelerinden biri olan Hükümet Caddesi, Ordu Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışma ile modern bir görünüme kavuştu.

Gölcük Preveze Caddesi prestij kazandı!

Gölcük Belediyesi Fen İşleri, Elektrik İşleri ve Park Bahçeler ekiplerinin yürüttüğü yoğun çalışmalar ile Preveze caddesi yeniden inşa edilerek prestij sokak olma özelliğine kavuştu.

Kıztaşı Caddesi Haberi

Kıztaşı Caddesi

Talian Seyahat ve Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih İstanbul Şubesi, Hüseyin Yıldırım Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 19 Ekim'de Fatih, Ali Kuşçu Mahallesi, Kıztaşı Caddesi'nde açıldı.


Talian Seyahat ve Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih İstanbul Şubesi adres: Fatih, Ali Kuşçu Mahallesi, Kıztaşı Caddesi,...