24 / 04 / 2024

Süleymanpaşa'daki sıra dükkanlar yıkılıyor!

Süleymanpaşa'daki sıra dükkanlar yıkılıyor!

Süleymanpaşa Belediyesi, kent estetiğine zarar veren ve halk için tehlikeye neden olan bir sorunu daha çözüyor. Hükümet Caddesi üzerinde bulunan ve yıllar boyunca mezbelelik halde bulunan dükkânları yıkıyor.



Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından kent estetiğini bozan ve halk için tehlikeye neden olan bir sorunu daha çözüyor. Hükümet Caddesi üzerinde, Cumhuriyet İlkokulu karşısında yer alan ve yıllar boyunca mezbelelik halde duran sıra dükkânlar yıkılıyor.

YIKIM ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE BAŞLAYACAK

Süleymanpaşa Belediyesi'nde yer alan habere göre; uzun zamandır başıboş bırakılan dükkânlar, hem caddeyi kullanan vatandaşlar için tehlikeye neden olan hem de metruk durumda şehir merkezine yakışmayan bir görüntüye yol açtı. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, bu alanla ilgili çalışmalara başlandığını müjdeledi. Dükkânların yıkılması için önümüzdeki çalışmalara başlanacak.

YÜKSEL: “HÜKÜMET CADDESİ DAHA GÜZEL BİR GÖRÜNÜME KAVUŞACAK”

Belediye Meclis Üyesi Muhammet Karaman ve Fen İşleri Müdürü Kenan Taşkın ile söz konusu alanda incelemelerde bulunan Başkan Yüksel, konu hakkında şu açıklamalarda bulundu: “Hükümet caddemiz üzerinde, Cumhuriyet İlkokulu karşısında yer alan, görünümüyle adeta mezbeleliği andıran, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini riske atan boş işyerlerinin yıkım çalışmalarına önümüzdeki günlerde başlayacağız. Yıkım çalışmalarını tamamladığımızda, Hükümet Cadde’miz inşallah daha güzel bir görünüme kavuşacak.” 


Geri Dön