20 / 04 / 2024

Süleymanpaşa yıkım

Süleymanpaşa yıkım

Süleymanpaşa Belediyesi, kent estetiğine zarar veren ve halk için tehlikeye neden olan bir sorunu daha çözüyor. Hükümet Caddesi üzerinde bulunan ve yıllar boyunca mezbelelik halde bulunan dükkânları yıkıyor.

Tekirdağ Süleymanpaşa'da kaçak yapıya izin yok!

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçe Belediyesi, İmar Kanunu'na aykırı bina, konteynır, baraka gibi yapıların mühürlenmesi ve yıkımlarına devam ediyor.

Deprem bölgesinde hafif yapı çağrısı: Hafif yapıların kullanılması yıkımı azaltıyor!

Altınbaş Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Başkanı Doç. Dr. Sepanta Naimi, deprem bölgesinde konutların tamamlanmasının normale dönüş için önemini vurguladı ve hafif yapıların yıkımı azalttığının altını çizdi. İşte o açıklama...

Diyarbakır'da ağır hasarlı beş bin 459 binada son dakika gelişmesi! Yarısından fazlası yıkıldı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Diyarbakır'da 5 bin 459 ağır hasarlı bina ile ilgili yıkım çalışmaları devam ediyor. Son dakika gelişmesine göre Diyarbakır'da depremlerden etkilenen binaların yarısından fazlası yıkıldı.

Hatay ve Adıyaman'da ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Hatay ve Adıyaman'da ağır hasarlı konutların yıkımı devam ediyor.

Hatay'da ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta yaşanan depremlerden etkilenen Hatay'da, ağır hasarlı binaların yıkım çalışmaları sürüyor.

Hollanda'ya depreme dayanıklı konut inşa etmeyi öğreten Türkiye'de yıkım neden fazla? 

Uzun süredir doğalgaz aramaları sebebiyle ülkenin kuzeyinde sürekli deprem meydana gelen Hollanda, dayanıklı yapı sorununu Türkiye’den çağrılan uzmanlar sayesinde çözüme kavuşturmuş. Peki Hollanda’ya depreme dayanıklı konut inşa etmeyi öğreten Türkiye'nin bu kadar fazla yıkım yaşamasının sebebi ne?

Ankara Açelya Apartmanı çevresinde 7 binanın yıkımı tamamlandı!

Ankara'da inşaat çalışması sırasında temeli kayan Açelya Apartmanı etrafındaki riskli yapıların yıkım işlemleri tüm hızıyla devam ediyor. Bölgedeki 7 binanın daha yıkımı tamamlandı.

Açelya Apartmanı çevresindeki binaların yıkımı bayrama kadar tamamlanacak!

Geçtiğimiz haftalarda istinat duvarında çökme meydana gelen Ankara'daki Açelya Apartmanı'nın çevresinde yer alan 11 apartman için yıkım kararı alınmıştı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Gürgen yıkım işlemlerinin bayrama kadar biteceğini söyledi.

İnşaat kazısında temeli kayan apartmanda yıkım başladı!

Ankara'da, yanına yapılan inşaatın temel kazısı sırasında temelinde kayma yaşandığı tespit edilen 8 katlı Açelya Apartmanı ve etrafında bulunan 20 bina çökme riskine karşı tahliye edildi. Güvenlik önlemlerinin alınmasında sonra binanın yıkımına başlandı.

Karşıyaka'da yıkım sırasında çöken binayla ilgili soruşturma başlatıldı!

Karşıyaka'da deprem sonucunda ağır hasar alan 8 katı binanın kontrollü yıkımı sırasında yanında bulunan binanın çökmesiyle ilgili soruşturma başlatıldı.

İzmir'de ağır hasarlı bina yıkım sırasında yanındaki apartmanın üzerine çöktü!

İzmir'de geçen sene yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından ağır hasarlı olduğu için yıkım kararı alınan 8 katlı bina, çalışmalar esnasında yanındaki 4 katlı binanın üzerine çöktü.

Tekirdağ Süleymanpaşa Otogarı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen  Süleymanpaşa Otobüs Terminali inşaatında son aşamaya gelindi. Terminal önümüzdeki aylarda hizmete girecek. 

Tekirdağ Süleymanpaşa'da 50.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve müştemilatları!

T.C. Tekirdağ İcra Dairesi, Tekirdağ ili, Süleymanpaşa ilçesi, Zafer Mahallesi'nde yer alan fabrika ve müştemilatlarını 50 milyon 728 bin 2 TL'ye satıyor...

Kocaeli Valiliği'nden ağır hasarlı 26 bina için yıkım talimatı!

Kocaeli Valiliği, şehirdeki toplam 26 ağır hasarlı binanın yıkımı için 4 belediyeye talimat yazısı gönderdi.

Süleymanpaşa yıkım Haberi

Süleymanpaşa yıkım

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından kent estetiğini bozan ve halk için tehlikeye neden olan bir sorunu daha çözüyor. Hükümet Caddesi üzerinde, Cumhuriyet İlkokulu karşısında yer alan ve yıllar boyunca mezbelelik halde duran sıra dükkânlar yıkılıyor.

YIKIM ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE BAŞLAYACAK

Süleymanpaşa Belediyesi'nde yer alan habere göre; uzun zamandır başıboş bırakılan dükkânlar, hem caddeyi kullanan vatandaşlar için tehlikeye neden olan hem de metruk durumda şehir merkezine yakışmayan bir görüntüye yol açtı. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, bu alanla ilgili çalışmalara başlandığını müjdeledi. Dükkânların yıkılması için önümüzdeki çalışmalara başlanacak.

YÜKSEL: “HÜKÜMET CADDESİ DAHA GÜZEL BİR GÖRÜNÜME KAVUŞACAK”

Belediye Meclis Üyesi Muhammet Karaman ve Fen İşleri Müdürü Kenan Taşkın ile söz konusu alanda incelemelerde bulunan Başkan Yüksel, konu hakkında şu açıklamalarda bulundu: “Hükümet caddemiz üzerinde, Cumhuriyet İlkokulu karşısında...