25 / 04 / 2024

klima kampanyası

klima kampanyası

Profilo'da yaza özel ''oh be dedirten'' kampanya başladı. Klima fiyatlarına indirim yapıldı. Peki klima fiyatları ne kadar? İşte 5 Ağustos 2022 klima fiyatları...

ŞOK’ta A’dan Z’ye indirim! TV ünitesi 799 TL’ye, yağsız fritöz 1.459 TL’ye, inverter klima 14 bin 299 TL’ye düştü!

ŞOK, büyük ilgi gören indirim kampanyasını bugün sonlandırıyor. Buna göre TV ünitesi 799 TL’ye, yağsız fritöz 1.459 TL’ye, inverter klima 14 bin 299 TL’ye düştü. İşte 29 Ağustos Salı ŞOK fiyat listesi...

Beko’da eylül kampanyası başladı! Artırılmış gerçeklik özellikli 31825 ekolojik inverter klimada bin TL indirim!

Beko’dan eylül ayına sayılı günler kala klima kampanyası geldi. Beko, 31825 ekolojik inverter klimanın Oliz’e özel bin TL indirimle satılacağını duyurdu.

CarrefourSA'da klima kampanyası! İşte 11 Ekim 2022 fiyat listesi... 

İndirime giren kategorilere klimalar da eklendi. CarrefourSA karta özel klimaların indirimli fiyatları şöyle... 

Daikin, Klima Bakım Kampanyası başlattı!

Serin ve konforlu bir yaz geçirmek isteyen kullanıcılarını düşünen Daikin, ‘Klima Bakım Kampanyası’ başlattı. Daikin, Airfel, Auer ve Daylux markalı klima sahipleri, 31 Temmuz tarihine kadar indirimli fiyat avantajı ile klimalarını bakım yaptırabilecek.

Mitsubishi Electric Klima yaz kampanyasını 31 Ağustos’a kadar uzattı!

Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, kampanya kapsamında bulunan klimalardan satın alanlara satış bedeli üzerinden ÖTV ve KDV tutarı kadar indirim sağlayan kampanya 31 Ağustos 2015 tarihine kadar uzatıldı.

Daikin'in klima kampanyası 15 Ağustos'a kadar sürecek!

Daikin, Emura II, Tegora ve Shira modelleri ile başlattığı indirim kampanyasının süresini en son kliması Miyora’yı da ekleyerek, 15 Ağustos’a kadar uzattı.

Mitsubishi Electric klimada yaz kampanyası başlattı!

Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, satın alınan klimanın ÖTV ve KDV tutarı kadar indirim uyguladığı kampanyasının süresini 30 Temmuz'a kadar uzattı.

Mitsubishi klimada yaz kampanyası süresini uzattı!

Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, hava sıcaklıklarının artması ve gelen yoğun talep üzerine klimada yaz kampanyasının süresini uzattı. Kampanya 30 Temmuz 2015 tarihine kadar devam edecek.

Mitsubishi Electric kış kampanyası bu ay bitiyor!

Mitsubishi Electric kış kampanyası bu ay bitiyor. Mitsubishi Electric Klima Sistemleri’nin, “Eski teknoloji klima kullanacak kadar zengin değilim” diyenlere seslendiği kış kampanyası 31 Aralık’ta sona eriyor.

Mitsubishi Electric'ten cebinize dost kış kampanyası!

Geliştirdiği üstün teknolojisi ile yaşam alanlarına konforu en tasarruflu şekilde sunan Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, kış kampanyası ile “Eski teknoloji klima kullanacak kadar zengin değilim.” diyenlere sesleniyor.

Mitsubishi Electric Klima ile ucuza ısının!

Yaşam alanlarına konforu tasarruflu şekilde sunan Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, kış kampanyası ile de ‘ eski teknoloji klima kullanacak kadar zengin değilim ’ diyenlere sesleniyor.

Mitsubishi Klima alan KDV ödemiyor!

Yaz aylarını serin geçirmek isteyenler ve “Evime bir klima yetmez” diyenler için çifte fırsat sunan Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, yoğun ilgi üzerine yaz kampanyasını 31 Temmuz tarihine kadar uzattı.

Mitsubishi Electric Klima kampanyası Japonya'ya uçurdu!

Yeni Kirigamine, Mitsubishi Electric tarafından Japonya’da ferah havasıyla ünlü Kirigamine Tepeleri’nden ilham alınarak geliştirildi. Bu yeni nesil klimalar için “Kim demiş klima sizi Japonya’ya uçurmaz diye?” sloganı ile bir kampanya düzenlendi.

klima kampanyası Haberi

klima kampanyası

Profilo dayanıklı ev aletlerinde klimalarda kapmaya yapıldı. Yaza özel başlatılan klimalar satış bayilerinde ve profile web sitesi üzerinden online olarak alışveriş yapabilirsiniz. 

Bu sıcak yaz aylarında klima almak isteyenler için kampanyalı klimaların fiyat listelerini sizlerle paylaştık. İşte Profilo klima fiyat listesi 5 Ağustos 2022...

PROFİLO  KAMPANYALI KLİMA FİYAT LİSTESİ 5 AĞUSTOS 2022

Klima, Ev Tipi
18.000 BTU
KSX18XB30N
16.134,00 TL

R32 çevre gazı içeren inverter klimalar doğayı koruma özelliği var.

 3 boyutlu hava akımı özelliği sayesinde odanın her köşesine eşit bir hava dağıtımı sağlar. 

1W Bekleme Modu klimanızı kullanmadığınız zamanlarda enerji tasarrufu da yapmanızı sağlayarak elektrik tüktiminde tam bir destekçidir.

3 Boyutlu Hava Akımı evin her köşesinin aynı sıcaklığa sahip olmasını sağlar.

Takip Modu sayesinde, klimanız oda sıcaklığını daha doğru ayarlar ve daha konforlu özel soğutma...