16 / 04 / 2024

koç inşaat İzmir Doğa Park Evleri

koç inşaat İzmir Doğa Park Evleri

İzmir Doğa Park Evleri 'nde fiyatlar 335 bin liradan başlangıç gösteriyor, Gaziemir Serbest Bölge arkasında yer alan proje Evka 7 'ye yakın konumda inşa ediliyor...

Sinan Koç İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinan Koç İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Koç tarafından kuruldu.

En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyat listesi açıklandı! 

İnşaat ve yapı projelerinin en temel malzemesi olan inşat demiri piyasa koşullarına göre fiyatları değişkenlik gösteriyor. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 7 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Koçtaş’ta ahşap ve inşaat malzemeleri ne kadar? İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

Koçtaş’ta ahşap ve inşaat malzemeleri ne kadar? Bazı ahşap modelleri derledik. İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

Ko İnşaat Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

Ko İnşaat Otomotiv Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Örs tarafından kuruldu.

Adıyaman Koçali Barajı'nın inşaatı meclis gündeminde!

Adıyaman'daki Koçali Barajı inşaatı nedeniyle baraj gölü altında kalan bazı yerleşim yerlerinin yerinin değiştirilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nin kaba inşaatı bitti!

Marmara Bölgesi’nin en önemli sağlık kuruluşlarının başında gelen KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nin kaba inşaatı bitti. Dev sağlık kampüsünün bu yıl içerisinde açılması planlanıyor.

Koç İnşaat Mia Koru Torbalı projesi!

Koç İnşaat Mia Koru Torbalı projesi İzmir Torbalı'da inşa ediliyor. Yaz kampanyası kapsamında yüzde 50 peşinat veriliyor yüzde 50'lik bedel teslim tarihinde ödeniyor. 

As Koç İnşaat Taahhüt Turizm Reklam Organizasyon Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Koç İnşaat Taahhüt Turizm Reklam Organizasyon Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Koç tarafından kuruldu. 

Mrt Koç İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Mrt Koç İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Kasım Koç tarafından kuruldu.

Kenan Koç İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kenan Koç İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kenan Koç tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Koç İnşaat'tan özel kredi avantajı!

1978 yılında, inşaat malzemeleri satışı ve imalatıyla sektöre giren, Doğan Koç'un kurduğu "Koç İnşaat", bugün inşaat sektöründe saygın bir yere sahip.

Koşuyolu'ndaki otel inşaatı protesto edildi!

Koşuyolu’da eski Darüşşafaka arazisinde Taşyapı A.Ş. tarafından yapılmak istenen otel inşaatı, Koşuyolu Çevre Gönüllüleri tarafından protesto edildi.

Aydın Koçarlı yeni belediye binası inşaatı çöktü: 4 yaralı!

Koçarlı Belediyesi yeni hizmet binası inşaatında beton döküldüğü sırada göçük meydana geldi. Göçükte 2 işçi kalıpların altında kalırken, 2 işçi de göçüğün meydana geldiği katlar arasında asılı kaldı.

koç inşaat İzmir Doğa Park Evleri Haberi

koç inşaat İzmir Doğa Park Evleri


İzmir Gaziemir 'de Koç İnşaat imzası ile inşa edilen İzmir Doğa Park Evleri 6 dönüm alan üzerine yayılıyor. Projede satışlar devam ediyor.


3 oda 1 salon konut tiplerinden meydana gelen İzmir Doğa Park Evleri 'nde teslimler 18 ay sonra gerçekleştirilecek. Proje kapsamındaki konutlar 130 metrekare ile 140 metrekare arasında değişen alanlara sahip.


İzmir Doğa Park Evleri fiyatları 335 bin liradan başlıyor, 390 bin liraya kadar yükseliyor. Projeden  banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.


72 konutun yer aldığı İzmir Doğa Park Evleri Gaziemir Serbest Bölge arkasında yer alıyor, Evka 7'ye yakın konumda inşa edilen proje 3 blok halinde yükseliyor.


Telefon: 0232 251 28 17

Web: http://www.dogaparkgaziemir.com

Ceren...