24 / 04 / 2024

Koç Twin Towers nerede

Koç Twin Towers nerede

Koç Yapı’nın Twin Towers projesi, şehrin merkezinde yaşamak ve çalışmak isteyenler için Bağdat Caddesi Suadiye'de hayata geçiyor.

ESN Twin Towers Elazığ satışa çıktı!

ESN Esenler Yapı İnşaat, temelini attığı Doğu Anadolu’nun ve Elazığ’ın en yüksek binası ESN Twin Towers ile şehrin modernleşme çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Ankara Twin Towers devlet hastanesine mi kiralandı?

Sağlık Bakanlığı bürokratlarının, Ankara’da hayata geçirilen Twin Towers'ı‘hastane için uygun değil’ raporlarına rağmen devlet hastanesine aylık 354 bin liraya kiralattıkları iddia edildi

Mina Towers'ta yüzde 10 indirim fırsatı!

Yolanthe Sneijder Cabau’nun marka yüzü olduğu Mina Towers, sadece konut projesi değil, geleceğin yaşam biçimi olarak bölgedeki iddiasını ortaya koyuyor. Mina Towers, 2017 yeni dönem fırsatıyla yüzde 10 peşin indirimi ve kişiye özel esnek ödeme koşulları sunuyor.

Twin Towers Ankara teslim tarihi!

Twin Towers Ankara teslim tarihi Temmuz 2017 yılı olarak belirtiliyor. Twin Towers Ankara projesi 128 daireden oluşuyor...

Twin Towers'ta teslimler 2017'de!

Twin Towers projesi Mandalin Grup tarafından Ankara Eryaman'da inşa ediliyor. 128 daireden oluşan projede teslimler 2017 yılında yapılacak.

Koç Twin Towers'ta metrekaresi 11 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Koç Yapı’nın Twin Towers projesi, şehrin merkezinde yaşamak ve çalışmak isteyenler için Bağdat Caddesi Suadiye'de hayata geçiyor.

Koç Twin Tower'da metrekaresi 11 bin lira!

Koç Yapı, Bağdat Caddesi'nde 7 yıldız resepsiyon konseptli Koç Twin Tower projesini geliştirdi. Metrekaresi 11 bin liradan satışa sunulan proje,International Property Awards 2015 yarışmasına katıldı.

Marina Ankara Oran ödeme koşulları!

Marina Ankara Oran ödeme koşulları kapsamında 48 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. Marina Towers etabında satışları devam eden proje Sinpaş Yapı imzası ile yükseliyor.

Twin Towers Samsun telefon!

Twin Towers Samsun telefon numarasına haberimiz içerisinden ulaşabilirsiniz. Twin Towers Samsun 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon dubleks ve penthouselardan oluşuyor.

Twin Towers Samsun adres!

BMG2 Yapı imzası ile Samsun Atakum'da inşa edilen Twin Towers Samsun daire fiyatları 570 bin TL'den başlıyor. Twin Towers Samsun adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Twin Towers Projesi Samsun!

Samsun'da 11 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Twin Towers Projesi Samsun, 3+1, 4+1, 5+1 dubleks ve penthouse dairelerden oluşuyor. Proje BGM2 Yapı imzası taşıyor.

Twin Towers Samsun teslim tarihi!

3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon dubleks ve penthouselardan meydana gelen Samsun Twin Towers projesi 106 daireden oluşuyor. Peki Twin Towers Samsun teslim tarihi ne zaman ?

Twin Towers Samsun!

Twin Towers Samsun yüzde 86'sı yeşil alan olmak üzere 11 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Twin Towers Samsun'da daire fiyatları 570 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Koç Twin Towers nerede Haberi

Koç Twin Towers nerede

Koç Yapı’nın Twin Towers projesi, şehrin merkezinde yaşamak ve çalışmak isteyenler için Bağdat Caddesi Suadiye'de hayata geçiyor. International Property Awards 2015’e Bağdat Caddesi'nden tek aday olan proje, 20 bin metrekare kapalı alanda 2 blok blokta toplam 80 konuttan oluşuyor. Projede daireler metrekaresi 11 bin liradan...