29 / 03 / 2024

Marina Ankara Oran ödeme koşulları!

Marina Ankara Oran ödeme koşulları!

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Marina Ankara

Marina Ankara Oran ödeme koşulları kapsamında 48 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. Marina Towers etabında satışları devam eden proje Sinpaş Yapı imzası ile yükseliyor.



Daire tipleri arasında 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı seçeneklerin yer aldığı  Marina Ankara  Çankaya'da konutlar Vadi ve Eymir Gölü manzaralı olarak ayrılıyor. Proje 120 bin 533 metrekare arsa alanına sahip.


Marina  Ankara  Oran ödeme koşulları ile peşin alımlarda yüzde 15'e varan indirim yapılıyor.  Sinpaş Yapı  tarafından hayata geçirilen projenin Marina Towers etabında 912 adet konut satışa sunuldu.


Marina Ankara Rezidans 'ta yürüyüş yolları, iskeleler, kafe ve restoranlar, bisiklet yolları, su-ışık gösterileri, deniz feneri, şelaleler, Marina Caddesi, tropik ada, spor alanları, su sahnesi, çocuk oyun alanları, yaşam köprüsü gibi sosyal donatı alanları mevcut.


Konut fiyatlarının 349 bin 900 TL'den başladığı Sinpaş Marina Ankara projesi 2 bin adet daireden meydana geliyor. Projenin Nisan 2018 tarihinde teslim edilmesi öngörülüyor.


Marina Ankara Oran ödeme koşulları!

Lansmana özel yüzde 7 indirim uygulanan Marina Ankara Evleri 'nde yüzde 10 peşin ödemelerde, kalan kısım için firma bünyesine 40 ay 0 faiz fırsatı sağlanıyor. Projede 48 ay 0 faiz avantajı ile de ödeme yapılabiliyor. 


Marina Ankara Çankaya nerede?

Adres: Turan Güneş Bulvarı No:19-B M.S.B Lojmanları Arkası Oran, Çankaya - Ankara


Marina Ankara Sinpaş iletişim

Telefon : 444 19 74

Web: http://marinaankara.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön