28 / 03 / 2024

Sinpaş Marina Ankara daire fiyatları

Sinpaş Marina Ankara daire fiyatları

Toplam 2 bin 566 konuttan meydana gelen Ankara Sinpaş Marina projesi 125 bin metrekare alanda hayata geçiriliyor. Peki Sinpaş Marina Ankara ev fiyatları ne kadar?

Marina Ankara Rezidans satış ofisi!

Marina Ankara Rezidans satış ofisi telefon numarası 444 19 74 olarak belirlendi. Dairelerin Vadi ve Eymir Gölü manzaralı olarak tasarlandığı projede yüzde 5 lansman indirimi uygulanıyor.

Sinpaş Marina Ankara ödeme seçenekleri!

Sinpaş Marina Ankara ödeme seçenekleri arasında peşin alımlarda yüzde 15 indirim fırsatı yer alıyor. Teslim tarihi 2018 yılı Nisan ayı olarak belirlenen proje Çankaya Oran'da inşa ediliyor.

Marina Ankara Oran ödeme koşulları!

Marina Ankara Oran ödeme koşulları kapsamında 48 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. Marina Towers etabında satışları devam eden proje Sinpaş Yapı imzası ile yükseliyor.

Sinpaş Marina Ankara daire fiyatları!

Sinpaş Marina Ankara daire fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı konutların yer aldığı proje 120 bin 533 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Sinpaş Marina Ankara bahçe katı satılık!

Sinpaş Marina Ankara projesinde yer alan bahçe katları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte  Sinpaş Marina Ankara bahçe katı detayları...

Marina Ankara'da 0.64 faiz oranıyla 15 yıl vade fırsatı!

Sinpaş GYO tarafından inşa edilen Marina Ankara projesinde kredi oranı fırsatı sunuluyor. Projede 0,64 faiz oranı ve 15 yıl vade ile ev sahibi olunabiliyor.

Marina Ankara'da 3 bin 200 TL taksitle 2+1 daire!

Sinpaş tarafından inşa edilen Marina Ankara projesinde 60 ay 3 bin 200 TL taksitle ve 98 bin TL'lik ara ödemelerle 2+1 daire sahibi olabilirsiniz...

Marina Ankara'da fiyatlar 442 bin TL'den başlıyor!

Sinpaş Marina Ankara projesinde yaşam başladı. Projedeki konutlar 442 bin TL'den başlıyor. Ayrıca, 60 ay taksit imkanı mevcut.  

Sinpaş Marina Ankara Yalı Vadi nerede?

Ön satış dönemi başlayan Sinpaş Marina Ankara Yalı Vadi hastane ve AVM gibi yerlere yakınlığıyla dikkat çekiyor

Sinpaş Marina Ankara Yalı Vadi fiyat listesi!

3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunan Sinpaş Marina Ankara Yalı Vadi fiyat listesi 1 milyon 300 bin TL'den başlıyor.

Sinpaş Marina Ankara Yalı Vadi fiyat!

Sinpaş Marina Ankara Yalı Vadi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Sinpaş Marina Ankara Yalı Vadi'de ön satış dönemi başladı!

Sinpaş Marina Ankara'nın yeni etabı olan Yalı Vadi'de ön satış dönemi başladı. Projeden konut sahibi olmak isteyenler lansman avantajlarından yararlanabiliyor.

Marina Ankara Towers'ta yaşam başladı!

Sinpaş’ın Çankaya Oran’da inşaatına başladığı Marina Ankara projesinin Towers etabında yaşam başladı. Proje,  Altınoran projesinin yanı başında bulunuyor.

Marina Ankara Sinpaş ödeme kampanyası 2018!

Sinpaş Yapı imzası taşıyan  Marina Ankara Evleri'nde fiyatlar 492 bin TL'den başlıyor. Projede ilk etap teslimleri Haziran 2018 tarihinde yapılacak.

Sinpaş Marina Ankara güncel daire fiyatları 2018!

Vadi ve Eymir Gölü manzaralı olarak tasarlanan Oran Marina Ankara Evleri'nde 2018 daire fiyatları 492 bin TL'den başlıyor..

Sinpaş Marina Ankara'da 3 bin 460 TL taksitle!

Ankara Çankaya'ya bağlı Oran'da 125 bin metrekare arsa alanında yükselen Marina Ankara'da 3 bin 460 TL taksitle ev sahibi olmak mümkün..

Marina Ankara Sinpaş ödeme planı 2018!

İlk etap teslimleri Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Sinpaş Marina Ankara Evleri'nde daire fiyatları 492 bin TL'den başlıyor..

Sinpaş Marina Ankara daire fiyatları Haberi

Sinpaş Marina Ankara daire fiyatları


Sinpaş Marina projesi Ankara Çankaya'ya bağlı Oran'da 125 bin metrekare alanda hayata geçiriliyor. Toplam 2 bin 566 konuttan meydana gelen Ankara Sinpaş Marina projesinde 100 daire için geçerli olan sıfır faizle 100 ay vade fırsatı sunuluyor.


Dairelerin 1+1'den 7+1'e kadar farklı seçeneklerde dizayn edildiği Marina Ankara projesinde daire alanları 69 metrekare ile 450 metrekare arasında değişiyor.


Sinpaş Marina Ankara ev fiyatları ne kadar?


Sinpaş Marina Ankara ev fiyatları 422 bin 700 TL'den başlangıç gösteriliyor.  Haziran 2018 yılında teslimlerin gerçekleşeceği Sinpaş Marina Ankara projesinde dairelerin yanı sıra yüzme havuzları, fitness, sauna, spor sahaları, çocuk oyun alanları, alışveriş alanları, cafe, restoran, yürüyüş yolları, otopark gibi sosyal olanaklar da bulunuyor.


Telefon : 444 1974

Web sitesi:www.sinpas.com.tr

Pınar...